Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

www.forum.e-weblink.info/punkty/(sprzedam)-do-1-miliona-punktow-eweblink/

ps. jak kupujących jest więcej jak sprzedających ceny idą w górę to raczej oczywiste,

chętnych jest na ponad 10 mil pkt więc jest okazja do zarobienia

ps. gdybyś jednak słyszał że gdzieś ktoś ma pkt po 100 to daj mi cynk chętnie je kupię

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

16028686.jpg

Widzę, że czas przyszedł na tępienie linkujących otóż 32 pobrania za 10k pkt oznaczają 1 pobranie aż za 300 punktów!

Oznacza to w ciągu doby wzrost kosztu punktów o ponad 500%, no naprawdę Xann, wzrost popytu wynikającego ze wzrostu cen to Ty potrafisz generować wręcz na zawołanie. Tylko czy tym samym ceny jednak teraz nie spadną o 80%?

Xann myślę że pochwała to za mało. Sądzę że lepsze byłoby przyznanie powiedzmy 50k punktów na miesiąc i niech dziewczyna sprawdzi jak to działa. Ale z drugiej strony nieprzekonanego NIC nie przekona :-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Xann, ostatnio na pochwalach sie nie skonczylo gdy tez cos zauwazylam, wiec jak cos to moj adres znasz, hihi :)

Xann ma żonę i niestety, ale czasy, kiedy to wpadał z nienacka, przez okienko, pod kołderkę do łóżeczka kobiet niczym automat linkujący już mineły.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Brzoza bardzo dziękuję za propozycję milutko mi się zrobiło, no ale tak jak mówi @zakręcony te czasy juz mineły :( ,niestety dane się nie zachowały, musiałem pokasować adresy koleżanek tak że nawet nie mogę niczego na osłodzenie wysłać ;)

Xann, ostatnio na pochwalach sie nie skonczylo gdy tez cos zauwazylam, wiec jak cos to moj adres znasz, hihi :)

Xann ma żonę i niestety, ale czasy, kiedy to wpadał z nienacka, przez okienko, pod kołderkę do łóżeczka kobiet niczym automat linkujący już mineły.

Przez okienko? Raczej przez back door. :)

Eksperyment Discover.pl

No trudno Tomku, kryzys nie wybiera więc rozumiem. Jeszcze jakiś czas temu za 1000 punktów otrzymywałam blisko 100 pobrań, a obecnie wykresy wskazuja, ze z 1000 można uzyskać już tylko 15, normlanie równia pochyła :(

Mam małą sugestię: może tak dodatkowy order za staż?

bonus za staz juz mamy

Borzoza :) ile razy mam ci mowic ze chodzi o jakosc nie o ilosc, a skoro mamy az tylu chetnych na pkt w tak wysokich cenach to widac ze dziala wszystko bardzo dobrze :)

ps. nie mniej jednak dzieuje ze sie nami interesujesz :)

Mam takie pytania:

1. Dodaję stronę, powiedzmy na dzień dobry spełnia kryteria na 2 ordery. Czy zostanie aktywowana i mam jakiś czas na dobicie do minimalnej wymaganej ilości orderów czy będzie jako nieaktywna dopóki nie osiągnie 3 orderu?

2. Czy przy zmianie na konto pro dzieje się wszystko automatycznie, całe konto zostaje tylko zmienia się jego status? Wolę się upewnić przed dodaniem większej ilości domen na konto standard żeby potem nie było cyrku jak będę chciał zmienić na pro.

3. Czy da radę przenieść bazę zbanowanego webmini?

4. Czy można wywalić wszystkie linki ze skryptu webmini, statystyki, pozycjonowanie itd. itp. (XANN)

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności