Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Saint i Ty też leniem jesteś i nie czytujesz regulaminów?

":zeby: Anchortext linków nie może zawierać fraz dotyczących farmaceutyków dla dorosłych, seksu, hazardu itp."

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Osoba bliska eweb doniosła, że dozwolą hazard. Pisałem o tym na ich forum ale...

Zrezygnowałem z publikacji linków na stronach z adsense... Większy zysk mam reklam niż koszt punktów jakie zyskuje z tych stron

Kolejnego upomnienia z adsense nie chce czytać za bukmacherke/hazard

Google mówi o zakazie treści związanej z hazardem (pwn: gry lub zakłady, w których stawką są pieniądze). Pod ten punkt podciągnęli u mnie wpis dotyczący zakładów sportowych. Dla mnie ważne jest to, że dostałem upomnienie za taką treść i nie wnikam czy słusznie. Nie umieszczam linków z takimi frazami na stronach publikujących Adsense. Czy Google linki uważa za treść witryny? Ciężko powiedzieć, wole założyć że tak.

Nie mam pretensji do e-web od czasu informacji z waszego otoczenia, że wpis o hazardzie zniknie z regulaminu niedługo. Jedyne co to nie umieszczam już systemu na stronach z Adsense. Na pozostałych zostawiam, bo jestem zadowolony z efektów :yahoo:

Może jestem zbyt ostrożny na punkcie regulaminu Adsense.

No własnie też nie zabardzo wiem jak link o treści poker może miec wpływ na stronie o fotografi czy też sklepie z ubraniami, czy ma to jakiś wpływ czy też nie ma. Bardziej przekonany jestem ze jeden link nie ma wpływu na tematykę strony ale też zabic się za to nie dam.

Jeżeli chodzi o dobór linków w systemie nam bardziej chodziło o to zeby np na takim sklepie www.fatty.pl (a takich stron w systemie jest sporo) nie pokazywały się zadne viagry czy też seksowne szesnastki tudziez przedłużanie penisów. Raczej pod kontem adsense nie myślieliśmy nic.

Marketing internetowy dla firm

od dziś weszło parę drobnych dodatków do systemu w zakładce KONTO:

zmiana hasła do konta

zmiana adresu email

wybranie interesujących powiadomień z systemu za pośrednictwem maila

Wiem, że to żadna rewelacja i takie opcje powinny być zrobione na początku, ale zawsze było coś ważniejszego/ciekawszego do zrobienia, więc dlatego tak późno.

Jeśli chodzi o powiadomienia na email, to pracujemy jeszcze nad powiadamianiem o odrzuconych serwisach. Prawdopodobnie będzie wysyłany jeden email na dobe z raportem z ostatnich 24 godzin.

500x62.gif

taka oto odpowiedz otrzymalem na forum e-weblinka

host_timeout to plik który dla Ciebie powinien być informacją taką, iż skrypt nie jest w stanie połączyć się z naszym serwerem. Z mojej strony podejrzewam, że Twój ISP nie pozwala na zewnętrzne połączenia. Możesz to sprawdzić próbując pobrać cURL'em lub fsockopen stronę googla.

moze ktos z was wie jak to napisac, ja sie niestety na PHP az tak dobrze nie znam

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności