Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tylko nie rozumiem jednego. Po co ruszać coś co działa? Po co obcinać subdomeny skoro to głównie dzięki nim jest tak a nie inaczej?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

xann macie problem z nowymi ściągnięciami webmini - nie kopiują się pliki systemowe - jest pusty plik

godzinę sie męczyłem czemu mi się system nie chce aktywować, myślałem że winna serwera, a tu się okazuje że plik systemowy jest pusty

sprawdziłem dla kilku ściągnięć z 2 różnych kont

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

@Xann mam 2 nurtujace mnie pytania. Pierwsze zwiazane jest z przycieciem BL, wszytkim stronom równo przycięto punkty (%) czy zastosowaliscie jakies progi przyciecia np: do 2000k jakas wartosc, do 5000k BL inna wartosc przyciecia itp, drugie pytanie odsnosi sie do redukcji subdomen w przyszlosci, czy juz mniej wiecej wiesz jak to bedzie wygladalo, czy bedzie to calkowite odrzucenie, czy przyciecie punktacji itp, wiem to dopiero w przyszlym roku ale musisz wziac pod uwage ze niektorzy tworza zaplecze wylacznie pod e-weblink i chcieli by wiedziec w jakim kierunku isc by znow nie byc zaskoczonym :)

468x60.gif

Jeszcze kilka nieprawidłowości w nowej wersji:

- W rankingu serwisów jak kliknąłem na stronę przypisaną do innego projektu niż Standardowy, to mi się wyświtla info "Nie zostały jeszcze przypisane serwisy do tego konta" i nie pokazują się szczegóły tej strony. Może dlatego, że link to w zasadzie szukanie wśród dodanych serwisów po linku tylko w Projekcie podstawowym, a nie wszędzie?

- Ordery dla wyszukanych serwisów nie są "podświetlone"

- przycisk szukaj w wyszukiwarce serwisów opisany jest web_search + w wyszukanych serwisach jest [show all] nieprzetłumaczone

- Jak rozwinę sobie szczegóły kilku jakichś serwisów, i potem kliknę [rozwiń wszystko], to rozwija mi te schowane, ale równocześnie zwija te, które już otworzyłem. Nie wiem czy to błąd, ale piszę, bo mi się to nie podoba.

UWAGA:

Weszła zmiana polityki blokowania domen.

Okres przejściowy to 30 dni do 15 listopada po tym okresie wszyskie dotychczas bokowane domeny zostaną uwolnione a pozostaną te bokowane na nowych zasadach

Jak zablokować domenę w e-weblink.com ?

Od teraz domeny zblokowane będzie mozna odblokować w każdej chwili.

Marketing internetowy dla firm

Xann może jakieś szczegóły, bo jest to jeden z orderów

i kolejna sprawa - ta informacja na chwile obecną znajduje sie tylko na PIO - nie wiem czy ma byc to brane pod dyskusje, czy jest to oficjalna informacja - jak oficjalna pamietaj o tym co pisałes kilka dni temu, iz na wszystkich źródłach informacji weblinka to się pojawi

ja uważam to za dobre rozwiązanie, PR nie spełnia swojej roli, nie jest aktualizowane

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności