Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I rano zawału można dostać, chcę sprawdzić transfery ( https://www.e-weblink.com/account.php ) a tu 404 Not Found. Może jakieś przekierowanie? ;)

ps:

1. account/pro/page.php i inne ucina mi widok (stopka przysłania wszystko). Opera 16/Chrome - sprawdzicie to?
  2. Kalkulator dalej nie działa (Podany adres serwisu koliduje z systemem.).
  3. Wczoraj na forum widziałem nowe wersje bannerków z informacją o ilością punktów - były super ale teraz znowu są stare.
  4. Na głównej stronie panelu zniknęła informacja o ilości punktów w transferach wychodzących - bardzo proszę o przywrócenie ta informacja jest - wystarczy najechać na wykres kołowy z punktami

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Błędy jakie znalazłem na Firefoxie:

1.Po wejściu w projekt lub próbie dodania linka pojawia się okienko z błędem: "Witryna https://dev.e-weblink.com prosi o podanie nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: „Podaj haslo do DEV”"

2.Ikonka "Przelicz" punkty w projektach jest obsunięta w dół - na Chrome jest równo z polem z wartością punktów.

Momentami jest zbyt wiele klikania wg mnie.

Kilka elementów jest bardziej przyjaznych, ale nie lubię tych wszystkich opcji Rozwiń. Wolałbym mieć to wszystko porozwijane na stałe. To tak jakby ktoś o zdanie pytał jak mi się podoba :D

Multianchor początkowo na plus, ale po jego sprawdzeniu już nie ma euforii. ;)

Nieprawidłowości zauważone przeze mnie:

- po dodaniu serwisu przenosi mnie na stronę, która nie istnieje, ale serwis się dodaje: The requested URL /account/pro/account_pro_address_cat.php was not found

- usunięcie serwisu kończy się 404: The requested URL /account_pro_address_del.php was not found... i nie idzie go usunąć.

- serwisy, które nie osiągnęły wymaganej ilości orderów by otrzymać punkty wyświetlają linki do fundacji jak dawniej, albo błędy e-weblinka, gdy są niepodpięte do konta.

- opis pod ikoną przy kolumnie Emisja po najechaniu myszą jest taki sam jak do sprawdzania pozycji.

- po wyszukaniu serwisów znajdujących się w Projekcie podstawowym, panel podpowiada mi po każdym znalezionym serwisem, że znajduje się on w innym projekcie (u mnie jest on teraz pusty), ale jak na niego kliknę, to przenosi mnie prawidłowo, do podstawowego

- Serwisy » Szukana fraza: blebleble [Results: 5] - angielski się wkradł w polską wersję, oraz website_total_points w podsumowaniu dla wyszukanych serwisów

Przy dodawaniu linka domyślnie preferowałbym by opcja Emituj link była zaznaczona.

Aha i ejszcze taka drobnostka, jak rozwijam wykresy jakiegoś serwisu, to ikona wykresu i śmietnika przesuwa się gdzieś tam na środek wysokości tych wykresów. Myślę, że wygodniej by było, jakby pozostawała na górze. Łatwiej wówczas zwijać wykresy.

Rozumiem Twoje niezadowolenie ale rozwijane są i będą tylko konta PRO, ( system się z nich utrzymuje a miesięczny koszt 30,- płn jest żenująco niski np w porównaniu do multipro za 270,- mc nie wspominając już o kontach PRO VIP za 1500, - mc Konta standard są jako demo podstawowych funkcji i dla zaczynających zabawę.

Ogarnie nowości obecnie pojawiły się w dziale linki. Od teraz można używać system do monitorowania stron bez konieczności linkowania jej w systemie o innych które juz są wspomnę niebawem w mailingu.

Marketing internetowy dla firm

widze ze pojawiła się w końcu informacja o punktach po cięciu za BL i mam byc szczery troche za późno - za 3 dni wchodzi cięcie chodź wiele osób myślało że ono obowiązuje informacja o punktach pojawiła się dzisiaj, i dla wielu jest to wielki zaskoczenie, sam nie wiedziałem, ze tyle bede miał mniej punktów,

pytanie, czy jest możliwe przesunięcie cięcia do 15 pażdziernika, 3 dni od informacji ile faktycznie punków dostaniemy po tym ruchu to troche mało czasu

ps

jak widze na FB

Dodatkowo podnosimy też poprzeczkę dla Orderu za BL którego otrzymanie wiązało się będzie z uzyskaniem minimum 2000 BL.

czyli musimy spowodować, że nasze domeny jeszcze bardziej muszą być widoczne w google narażając się na działanie gugla - wasz system, ale to uważam za błąd i to 2000 Bl tez wchodzi od wtorku??

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

No też się nie spodziewałem, że aż tyle. Wszystkie serwisy mam BL powyżej 1k a tu przycięcie o 9%. Czyżby jednak przycięcie procentowe poniżej 2k BL?

A i bugi:

• Jak jestem tu /index.php i kliknę na zalogowany jako <Radeq> to przekierowuje mnie tu /account.php i jest not found.
  • Chrome/Opera 16 proszę sprawdzić /account/pro/transfer-extend.php?id=<id> - stopka zasłania formularz

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Tak wprowadzane zmiany nie pozwalają absolutnie na przygotowanie się do nich. Czy były wcześniejsze informacje na ten temat? Mam wrażenie jakby właściciel systemu łamał własny regulamin. Nawet nie ma czasu na wywiązanie się ze zobowiązań transferów. Moim zdaniem zachowanie skandaliczne.

RobRob

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności