Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

e-weblink.com: moje podejrzenia byly juz w kilka miesiecy po starcie webmini, kiedy na jednej domenie z tym skryptem widzialem tylko moje linki, ale o sprawie zapomnialem.

ostatnio wrocilem jednak do uzywania SWL-i.

po otworzeniu pliku .wbl mamy przykladowo cos takiego (domene wydeytowalem):

kredyt bez zaświadczeń>www.STRONA1.pl>>pożyczka bez zaświadczeń>www.STRONA1.pl>>kredyty gotówkowe bez zaświadczeń>www.STRONA1.pl>>

kredyt gotówkowy bez zaświadczeń>www.STRONA1.pl>>pożyczka na dowód bez zaświadczeń o zarobkach>www.STRONA1.pl>>kredyt bez zaswiadczen>www.STRONA1.pl>>

pozyczka na dowod bez zaswiadczen>www.STRONA1.pl

albo (podobnie: domena ora dodatkowo urle wyedytowana):

film spring breakers>STRONA2.pl/link1>>jack pogromca olbrzymów online>STRONA2.pl/link2>>spring breakers online>STRONA2.pl/link1>>

film jack pogromca olbrzymów>STRONA2.pl/fantasy/link2>>film Hobbit niezwykła podróż>STRONA2.pl/link3>>film pokusa>STRONA2.pl/link4>>

film szklana pułapka 5>STRONA2.pl/link5

nie chce podawac wiecej przykladow na forum, wystarczy otworzyc jakikolwiek plik wbl w edytorze i samemu sie dostrzeze wzor.

wyraznie widac, ze w jednej paczce laduja linki, dodane za pomoca multilinka (czy jak tam nazywacie funkcje dodawania wielu linkow naraz z kont pro), a wiec z kolejnymi id-kami w bazie. gdyby jeszcze te linki byly "porozwalane" po calej wielkosci wbl-ka, to rzeczywiscie moznaby uznac, ze sa losowe, ale skoro sa po kolei, to e-weblink.com, jestes niedoinformowany lub klamiesz.

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No moze to xann kiedys zrobi jak w gotlinku jest. Tam w w gotlink, walisz 4-6 k domen na 5-6 fraz wiec robi sie sumka. Ja mam chyba najwieksze konto i miesci sie tam 5k linkiow, na raz.

No ja też nie rozumiem bo ktoś kto chce pozycjonować to musi kupić konto i na dodatek punkty.

....

Konto PRO nie jest wymagane żeby pozycjonować stronę na koncie standard dość ubogim to fakt śmiało też można pozycjonować (mamy ponad 700 takich aktywnych kont).

Nie mniej muszę powtórzyć to co niejednokrotnie wcześniej mówiliśmy, e-weblink.com nie jest charytatywny musi się z czegoś utrzymywać większość prowadzących swoje interesy firmy i biznesy to śmiało rozumie, wykupienie konta PRO za 30 zł miesięcznie raczej nie stanowi żadnego wydatku dal nie ktorych nawet nie stanowi problemu wykupienie MultiPRO za 270 zł miesięcznie ale to już są Ci najwięksi gracze na rynku, płatne konta mają powodować miedzy innymi przesiew.

E-weblink.com gwarantuje stabilność działania, telefoniczny support gdzie można śmiało zadzwonić i wierzcie mi lwia część użytkowników z niego korzysta z pytaniem: ile pkt przyłożyć :)

Pewne ograniczenia zostały już narzucone przy projektowaniu systemu, specjalnie żeby jak wspomniałem działał stabilnie i nie był zaśmiecany linkami do indexowania wikipedi czy dmoza od tego są inne systemy.

Sami pomyślcie chcice żeby wasz link był jednym z milona linków w systemie czy jednym ze 100 tys linków w systemie ?

Polityka naszego systemu zawsze będzie szła w kierunku pewnych ograniczeń, co nie znaczy że wkrótce nie pojawią się nowe rozwiązania i nowe gadżety

Marketing internetowy dla firm

Można prosić o pomoc przez formularz jakoś niemogę się jej doprosić .Ogólnie korzystam z waszego skryptu - serer linuxpl . na serwer wrzuciłem kilka tych skrytów i czesc zautoryzowało - częśc wywaliło - co ciekasze czesc była zautoryzowana teraz już nie jest. Ogólnie nie oge dojść przyczyny takiego zachowania. Moze coś znajdziecie przykłądowe adresy https://www.mb14.warszawa.pl

oraz https://www.id5458.ustka.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności