Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@'AdvertsMedia' - przeliczenie PKT zostało przeniesione o 10 dni, ponadto został uruchomiony mini komunikator ważnych informacji widoczny po zalogowaniu więc w przyszłośći zapewne unikniemy podobnych nieporozumeń.

@zyga - kalkulator dziś bedzie sprawny

Marketing internetowy dla firm

Czyli teraz na stronach, które nie mają min. 3 orderów linki i tak się wyświetlają (linki innych osóB)?

A nie pusty link jak było do tej pory, lub linki fundacji jak było dawniej?

Nie wadzi mi to, ale inna rzecz mnie martwi - strony niepodpięte do systemu wyświetlają linki błędów z e-weblinka. Jednak preferowałem, gdy wyświetlał się pusty link do do samej strony, a błąd zapisywał się w pliku wbl.

Po wyszukaniu serwisów ordery, które strona posiada nie są "podświetlone",

Czy w związku ze zmianami przewidziana jest wyszukiwarka linków tak samo jak wyszukuje się serwisy? Niekoneicznie po słowie kluczowym, ale chociaż po adresie.

Xann ustosunkujesz się jakim prawem emitowane są linki na stronach podpiętych do systemu, a nie spełniających kryteriów? Z jednej strony strony emitują linki i nic z tego nie mają (0 punktów) z drugiej kupuje punkty, chce żeby moje linki były emitowane na stronach spełniających parametry systemu, a mogą się emitować na bezwartościowym syfie, który nie ma żadnego orderu.

Masz użytkowników za debili, czy nie masz jaj, że cichaczem wprowadzasz coś takiego nie informując nikogo o tym fakcie?

ja mam pytanie co się jeszcze zmieni - mam na jednym koncie 87 k punktów - po zmianach pokazuje mi 67 k punktów z tego co widze to tylko dwie domeny beda miały przycięcie - nie maja 1000 BL ale one razem mają teraz 900 punktów ????? więc skąd wartość 20k różnicy

teraz nie wiem czy ilośc BL pomiędzy 1000 a 2000 wpływa na punktacje nie moge tego znależć nigdzie, w regulaminie ani słowa,

chciałem pisac o kalkulatorze ale ktoś już napisał że nie działa :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

No i dyskusja z pytan o zmiany zeszla na jaja Xanna :D

A tak powaznie to sam bym sie chetnie dowiedzial co oprocz przyciecia wedlug BL sie zmienia bo Xann pisal ze zmienilo sie algo premiowania za duza ilosc BL i chyba IPC a u mnie zniknelo gdzies 400k i chodze ze swieca i szukam :)

@Sttorm

Wydaje mi sie ze Xann gdzies pisal ze prog BL wzrasta do 2000 wiec pewnie przyciecie jest ponizej 2000 BL.

napisał za order bedzie od 2000 BL a ciecia od 1000Bl

na jednym małym koncie właście widze ze cos jeszcze bo roznica jest 25% punktów do tego co zostało powiedziene, a ze mam tam tylko kilka stron łatwiej skontrolować zmiany, na koncie przy 500 serwisach i stratach 300k punktów trudniej przeliczyc, dlatego liczyłem na koncie dużo mniejszym i coś mi tu jeszcze nie pasuje,

BANERY REKLAMOWE

Kalkulator stron działa.

Z zmian jakie miały dotychczas miejsce (na kontach PRO) to:

1 - przy dodawaniu linków do systemu możliwość wklejenia do 100 anchor dla jednego adresu internetowego

2 - dopasowanie najlepszego URL na podstawie zindexowanych podstron w Google

3 - system umożliwia monitorowanie pozycji bez konieczności linkowania stron

linkowanie.jpg

Zmiany jakie będą miały miejsce to:

- przycięcia PKT za BL w systemie

- bonus 1000 pkt za nowe WebMini 4.0

- zmiana polityki blokowania domen w systemie

- przycięcia PKT za BL w systemie

to dotyczy ciecia dla stron majacy mniej niż 1000 BL czy cos jeszcze - powyżej podał przykład z mojego konta gdzie jest róznica prawie 20k punktów a nie powinno jej być jeśli tylko takie cos wchodzi,

kolejna rzecz na forum systemu zadałem pytanie jakie warunki musi spełnić webmini, aby uzyskać ten bonus

BANERY REKLAMOWE

1. Do tej pory mogę powiedzieć że braliśmy pod uwagę między innymi (SITE+ BL) /2 - - - niezaglebiajac się w dalsze detale, ponieważ jest olbrzymi przyrost BL dlatego zdecydowaliśmy się przyciąć o jakis tam % parametr BL który w tym sezonie tak mocno obrodzil

2. Do otrzymania Pkt za Webmini są wymagane min dwa ordery bo trzeci order jest za Webmini, niebawem ukaże się nowa instalka Webmini 4.0 i tylko za nią będzie przyznawany bonus, obecnie bonus jest za wszystkie posiadane na koncie Webmini

Xann właśnie tej informacji zabrakło, czyli oprócz cięcia % za Bl <1000 będzie jeszcze mniejsze przydzielenie punktów w zależności od ilości BL (jakie to są proporcje)

Xann co jeszcze zmieniacie co ma wpływ na punkty, bo o tym że jest wprowadzone przycięcie ilości punktów jakie możemy dostać za BL>2000 dowiadujemy sie teraz, a jak widze u siebie to ten parametr ma największe znaczenie co do punktów na nim najwięcej trace i pewnie nie tylko ja,

była mowa o cięciu za BL<1000 i każdy mogł sobie nawet obliczyc, ze straci ileś tam punktów - ja liczyłem na ok 10% ale nie na 25-30% bo jeszcze jedna rzecz się zmienia o której nie mamy pojęcia, a są osoby które linkuja swoje strony tak aby miały trochę ponad pewnych wartości, i nie wybiły się za bardzo przez nadmierne linkowanie,

odnośnie obrodzenia przyrostu BL, wszystko zależy jak sami traktujemy nasze strony linkami, więc przywalami więcej linków aby zdobyć wymagany poziom w systemie (mowa o stronach systemowych, pod systemy) to i te wartości rosną, zwiększanie parametrow za BL spowoduje iż my jeszcze bardziej przywalimy linkami i tym samym znowu te parametry wzrosną zwiększając ryzyko banów na strony, czyli za pół roku minimalny poziom za Bl aby mieć order bedzie 3000 - przecież to błędne koło

odnośnie webmini - czy musi być ściągnięta poprzez opcje instalacji w systemie, czy jak mam skrypt i go powielam tez jest zliczane (z tego co widze to nie), chodź moze instalka 4.0 będzie tak działać, czyli rozumiem iz teraz kolejnym orderem będzie webmini (8 order) ale nie zmieni sie ilośc orderów minimalnych aby system zliczał punkty (3)

BANERY REKLAMOWE

@sttorm było wcześniej powiedziane że szykują się prxyciecia za BL, tj została podniesiona poprzeczka dla orderu za BL z 1000 na 2000 BL i jednocześnie przycięcie % za ilość BL, odnośnie pytania o Webmini to odpowiedź juz masz na tamtym forum

Ok wiem że była mowa o cięciu za BL <1000,

o tym innym przycieciu BL>2000 muszę poszukać, bo nie wiem gdzie o tym było powiedziane i co dokładnie

BANERY REKLAMOWE

Xann, ustosunkujesz się do tego?

Xann ustosunkujesz się jakim prawem emitowane są linki na stronach podpiętych do systemu, a nie spełniających kryteriów?

Z jednej strony strony emitują linki i nic z tego nie mają (0 punktów) z drugiej kupuje punkty,

chce żeby moje linki były emitowane na stronach spełniających parametry systemu, a mogą się emitować na bezwartościowym syfie, który nie ma żadnego orderu.

Masz użytkowników za debili, czy nie masz jaj, że cichaczem wprowadzasz coś takiego nie informując nikogo o tym fakcie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności