Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

@kob22: wątpie, żeby ktokolwiek tutaj na forum miał takie zaplecze aby tylko z niego zrobić "meble" czy "opony" bądź pochodne. Tak trudne frazy do zdobycia są tylko z dobrą ilością punktów w systemach wymian linków.

No to tutaj się mylisz kolego. Wymieniłeś jedno z haseł, pod które ja jestem. Bez linkowania tej strony z systemu. A na forum jest kolega, który pod praca siedzi. Również bez systemów.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szczepan z moich badań krótkich wynika , że jechałeś linkuj :) jest za dużo stron na których już nie ma linku do tych Twoich mebli więc jakiś system musiał być :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panowie czy to ważne kto czym linkuje ważne, że to daje to efekty.

Co do mojego testu z e-weblinkiem to powiem tyle, że domeny, które chce zindeksować tylko e-weblinkiem na frazy, które są linkowane siedzą w filtrach, a przeznaczyłem na nie od 3 do 7 tys punktów

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

co do seo partowej faktycznie wiele jeszcze nie zliczył, choć pokazuje 13 tys.

A co powiesz na taki przyrost wg. yahoo

https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...p;fr2=seo-rd-se

1,5 mln linków ? w miesiąc.

Zapytam noone kiedy dał i ile dał linków. I poczekamy dalej w takim razie czy zafiltruje seo party

ja mam jedna nadzieje iz zmian nie bedzie za duzo

z tego co widze i moich tescików - jesli jest 2mnl wyników to aby znalezc sie w TOP 10 na wiele haseł wystarczy 10 - 14 dni - i powiem ze wiele stron (podstron) wskoczyło do TOP 10 gdy sa linkowane tylko w tym systemie (od 1000 do 1500 pkt na podstrone)- kwestia jak bedzie dalej i nawet jak na FSB to ilosc i szybkosc indeksacji przy niewielkiej ilosci punktów na to przeznaczanych robi wrazenie

mozna jednak szybko teraz zalapac filtra i na to trzeba tez uwazac - sam sie o tym przekonałem

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

szook jakbyś chciał wiedzieć to strona xann.pl korzysta z Linkora poza tym na e-weblinku jej jeszcze nie widziałem.

O czym to świadczy? bo nie łapię jakoś :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

A kto pisał o filtrze ? Mi chodziło o to, że ja przydzieliłem 6k i miałem kilkukrotnie większy przyrost linków niż Ty majac parę mln pkt...

A system jest skuteczny :) Dopalnie domeny znajdującej się w TOP10 to tylko przyjemność (6-8k) ;)

@fhc chodziło mi o linkowanie tylko systemem.

Znam osobę TOP5 fraza "meble" tylko swoim zapleczem :) Dość długo się trzymała, dopiero niedawno poleciała.

Mi o żadne filtry nie chodziło... Tylko o tak mały przyrost linków (choć jedno zahacza o drugie ;))

@szook wrzuć luz..

@Edyta rozluźnij go ;) Tak dobrze działasz na niego :)

(L)

ee to przypadek :). E nawet jakby tomek to robił za pomocą weblinka to przecież ma zapewne swoje zaplecze w weblinku. Nie chciałem żeby to brzmiało jako iż wali sobie pkt :).

Chodzi tylko o to że walimy testowo na nowe domeny jak i stare nie pozycjonowane mase pkt i kurde nie chcą lecieć do filtra tylko ładnie się wbijają w pozycje.

Obecnie testuje inną formę tj. Linki 7 dni, osiągnięta pozycja, linki ściągnięte i sprawdzam po jakim czasie spadnie czy stosunek będzie 1 do 1 czyli po 7 dniach. Bo jezeli po większej ilości to będzie można ściągać linki by punkty przeznaczać na inne i znowu dawać linki czyli lepiej wykorzystywać punkty.

Narazie wisi linki ściągnięte 4 dni temu.

spotkania seo

seo meeting

seo spotkania

seo imprezy

seo party

W zależności od tego, ile mialem wolnych pktów przeznaczałem między 20 a 60k na frazę. Od wtorku wisi już tylko 10k na frazę, bo mi hosting popsuł domeny ;) (zgroza... przenosić serwer przez tydzień wrrr.... )

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności