Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest taka opcja:

$weblinks=explode('^',fetch_weblink('^','moja_klasa'));

a później:

$weblinks[0] .... $weblinks[4]

include_once('twoj_unikatowy_kod.php');
$weblink=explode('^%@',fetch_weblink('^%@',''));

i potem

<?php echo $weblink[0]; ?>
...
<?php echo $weblink[4]; ?>

Zamiast "^%@" w explode może byc dowolny ciąg znaków (lub pojedyńczy znak), ale taki, by nigdy nie wystąpił w żadnym linku.

Ja spotkałem gdzieś znak "#" użyty w tym przypadku, ale zdarzają się w systemie linki z hashami i się potem chrzaną znaczniki, bo explode tnie linki po hashu.

ed. spóźnienie ;)

Żyje jakiś support eweba?

- ok. 10 stycznia podesłałem na PW forum e-weba domenę do sprawdzenia tak jak to mi napisano:

ad. 1 Jeśli to nie problem proszę podesłać na PW/support adres domeny dla której występują różnice w pomiarze BL abyśmy mogli to przetestować.

0 odzewu przez ~18 dni, nic info zwrotnej, że nie wiadomo / jakiś błąd / nadal sprawdzają. Kamień w wodę. No ale ok. nie jest to jakoś mega pilne.

- ok. 5 dni temu napisałem poprzez formularz na stronie odnośnie wykupienia konta Pro+ a raczej upgradu konta. I tak samo cisza. I tego już nie rozumiem, chcę wydać pieniądze, zapłacić a tu takie "olewanie" klienta. To jest już coś nie tak. Bo rozumiem, że support może mieć dość jakiś upierdliwych użytkowników którzy się czegoś czepiają itd. i im odpisywać wolniej, ale osoby które chcą ZAPŁACIĆ za korzystanie z usług ?

To jest trochę niepoważne, by o każdą rzecz trzeba było pisać publicznie na forum.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• 3 tygodnie później...

Informujemy że jeżeli ktoś ma zapotrzebowanie na więcej PKT to może je otrzymać za podłączenie kolejnych wartościowych stron, system nie przewiduje podnoszenia czy też wprowadzania kolejnych bonusów (to nie ten system gdzie wpłynęło 60 mil dodatkowych pkt a nie przybyło żadnych domen)

Dziękujemy również za podesłanie paru ciekawych pomysłów które w wkrótce zostaną wdrożone o czym powiadomimy hucznie :)

Marketing internetowy dla firm

Miałem taką samą sytuację jak SeoMagic (tylko u mnie transfer miał trwać jeszcze tylko kilka godzin po wygaśnięciu konta PRO) i punkty nie wróciły. Miałem je z powrotem dopiero po tych kilku godzinach, kiedy transfer miał pierwotnie wygasnąć.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności