Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie też cięcie punktów o ponad 15% mimo że wszystkie BLe mam grubo powyżej 2k.

Czy można prosić o informację w jakim formacie mają być linki do importu żeby wykorzystać multianchor?

Przydałyby się też komunikaty takie jak były wcześniej - np. przy imporcie linków nie ma żadnego komunikatu, czy zaimportowano wszystko, czy były jakieś błędy i trzeba sobie ręcznie sprawdzać (chyba że nie zauważyłem)

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

xann poinformował chyba tydzien temu ze cięcie zostanie włączone ale system zawsze 30 dni wcześniej pokazywał jaka będzie róznica a tu lipa - nie mówiąc o tym ze jeśli ktos nie korzysta z PiO to dowie się dzisiaj ze nagle stracił ileś tam punktów nie wiadomo z czego, na forum systemu nie widziałem tej informacji (mogłem nie znaleźć)

wiem xann powiesz że jest to info w regulaminie, i tak tez sądzi wiele osób ze było to robione, a tu nagle okazuje się że jednak nie a jak widze u siebie cięcia mam punktowe na 20-25% a nie spodziewałem sie takich cięć a zostały 2 dni w sumie na przygotowanie się do nich - a ktoś tu mówił o nerwowym Wekendzie

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Sprawdzielm u mnie i potwierdzam - tez mam praktycznie 99% serwisow ponad 2000bl i ciecie na koncie na poziomie ponad 10% punktow ????

Mozna prosic o dokladna informacje co sie zmienia i od kiedy ? Teraz dajemy na przystosowanie userom 3 dni zamiast 30 ? :)

Rowniez uwazam podobnie jak sttorm ze podnoszenie limitu BL to krok wstecz wobec obecnych praktyk kolibra, sorry googla :)

ps

Xann czy na tym bedzie polegalo rozwijanie kont multipro ze bedziemy dostawac takie neispodzianki na 3 dni od wdrozenia ?

Jesli tak, to goraca prosba do administratorow :) NIE ROZWIJAJCIE SYSTEMU :D

Na stronach gdzie mamy zainstalowanego e-weba a nie dodana jest strona do systemu wyświetlane są linki :

no host | niezarejestrowana strona | 906 | sprawdz strone | brak hosta

Zostało to przecież zniesione.

P.S

Bardzo dużo czasu daliście na przygotowanie się do zmian :kwasny:

VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj

UWAGA:

1. od dziś wchodzi w życie nowy bonus za zainstalowanie i posiadanie Webmini 3.1 na koncie w wysokości 1000 pkt

2. z dniem 1.10.2013 wchodzi w życie przycięcie pkt za BL

12 . września ogłoszone zostało info o przycieciach punktów wiec nie jest to informacja z ostatniej chwili ale Ok przedłużymy ten okres o 10 dni czyli przecięcie pkt nastąpi 10. 10 . 2013

Marketing internetowy dla firm

[propozycja] Zwiększenie ilosci dodań w adderku. 25 linków na dzień to będzie dodawać jak się nie myle przy 5 Kredytach 160 DNI. Jak juz zrobiliście nowy szablon to trzeba było zrobić standardowe sortowanie po, nazwie, ilosci pkt, linkach itd

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

xann fakt znalazłem to info teraz na forum - było w temacie o bonusie za webmini- tylko przyzwyczailiście ludzi do tego ze zawsze na 30 dni przed zmianami było widać jak wyglądają punkty, teraz tego nie ma i o to mi tez chodzi I pewnie wielu osobom,

a dobrą marke i dobre traktowanie użytkowników powinniście pielęgnować, a takim było informowanie ile rzeczywiście punktów bedzie po jakies zmianie, sądze ze opóźnienie wynika z faktu wprowadzenia nowego wyglądu, ale dzięki i za 10 dni - - to są 2 tygodnie, jakoś będzie można popatrzeć i się jakoś przygotować

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Konta standard są jako demo podstawowych funkcji i dla zaczynających zabawę.

Dla Mnie jest wystarczające- ale ja jestem hobbystą więc pewnie początkującym.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Xann z całym szacunkiem dla Twojej osoby ale posunięcie sprzed dwóch z dni jest co najmniej mało profesjonalne. Niedorzeczne jest wysłanie wiadomości do użytkowników iż za 3 dni czy nawet 10dni nastąpi wprowadzenie nowego algorytmu a co za tym idzie redukcja uzyskiwanych punktów, i nie ważne czy jest to zgodne z regulaminem czy też nie, dobro użytkowników powinno byc dla Ciebie priorytetem ponieważ to oni budują ten system i z nich masz zyski. Mało istotny jest fakt ze temat redukcji punktów za BL był poruszany na PiO wcześniej czy nie, duża większość użytkowników e-weblinka nawet o tym nie widziała bo nie czyta na bieżąco tamatów e-weblinka na PiO. Moim zdaniem powinieneś rozesłać wiadomość do wszystkich użytkowników z wiadomością o zmianie algorytmu wraz z informacja iż wchodzi on w życie po 31 dniach by wszyscy mieli czas się do niego dostosować. Pamiętaj o tym że Twoi klienci to przede wszystkim ludzie którzy handlują punktami poprzez wykupione konto PRO i większość z nich nie będzie w stanie poradzić sobie z wprowadzonymi zmianami w czasie kilku dni. Mam nadzieje ze przedłużysz termin wprowadzenia zmian do końca października, oraz wyciągniesz wnioski na przyszłość.

468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności