Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

80% z Was niestety ale nie potrafi sie posługiwać systemami

I bardzo dobrze! Skuteczność systemu spdłaby radykalnie gdyby te 80% umiało się nim prawidłowo posługiwać.

A jak poczytają Szooka o dowalaniu milionów na dwutygodniowe domeny, to może jeszcze kilka procent mniej będzie umiało :P

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no to co jaki czas zwiekszac ilosc pkt ???

Beer: a co kryje sie w tych 20% ]:->

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

przy starych domenach można co tydzień zwiększać o 10% siłe, przy nówkach teraz niestety trzeba odczekać ze 3-4 miesiące aby mieć zapas bezpieczeństwa (goglasy po ostatnim zwiększeniu ilości stron w necie są wyczuleni na pojemność swoich DC) :P

Generalnie w chwili obecnej nie liczy się tak moc linków co stały ich przyrost.

A jak poczytają Szooka o dowalaniu milionów na dwutygodniowe domeny, to może jeszcze kilka procent mniej będzie umiało

gorzej jak sobie wezmą do serca jego wykład na youtube o pozycjonowaniu :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co do ilosci punktów :) czy to milion czy to dwa ;) takie samo g. da a nie filtr ma ktos watpliwosci

wpisac w google seo party - spytac noone i innych ile dali pkt.

https://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=...o+party&lr=

dowalone ponad milionem pkt i ;) jakoś żyje.

No ale ja nie jestem znawcą :) ja robie tylko strony o gotowaniu ! :P

Ciekawe... dopóki miałem tylko jedną stronę w e-weblinku all było OK.

Dołożyłem kolejną i teraz codziennie jedna tudzież druga domena jest wywalana ...

Przy próbie ponownej autoryzacji najczęsciej ta czynność przebiega OK jednak co któryś raz widzę tekst...

"Skrypt zainstalowany na podanej stronie jest nieaktualny, lub zmodyfikowany. Prosimy o zainstalowanie orginalnej aktulanej wersji skryptu.".... fajnie :/

Coś Wam to nie hallo działa, problemem jednak dla mnie jest to oraz to, czy naprawdę musicie w jakikolwiek sposób oznaczać takie problemy ?

Przecież nie dawno "śmiali" się wszyscy z innych systemów, które można znaleźć dzięki stałym tekstom jakie umieszczają one na stronach linkujących.....więc jakoś nic nie rozumiem....

Jaki jest timeout przy sprawdzaniu stron ? Może tutaj gdzieś jest problem ?

Czy musimyw jakikolwiek sposób oznaczac problemy ? Nie nie musimy mozemy usunąc wszyskie inforacje o rodzaju błędu a użytkownik sam się domyśli jaki błąd ma albo co jest przyczyną ze nie może zautoryzowac strony.

W systemie jest obecnie podan 700 uzerów z czego powiedzmy 20% to podwójne konta, cześc uzerów włożyła domenkę dała 12 punktów na fraze i po tygodniu z braku efektów olali temat nie usuwając systemu że tak powiem pożucili temat stąd te zindexowane komunikaty które mówią o rodzaju błędu. Wystarczy wejśc na swoją stronę i usunąc system.

Jeden z botów trzy razy dziennie sprawdza domenę czy jest aktywna dopiero po trzecim ostrzeżeniu jest wyautoryzowana do ponownej aktywacji.

timeout jest 30 sedundowy jeżeli domena po tym czasie nie połączy się łaczy się znowu z systemem chyba po 15 min.

Wbrew założeniom twórców systemu okazało się ze jest tyle mozliwych konfiguracji serwerów co firm hostingowych, nie byli wstanie dopasowac system do każdej konfiguracji zeby działał wszedzie musiały by boty srawdzające wogle nie wychodzic albo raz w miesiącu dlatego nie wszedzie pójdzie eweblink.

Marketing internetowy dla firm

wiadomo ze milion pkt to nie milion linkow :).

Lecz wiem ze dowaliło kilka osób.

W sumie to był test taki czy domena która nie jest w żaden sposób linkowana poza naturalnymi z blogów, onetu itp poleci do filtra.

Natomiast do drugiej sciagnelem linki co wskoczyła jakies 3 dni temu i zastanawiam sie kiedy zleci.

50. milionów punktów w systemie rotacyjnym nie daje 50 mil linków, tym bardziej ze widac ile teoretycznie można wyciągnąc po ilości domen oraz ilości site.

Proponuję zapoznać się na jakich zasadach działaja systemy wymiany linków stałe czy dynamiczne a bedzie o wiele łatwiej można oszacowac ilośc potrzebnych punktów czy linków na frazę.

Z innej strony też byśmy chcieli zrobic taki system co podaje się domenę i pisze pierwsze miejsce proszę a system już za was robi wszysko nawet telepatycznie zgaduje o jakie farazy chodzi.

Panowie nie operajcie się tylko na systemach bo źle na tym wyjdzecie, systemy służą jedynie jako dopalenie, podciągniecie pozycji albo też dobrze nadają sie do indexowania.

Marketing internetowy dla firm

Wiem na czym polega system rotacyjny... Tylko dziwi mnie, że jest przydzielone ponad 1 mln (czy ileś tam), a wyniku jest 600 z czego ponad 70% jest z PiO.. A ten mln jest juz chwilę.. Więc nie dziwne ? Przy 6 k miałem dużo większy przyrost linków (choć tylko już dopalałem, a reszta linków wcześniejszych była poindeksowana).

Jest chyba różnica 6k i większy przysrost linków niż 1mln i taki mały. Chyba, że slurp miał pecha i nie zaindeksował tego.

A piszę to dlatego, że szook mówi, że tyle pkt jest i nic domenie nie jest, a w rzeczywistości faktycznie musi jej nic nie być skoro tak mała liczba linków jej zaindeksowana z systemu.

:)

P.S. wiem do czego systemy służą... I radzę się na nich opierać tylko do zaplecza :)

(L)

Kob22 może i wiesz coś o systemach rotacyjnych ale nie wiesz , że sprzeczka dwóch napitych chłopów w knajpie zinterpretowana przez Szooka urasta do rangi rewolucji francuskiej (a może nawet i wiekszej rangi) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Żeby uciąć spekulacje:

Dałem 1 mln pktów na seo party z ciekawości na tydzień, potem zdjąłem 900k.

EDIT: Marcin, dałem 1 mln, bo chciałem, żeby podziałało :) w maksymalnie krótkim czasie, potem zdjąłem nadmiar, bo wiem, że nie ma sensu dopalać taką ilością :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Kob22 może i wiesz coś o systemach rotacyjnych ale nie wiesz , że sprzeczka dwóch napitych chłopów w knajpie zinterpretowana przez Szooka urasta do rangi rewolucji francuskiej (a może nawet i wiekszej rangi) :D

Piwo, słońce wszystkim odbija... :) A tak powiedziawszy to mi to lata wokół :P

Jakie tam spekujlacje ? :) Każdy wie swoje i chyba już tak zostanie :)

P.S. Żeby uciąć spekujacje to nie piję, wolę mineralną ;)

(L)

@kob22: wątpie, żeby ktokolwiek tutaj na forum miał takie zaplecze aby tylko z niego zrobić "meble" czy "opony" bądź pochodne. Tak trudne frazy do zdobycia są tylko z dobrą ilością punktów w systemach wymian linków.

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności