Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Xann

przeszedłem do Ciebie od konkurencji na rotację i dziwi mnie przyznawanie punktów.

Dlaczego u Ciebie tak długo trzeba czekać i tak mało otrzymuje punktów?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@'SzlafRock' jak to mówią jeden nawrócony jest lepszy od 100 wyznawców ;) ale po koleji chętnie odpowiem na Twoje wszystkie wątpliwość

PKT możesz otrzymać niemal od samego podłączenia domeny do systemu tylko musi ona spełnić określone warunki (ordery - im wiecej orderów tym lepiej)

Maksymalna ilość pkt za jedną domenę jaką możesz otrzymać to jest 100 tys. lecz prznaje że takich domen jest bardzo mało , średnia ilość to 3000 - 7000 tys pkt za domenę

Min ilość pkt potrzebna do wyświetlania linka to 100 choć ja zalecam 500 lub 1000 pkt

Marketing internetowy dla firm

@Xann,

Tak z czystej polskiej ciekawosci :) jakie parametry ma strona generujaca 100tys pkt w weblinku :)

Z tego co pamietam punkty za site i BL sa przycinane algorytmicznie i po pewnym progu ani site ani BL nie ma praktycznie dalszego wplywy na wzrost pkt za serwis, dlatego tym bardziej jestem ciekaw jakie parametry ma serwis generujacy taka ilosc pkt :)

Odnosnie sredniej potwierdam tak jak Xann pisal podlinkowane serwisy z umiarkowanym (nie sladowym ) site generuja w okolicy 5-7k pkt.

Natomiast ciekaw jestem porownania bo z "konkurencyjnego" systemu korzystam sporadycznie i moje doswiadczenie jest odwrotne.

Tam za serwis dostaje sie 1/3 tego co w weblinku a reszta to przerozne premie uznaniowe wymyslane nagminnie z miesiaca na miesiac :)

Po czym okazuje sie na przyklad ze pkt za staz wynosza wiecej niz za dodany serwis :)

@Kiler na kontach PRO jest wyceniarka na jej podstawie wrzucając w nią różne domeny można oszacować co tam najbardziej się liczy ale podpowiem że SITE im większy tym więcej PKT

ps. Punktacja jest też opisana w regulaminie https://www.e-weblink.com/regulations.php#punktacja

Odnośnie przycięć PKT to obecnie nie planujemy nic poza całkowitym zrezygnowaniem z parametru PR.

Odnośnie zmian to prócz nowej wersji bardzo popularnego katalogu WebMini 3.1 szykuje się mała rewolucja w systemie lecz teraz nic o ty nie mogę więcj powiedzieć, prace trwają a konkurencja nas ciągłe kopiuje choć w tym wypadku raczej będziemy mieli monopol ale o tym już nie bawem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności