Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Infomacja jest becnie luźna oficjalnie zostanie podana zapewne 1 grudnia z 30 dniowym ternem tak żeby od nowego roku przestać brać PR pod uwagę.

Jak obiecałem w tym roku juz nie będzie przycięć PKT dlatego z ty czekamy do 1 stycznia

Z nadchodzących ciekawostek jest to że e-weblink.com zaczyna się metamorfozować w SeoTools będzie rozwijana zakładka DOMENY w w której juz wnet pojawią się ciekawe narzędzia do analizy domen ale o tym w niedalekiej przyszłość obecnie pracujemy nad nowym webmini 4.0

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

UWAGA:

Po nowym roku parametr PR przestanie być brany pod uwagę w systemie

Bardzo dobre posunięcie :) Wszyscy wiedza ze PR nie ma znaczenia w pozycjonowaniu mimo tego systemy faworyzują strony z wysokim wskaźnikiem, a przecież liczą się inne parametry :)

Pytanie jest następujące - będziecie ciągle tylko ucinać punktacje czy w końcu przygotujecie nowe bonusy?

468x60.gif

AdvertsMedia bonusy to nic innego jak wylewanie pustych punktów do systemu a nie chodzi o to żeby było dużo punktów i każdy był miliarderem ale o to żeby pojawiały się w systemie kolejne domeny Jeżeli znasz bonus który spowoduje ciągle napływanie nowych domen to powiedz a my go wprowadzimy.

Nie jesteśmy systemem który potrafi wpompowac 60 mil pkt do systemu poprzez zwiększenie bonusów a nie zyskać przy tym ani jednej nowej domeny. zależy nam wyłącznie na nowych IP i domenach

Skoro zależy wam na napływie nowych stron zróbcie cos by zachecic do ich dodawania. Jeśli chodzi o mnie mam duzo stron ktorych site to w zaleznosci do strony 50-100, pomimo uzyskania az 5 bonusow przez kazda ze stron prosze wybaczyc ale 500pkt to jakis zart :) Mozecie wprowadzic tez bonus za iosc aktywnych stron w panelu, np za kazde 100 aktywnych stron bonus np 20k od admisnitartora, nie wiem pomysłów jest wiele, nie moze byc tak ze ciagle punkty beda tez ucinane bo to w niczym nie pomoze.

468x60.gif

@Xann wydawało mi się ze chcesz pozbywać się stron poprzez wył. subdomen a nie zdobywać nowych. Powiem ci szczerze ze system od samego powstania ma się dobrze, boje się ze po tych waszych częstych metamorfozach to się zmieni bo przecież i tak wyglądacie blado na tle konkurencji jesli chodzi o ilość dodanych domen i sytuacja ta ciągle sie pogarsza. Ale skoro wprowadziliście ordery filtrujące słabe strony to po co teraz rezygnować z 30% zaplecza ktore leży na subdomenach. Moim zdaniem powinniście zostawić limit 10 subdomen, proponowałbym natomiast zwiększyć wymagane ordery np do 4 by aktywować strone na subdomenie. Powiedz mi czy strona z 4 orderami nałożonymi przez Ciebie nie nadaje sie juz do pozycjonowania innych stron że chcesz z nich zrezygnować? Ale nic, Twój cyrk, Twoje małpy, mimo wszystko mam nadzieje że zmiany pójda na lepsze, pozdrawiam

Dodam tylko ze mam np takie subdomeny ktore maja staz 62 miesiace w weblink :) mysle ze sa to lepsze strony niz swiezaki stawiane na predce... Takze moze warto byloby zablokowac dodawanie subdomen, wzglednie planowe usuniecie takowych mlodszych w systemie niz rok czy jakis inny okres... Zawsze mi sie wydawalo ze linki z domen z dluga historia sa wiecej warte...

Xann, przyznaje ze mi zaimponowales :) czesciowo przyznajac racje komukolwiek :)

A wracajac do tematu, rowniez mysle ze system powinien isc bardziej w zwiekszanie ilosci domen a nie zmniejszanie.

Przyznam ze rowniez nie jestem fanem wszelakich bonusow jakie rozdaje konkurencja (za site pomiedzy 5-9 :), staz - nawet polowa pkt, za kolor majtek itd itp) ale przykladowo bonus dla nowododanej domeny np 25% pkt (np przez 4-6 miesiecy) sprawilby ze oplacaloby sie dodac nowe domeny (bylaby tez jakas rotacja pewnej czesci zasobow systemu jesli by userzy nie przedluzali potem niektorych domen) generalnie w obecnej dobie "flagowania stron" oraz rozncyh dziwnych praktyk im szersza pajeczyna zasobow systemu tym wydaje mi sie ze z wieksza korzyscia dla userow. Pewna rotujaca czesc zasobow oparta na jakis przemyslanych bonusach tez bylaby w wedlug mnie in plus....

W chwili obecnej trwają prace nad rozbudową systemu, będziemy przechodzić na wyższy stopień w którym to SWL będzie jedynie dodatkiem i o ile naprawdę zrezygnujemy z PR od 1 stycznia to prxyciecia subdomen raczej będzie, faktycznie z przeprowadzonej analizy wynika ze masa subdomen jest mocniejsza od niejednej domeny głównej

Pomysł z bonusem dla swierzej domeny jest wart przeanalizowania Dzięki

tomson - 3 ordery wystarczą, jeśli jest to subdomena to nie ma ordery za główną wiec i tak musi miec 3 ordery

za nowe domeny dodane bonus dobre rozwiązanie,

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności