Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

@blake niestety nie jest to prawda w e-weblinku tez potrafi iść cała paczka z jednego kona na jedna domenę. Przetestowałem to dokładnie i chciałem nawet kiedyś o tym pisać. Że nie powinno tak być.

A dokładnie to jest tak że czym więcej dasz punktów na linki tym więcej twoich linków będzie w jeden paczce, tak samo jest w gotlinku.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

... ale mnie dziwi że dziewczyna interesuje się tak wnikliwie danymi technicznymi :-)

Tomek, Ty szowinisto jeden no!

Jeżeli chcecie zobaczyć co Wam sie opłaca jako kupującym punkciki, a co nie, to kupcie sobie po 5 (można więcej by test był bardziej miarodajny) domenek na każdy system. Poustawiajcie średnio proste frazki. Na każdą domenke przeznacznie po, czy ja wiem, 100 zł miesięcznie, kupcie za to co przeznaczycie punkciki i puście blaściki. Po miesiącu, a najlepiej 2, 3 zobaczycie gdzie będziecie najwyżej. Wnioskami się raczej nie dzielcie, bo jest sporo przyklaskiwaczy w kazdym systemie, którzy obalą Wasze wyniki.

Sprzedającym nie doradzam, bo tu sobie łatwo wyliczają ile wrzucają i ile wyjmuja z systemu.

I na koniec: interesy sprzedających nie zwasze pokrywają się z interesami kupujących. Co jesst dziwne bo bez kupujących nie ma handlarzy, no ale tak jest i już ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Tomek, nie wiem skad to zaskoczenie - czyzbys zapomnial jak przysylales mi czekoladki? I na tym koniec przyjemnosci, haha.

Trzeba byc hipokrytą aby mowic o punktacji premiujacej wartosc u konkurencji a nie widziec swojego premiowania domen za niski site ktory nie wiadomo czemu ma sluzyc, czyz nie? I drugi przyklad. Jesli specjalnie obnizasz kryteria systemu w stosunku do konkurencyjnych systemow ktore nie maja subdomen albo maja ich 5 a nie 10 to oznacza ze sam wlasnie pzrez takie niskie kryteria tworzysz puste punkty. Na samych subdomenach tak sobie szybciutko licze ze jesli bys dorownal konkurencji to moglbys usunac z systemu jakies 50mln pkt - a tak, przez niskie kryteria generujesz 50mln pkt ktorych nie generuje juz dawno zadna inna konkrencja - i co Ty na to Tomciu? Dlaczego masz w systemie tyle pustych punktow? Dlaczego tworzysz tak niskie kryteria?

Kolega kiedys mi tlumaczyl ze chodzi o konta PRO bo dzieki temu ze pozwalasz trzepac mase subdomen to ktos wykupuje konta i dlatego tego nie obnizysz. Ale rowniez zauwazyl ze to jakas fikcja bo moglbys obnizyc limit subdomen dorownujac jakoscia systemu konkurencji i jednoczesnie obnizyc limity na kontach serwisow a dzieki temu usunac miliony pustych punktow ktore teraz przez to system generuje i zaniza jakosc. Ale co moze wiedziec o tym glupiutka dziewczynka ze wsi, haha.

Uwielbiam jak konkurencja się wścieka i tupie nuzkami :-) Odrazu widać że sobie nie mogą poradzić tylko wymyślają komiczne tezy typu zgaduj zgadula.

Brzoza widzę że ciężko Ci się pogodzić że zawsze jesteście za nami.

Wy robicie coś takiego:

W systemie jest 10 domen za które użytkownicy dostali 10tys. pkt i wszystko sprzedali 5 kupującym, nagle polecialo 4 bany i zabrakło 4 tys pkt, system szybko robi dodatkowy bonus za np IP i wlewa 4 tys pkt - nazywając to ciągłgościa przelewów

W e-weblinku anatomiast jak handlarz chce utrzymać ciągłośc przelewów to sam musi szybko postawić zbanowane domeny.

Teraz już wiesz dlaczego pkt w weblinku są po 200 a twoim systemie po 60

Marketing internetowy dla firm

Hihi, po 500 czy po 200 zł to byly pare lat temu Tomcio do czasu kiedy nie zostałes w tyle z kryteriami ktore generuja miliony pustych punktow. A poki co zachecam do zakupu puntow weblinka po 127,50 zł chociaz od wielu dni trudno je sprzedac:

https://www.forum.e-w...12728/#msg12728

ttah, nie tylko erotyke ale i hazard emitujesz, musisz sie z tym pogodzic bo to od jakiegos roku najbardziej jakosciowy system szczegolnie jesli chodzi o: wielkosc paczki, limit subdomen, liczbe pobran, wymagany site, koszt konta co sie przeklada na zainteresowanie linkami wielkosci 100k szt dla calego systemu.

Tomcio, sprzedawaj tak dalej konta i dalej dbaj tak o jakosc systemu a nam wmawiaj ze jestes najlepszy, hihi.

Teraz już wiesz dlaczego pkt w weblinku są po 200 a twoim systemie po 60

@Xann - przestań już się tak nad sobą lubować bo mam wrażenie, że zostałeś już dawno w innej epoce seo. Z góry napisze, że nie handluje punktami ale nie pisz bzdetów, że punkty eweba idą po 200 zł bo to nieprawda. Widać jak mało wiesz o cenach swojego systemu.

może ten dział cię obudzi https://www.forum.e-w...nk.info/punkty/

po 200 netto idą od ręki

Skoro po 200 netto ida od ręi, to czemu ludzie sprzedają paczki 100k/30dni po:

180zł brutto

150 PLN netto

180 brutto

150 netto

120 netto

Na 2 pierwszych stronach z ofertą znalazłem też 1 ofertę po 250zł (dalej nie szukałem), więc nie twierdzę, że takich nie ma. Wiem, że nie ingerujesz w ceny i nic Ci do tego kto po ile opycha towarek. Jednak sam piszesz, że od ręki schodzą po 200 netto i podajesz link do miejsca, gdzie to nie jest za bardzawo udokumentowane.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności