Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

domeny marnej jakości to takie które Google banuje. My osobiście nie będziemy usówać ręcznie żadnych domen, Google robi wystarczająca selekcję.

odnośnie zmian jakie wprowadzamy to faktycznie będzie to prawdziwa rewolucja ale nie musicie się obawia jakiś cięć pkt na kontach.

czas to najbliższe dwa tygodnie, ale zapowiadany już teraz żeby nie było że znienacka :)

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

odnośnie zmian jakie wprowadzamy to faktycznie będzie to prawdziwa rewolucja ale nie musicie się obawia jakiś cięć pkt na kontach.

Dzięki @Xann za info dla mnie ta odpowiedz jest wystarczająca, więc użytkownicy systemu nie ma co dalej gdybać tylko brać się ostro do pracy :P

Audyt SEO i Optymalizacja Stron WWW -> SeoFox.pl

banner_seofox.jpg

pozycja lidera zobowiązuje nie interesuje mnie konkurencja bo musiał bym się cały czas oglądać do tyłu

Moża blokować linkowanie domen w e-weblinku wystarczy zgłosić się na suport, w innych systemach nie mam zielonego pojęcia, blokowanie tyczy się wszyskich kont bez wyjątku

Xann, znowu zaprzeczasz sobie. W najwiekszych swlach te procesy sa dawno zautomatyzowane i rowniez w e-weblinku bym chciala zablokowac linkowanie innym kontom nie blokujac swojego, czy to taki wielki problem? A opcje gdy moge sprawdzic kto mnie linkuje, na jakie linki itp - to standard od paru lat wiec dlaczego jeszcze go nie wprowadziles u siebie tylko musze wysylac do suportu informacje, ze raz chce zablokowa,c a innym razem odblokowac i nie to ze ponownie namawiam Cie na kolejne kopiowanie pomyslow konkurencji.

'tomek_25' wpadnij na seobibe 28.09 do garażu będziesz na 100% pewny że to orginał.

brzoza proszę czytaj że zrozumieniem, nie kopiujemy konkurencji chyba pisalem to wyraznie to konkurencja kopiuje nas to My wyznaczamy standarty i guzik mnie obchodza ich rozwiazania

Możliwe, że standarty ale nie standardy. A rozwiązania są dla użytkoników więc najwyższy czas żeby zaczęły Cie obchodzić, bo ciągłe pisanie na maila to niestety amatorka. O braku statystyk online i odzyskiwaniu domen nie wspomnę. Xann, widzę coraz większą ciemność, ciemność widzę.

.... bo ciągłe pisanie na maila to niestety amatorka. O braku statystyk online i odzyskiwaniu domen nie wspomnę.

Piszesz nie w tym wątku systemy ci sie pomylily, nie otrzymaliśmy zadnego meila z ta prosba nie mówiąc juz o ciągłych mejlach, odzyskiwanie domen jest automatyczne na koncie i statystyki sa online ale skąd możesz to wiedziec? to wiedza jedynie zarezerwowana dla użytkowników systemu lub kumatych co wiedzą co znaczy faq

www.e-weblink.com/faq.php/instalacja/moja_domena_jest_juz_w_systemie_i_nie_moge_jej_dodac

Brawo, własnie udowodniłeś sobie, że w e-weblinku musisz odzyskiwać domeny co jest wielce pro wg Ciebie, a według mnie to jest łatanie niedoróbki. Tak samo statystyki online to niestety nie jest coś co się aktualizuje raz na dzień. Ciągle mówimy o ciemności tu i żeby nie Twoja ignorancja i guzik interesowanie się użytkownikami to problemu by nie bylo.

Dla mnie jest oczywiste, ale widać dla innych to już nie, że:

1.E-weblink jest częścią prywatnej firmy, i właściciele, zarząd maja prawo prowadzić taką politykę jaka uważają za słuszną i ja osobiście nie widzę powodu żeby się miałem wtrącać w sposoby zarządzania spółka, marką e-weblink, polityka finansowa, na czym zarabiać a na czym już nie i t.d ....

2.Użytkownicy maja 2 warianty korzystać, lub nie korzystać, zarabiać razem z e-webem lub z zarabiać z innym systemem (lub nie zarabiać wcale)

Twoja ignorancja i guzik interesowanie się użytkownikami to problemu by nie było.

tak naprawdę wcale nie musi tego robić ( słuchać takie dyrdymały, regulamin jego do tego nie obliguje), ale ja osobiście nie spotkałem się z takimi przypadkami w stosunku do mnie czy moich znajomych. A kiedyś domenę( ktoś "pomagał" mi pozycjonować sklep) zbanowali mi w piątek o 24.00 od razu po zgłoszeniu (5-10 min).

Wszyscy udzielają wskazówek, co zrobić, jak prowadzić interes. Jak tak wszytko wiesz brzoza24, zrób własnego SWL i prowadź jego tak jak uważasz za słuszne z zrób czata z użytkownikami i wprowadzaj wszytki ich zachcianki, nikt tobie nie broni ( pomijając fakt ze niektóre rzeczy co piszesz i z technicznego punktu widzenia są nonsensem dla osób co maja pojęcia jak mniej więcej funkcjonuje taki projekt)

p.s tak na marginesie wszystkie twoje zarzuty jak na moje oko wyglądają jak artykuły sponsorowane....

Maxpan litości, czy przeczytałeś kilka ostatnich moich postów? Jesli tak to chyba widac, ze ja sie niczego nie czepiam tylko pytałam o hazard, subdomeny i inne rzeczy poruszane na forum systemu, a otrzymuje odpowiedzi w stylu guzik mnie to interesuje. W sytuacji jak ktos twierdzi, że jest pro i stosuje lepsze rozwiazanie niz konkurencja to ja przedstawiam jak jest tu i tam. Jesli ktos pisze, że ma statystyki online, a ich nie ma to tez o tym wspominam. Wiec czy Twoja odpowiedz wynika tylko z myslenia inną półkóla niż moja czy to odpowiedź poplecznika. Nic na to nie poradzę, że przywiązuje wagę do szczegółów i zapewne rzeczy o ktore pytalam interesuja wielu uzytkownikow, a kłamstwa i chamstwa nie toleruje - ale odpisujcie na temat, a nie stwierdzajcie czy coś mi się podoba czy nie, bo nie o tym jest ta dyskusja i niczego takiego nie stwierdzam więc po co te wymyslanie zamiast odpowiedz na pytania, po co te zaczepki - no chyba, ze Pan karze, a poplecznik podbija temat, w koncu juz 5 stron o niczym, a odpowiedzi zostaly juz dawno udzielone.

• 2 tygodnie później...

Została zweryfikowana lista katalogów WEBMINI 3.1, tych do których można katalogować i preclować tylko i wyłącznie z panelu e-weblinka i żadna inna dodawarka ich nie obsłuży, na dzień dzisiejszy jest ich 3500 , wiec zapraszam do katalogowania i preclowania :)

ps. Do końca miesiąca zostanie dodanych kolejne 300 świeżych katalogów WEBMINI 3.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności