Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pobieranie opłaty za blokadę linkowania do stron postronnych jest absurdem. Skoro tak łatwo Xann zezwalasz na szkodzenia innym, to może trzeba zaszkodzić Tobie?

Jeśli tylko znajdę linki z Twojego systemu do moich stron, to pierwszy raz w życiu zamienię się w donosiciela. Choć to chyba za duże słowo, raczej zacznę się bronić.

Nie rozumiem tej pazerności, zamieniasz się w nasz Rząd?

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

@'EDDY' - ludzi wysyłających zgłoszenia do Gogole przed Tobą było setki, i za pewne po Tobie będą kolejne setki - nie rusza mnie Twoja groźba jak również nie zmuszam nikogo do blokowania domen ponadto nie odpowiadam za zachowanie inych i jak przyjdzie co do czego to bedziesz szukał tych innych a nie manie

Marketing internetowy dla firm

Wiesz Xann chyba nie chodzi o google bo akurat tutaj - jakość systemu tak poleciała ze nikt stron normalnych nie linkuje już bo bany lecą już po 2-3 tygodniach. Choć system do zaplecza nadal uważam za najlepszy . Ale jak będą główne strony no cóż to ty udostępniasz narzędzie wiec albo podajesz dane kto je użył albo ty odpowiadasz za wyrządzone szkody. Bo akurat przy pobieraniu opłat na tym poziomie można potraktować już jako szantaż. - Ok zrozumiał bym jednorazową opłatę za zablokowanie domeny (ewentualnie opłaty jak ktoś korzysta z systemu i sam linkuje e-webem strony ) to wtedy regularny haracz można zrozumieć. No cóż tutaj pewnie będzie na górze ten co będzie miał lepszych adwokatów.

Zycie pokaże ale niestey takie zagranie z tak ustalonymi stawkami to dla mnie forma haraczu bo albo zapłacisz co miesiąc za ochronę albo ci zrobimy kuku.

.... no cóż to ty udostępniasz narzędzie wiec albo podajesz dane kto je użył albo ty odpowiadasz za wyrządzone szkody......

Polecam zasięgnąć informacji u prawnika jeżeli juz chcesz poruszać ten temat bo piszesz co Ci się wydaje a nie jak wygląda stan prawny

wiesz tutaj kiedyś się w podobnej sprawie dowiadywałem - i kwestia jak powiedziano zależy od tego kto będzie miał lepszego prawnika. Bo sady w tych tematach jak wiemy są zielone. A przy twoim systemie oczywiście jest odpowiedzialność użytkownika jeśli takiego wskażesz.

A sama forma finansowania blokowania dla mnie wygląda raczej jak haracz. Bo jak by było do wyboru gratis blokada permanentna (albo jednorazowa opłata w symbolicznej kwocie) albo jak chesz linkować alby inni nie mogli to ok to ustalasz ceny na tym poziomie co uważasz bo to twoje narzędzie.

....A przy twoim systemie oczywiście jest odpowiedzialność użytkownika jeśli takiego wskażesz.....

Jak chcesz mi powiedzieć że ktoś chcący linkować ze szkodą zaloguje się na swoje prawdziwe dane to jesteś naiwny, a dane typu Leon_97 mogę Ci podać nawet bez decyzji sądu

....A sama forma finansowania blokowania dla mnie wygląda raczej jak haracz. .....

To jest Twoja interpretacja masz do niej całkowite prawo, moja to opłata za utrzymanie domeny w systemie

Jest na to jakieś rozwiązanie?

Dane z majesticseo są aktualizowane na koncie. Sprawdziłem, pod tym względem wszystko jest ok. System aktualizuje BL, ilość IP itd, ale systematycznie dezaktywuje strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności