Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Czasu na 3 ordery masz raczej bez limitu. Domena z 2 orderami jeśli ma poprawnie zainstalowany skrypt będzie sobie wisieć w systemie ze statusem ok, ale nie będzie generowała punktów i wyświetlała linków. A gdy system przyzna trzeci order, automatycznie dostaniesz za nią punkty i strona zacznie wyświetlać linki.

2. Zmienia się status konta. Wszystkie dodane strony i linki zostają na koncie tak jak były, Nie trzeba nic zmieniać. Taka pierwsza widoczna zmiana to to, że wszystkie strony i linki trafią do folderu Projekt podstawowy, a z niego można sobie potem przenosić do innych, dodatkowo utworzonych folderów (projektów).

3. Jasne. Baza to plik. Wystarczy skopiować cały katalog webmini i postawić na nową domenę.

4. Z tego co wiem to można, ale tutaj niech kto potwierdzi.

Jasne że można:

Warunki korzystania z WebMini

Każdy użytkownik systemu e-WebLink może instalować dowolną ilość kopii skryptu

Nie wolno usuwać zaimplementowanego skryptu e-Weblink

Nie wolno instalować innych systemów wymiany linków

ttah - dzięki

okazwłoka - mam dokładnie takie samo zdanie, też to widziałem i tak samo rozumiem ale jak widzisz kolega wyżej mało mnie nie zjadł za pytanie

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

• 2 tygodnie później...

Spotkał się ktoś z Was z takim błędem? System zaczyna zliczać linki systemowe do wychodzących, przez co strona traci bonus za ich małą ilość (<5) oraz w związku z tym order, co często objawia się wyzerowaniem punktów. Prawdopodobnie dzieje się to przy wymianie linków na nowe. Może te stare linki system widzi jako wychodzące ale nie przydzielone przez system albo coś?

Po usunięciu i dodaniu strony na nowo wszystko działa tak jak dawniej.

• 2 tygodnie później...

Kończy się nam stary rok, dlatego wszystkim naszym użytkownikom pragnę podziękować za to że jesteście z nami, Dzięki :)

Z naszej strony mogę wam zagwarantować ze nadal będziemy utrzymywać jakość usług na najwyższym poziomie jak również będziemy mieli dla was w nowym roku parę nowych niespodzianek :) o czym już będziemy informować od stycznia.

Szczęśliwego nowego roku życzy TEAM e-weblink.com

ps. kończymy rok z cyfrą ponad 5000 webmini 3.1 na które mamy wyłączność to wszytko dzięki wam

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności