Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Xann w końcu dobre posunięcie, chyba jako jedyni ze wszystkich systemów rezygnujecie z PR. To jest bardzo żałosne, wszyscy dookoła wiedzą ze PR nic nie daje - ale mimo wszystko na nim opierają swoje systemy, ja wiem że przyzwyczajenie do PR jest na tyle silne by się wciąż okłamywać ale ileż to można, kiedyś trzeba powiedzieć STOP... Najbardziej rozśmieszył mnie statlink rezygnując ostatnio ze stron "PR0 !!!". Proponuje adminom statlinka przebudować algorytm by wychwycić strony z wysokimi parametrami i je wysoko ocenić a nie czarować oczy Page Rankiem, przecież wszyscy wiedza ze dziś do statlinka dodaje sie 10 tekstów wygenerowanych z synonimów i przechwycona domeną z PR która prawdopodobnie jest nic nie wart, a na pewno nie jest powiązana tematycznie ehhh.

Xann, mam pytanie odnośnie blokowani linkowania. Można tam podać domeny tylko z www. Mam nadzieję że to nie oznacza że blokada dotyczy adresu tylko z www, bo linki można tworzyć do wersji bez www przecież. Proszę o uściślenie:)

E-INFONET - projektotowanie stron, sklepy internetowe, reklama w Toruniu

tak od dawien dawna, jeżeli masz listę webmini o których system nie wie wyślij ją przez formularz kontaktowy za każdego płaimy 1000 pkt

ps. po zat ym przypominam innym że udostępniamy darmowo skrypt na określonych warunkach, złamanie licencji jest jednoznaczne z kradzieżą skryptu, bedziemy domagali się odszkodowania w wysokości 10 tys zł za jedeną złamaną licencje

Marketing internetowy dla firm

A może najpierw adderek miał by obluzgiwać synonimy w treści wpisu a pożnij gadać o odszkodowania? To co teraz leci z adderka to masakra jakaś. Ale twoje małpy Twój cyrk.

p.s

2. Nie wolno usuwać zaimplementowanego skryptu e-Weblink

nikt tego nie robi, ludzie blokują po prostu IP adderka bo macie stale. Tak na marginesie 99% ludzi blokując to IP nawet nie wie ze to Addederek.

jest to napisane w licencji? bo widzę ze nie wolno usuwać skryptu a o podłączaniu do sytemu ?

1. Każdy użytkownik systemu e-WebLink może instalować dowolną ilość kopii skryptu

2. Nie wolno usuwać zaimplementowanego skryptu e-Weblink

3. Nie wolno instalować innych systemów wymiany linków

Nikt tego nie robi.

Zaktualizuj sobie licencje, napisz coś o podłączaniu do sytemu, tylko chyba rozumiesz że już pobranych kopij WebMini to nie będzie dotyczyć.

---nie interesuje wcale-

dawno odpuściłem sobie stawianie web-mini, tylko jak straszysz użytkowników forum karami po 10k ( byli tacy co straszyli i 50k) to przynajmniej logicznie wytłumacz co i jak, jak również zaktualizuj plik licencji.

@'MaxPan' - jak sobie dawno odpuściłeś stawianie webmni to po co ta cała gatka ??? Czepiasz się garbatego że ma proste dzieci.

Webmini jest podłączany automatycznie do systemu, fakt ze są takie przypadki że ktoś nie pobiera dla każdego adresu osobno wówczas z automatu nie jest webmini podłączony.

Obecnie nasze boty przeszukują sieć i bazy webmini w celu ich ponownego podłączenie, dlatego też ostrzegłem być może ktoś nieświadom usunął kod systemu a nie chciałbym żeby w przyszłości ponosił z tego tytułu konsekwencje a z tego co wiem to już znaleźliszmy parędziesiąt wymieniaczy tego typu

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności