Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no widzę możliwość blokowania domen - chodź niestety jest to teraz opcja płatna

Posiadacze kont PRO otrzymują miesięcznie jeden kredyt gratis czyli mogą sobie blokować domenę jedną gratis

@gamsiu - nie powiem Ci dokładnie Gazek pracuje nad nim, będą w nim nowe rozwiązania

Marketing internetowy dla firm

a to o tym 1 kredycie nie wiedziałem, wiec napewno skorzystam chodź wiem że i tak to można ominąć, ale zawsze można sprawdzić opcje które tam też sa obok blokowania :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

W kilku wypowiedziach rozrzuconych po tym forum mogłem przeczytać bardzo dobre komentarze na temat efektywności weblinka (może w odróżnieniu od dzialania strony organizacyjnej).

Możecie podzielić sie spostrzeżeniami efektywności pozycjonowania stron samym weblinkiem? Jak szybko stronki osiągają top, jak udaje sie długo przetrzymać na samym weblinku strone w topie. Ja mam taką wiedzę z innego, znanego systemu rotacyjnego, będę wdzieczny za jakieś naświetlenie jak to jest w tym systemie. Wiem że pytanie ogólne, ale może zachęcić nowe osoby do zainteresowania się systemem. Mam konto na weblinku ale jeszcze nie zacząłem go używać.

...

Możecie podzielić sie spostrzeżeniami efektywności pozycjonowania stron samym weblinkiem?

...

Tutaj masz jeszcze świeży test pozycjonowania e-webliniem https://seo.zgred.pl/co-dziala-co-nie-dziala-przy-pozycjonowaniu-po-pingwinach-innych-zwierzatkach-test-real-case-study-2316 prowadzony przez naszego Zgreda ;)

O tym jak używać w miare bezpiecznie ewelbinka możnesz poczytać tutaj:

1- jak_zroznicowac_blyskawicznie_profil_linkow__

2.- pozycjonowanie_stron_przez_dopalanie

Marketing internetowy dla firm

@jedi2012

To nie statlink ze zbiera parametry strony przez tydzien :) po dodaniu strony ordery sa rozdawane do ..... 3 minut.

Dodalem nie kilka ale kilkaset stron do weblinka wiec mam bardziej wiarygodna srednia ;)

Jesli po 48h masz jeden order to znaczy ze strona nie spelani warunkow dla pozostalych, sprawdz jej parametry i wykonaj odpowiednie dzialania aby je uzyskala

Dane jedej ze stron:

G: 0 / BL: 0 / RD: 0 / IPC: 0 / FM: 0% / PR: 0 / Out: 6 (0%) / IP: xx.xxx.xx.xx / Staż: 0m / Ordery: 1

i wiem w czym problem, strona funkcjonowała do nie dawna bez www (ale takiej nie da się dodać do e-weblinka), więc ustawiłem z www.

No i np. site bez www wynosi 237 a z www 0, BL bez www 47 a z www 0, Magestic Referring domain 1111 bez www a z www ) itd.

E-weblink to jedyny system chyba gdzie bez www nie można strony zgłosić. Dodam, że subdomen nie mam.

• 2 tygodnie później...

Gdzie się podział mój ulubiony wykres ilości punktów na koncie? ;)

A i po ponownej aktywacji serwisu nie działa przycisk odświeżenia parametrów strony

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności