Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Xann może wprowadzicie coś takiego choćby dla kont PRO aby pojawiła się informacja np podświetlenie, ze domena jest zbanowana

fakt każdy moze to zrobić sam, ale byłby to niezły ukłon w stronę użytkowników

oczywiście mam nadzieje, ze poinformujecie tak ze 3 dni wcześniej że odblokowujecie sprawdzanie site

i czekamy na informacje pozostałe

od razu przydała by sie wiedza czy planujecie coś zmieniać w naliczaniu, bonusach, orderach - jak mamy 2 tygodnie na to to warto robic strony tak aby były robione pod nowe zasady - uwarunkowania w systemie

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie planujemy redukować subdomen choć widać ze Google je samo zredukowało ;) wiec ci mądrzejsi będą stawiać w przyszłości tyko na głównych,

@sttorm z dnia na dzień nie rozbimy tego mamy na uwadze że wymiana trochę trwa ale też nie będziemy czekali wieczność obecnie jest czas na poinormowanie kupców o przyszłych ewentualnych problemach jeżeli się nie odbuduje własnego zaplecza

Przy okazji należy się pochwalić niezwykłą popularnością naszego systemu jesteśmy TOP1 nie tylko w Polsce :)https://www.seoparty.net/news/artykuly/nalot_bombowy_google

Marketing internetowy dla firm

xann ja już do części klientów posłem infa- do tych co im przelewy dzisiaj wychodziły,

to nic czekam na info o tym jakie zmiany zostaną wprowadzone, i jak to się może odbic się na punktach

odnosnei subdomen - ciągle słysze subdomeny - ja neistawiam stron na subdomenach (mam ich troche ale to sa strony majaće ponad rok) i tez dostały Bana, wiec czy stronama subdomeny czy nei to nie ma znaczenia

BANERY REKLAMOWE

Przy okazji należy się pochwalić niezwykłą popularnością naszego systemu jesteśmy TOP1 nie tylko w Polsce :)https://www.seoparty.net/news/artykuly/nalot_bombowy_google

No jeśli chodzi o skuteczność to piszą pozytywnie, gorzej, że dawcom z eweba pobanowało strony :D

Ale ten fragment (z Twojej strony?) mi się podoba:

okazało się że system wymiany linków reklamowych służy nie tylko do reklamy stron ale inni go zaczęli wykorzystywać do pozycjonowania stron nie wg naszych zaleceń
:)

Temat subdomen już był wałkowany tysiące razy. Moim zdaniem nie ruszać tego, bo skoro subdomena ma odpowiednie parametry by zasługiwać na przyjecie do systemu to nie widzę przeciwwskazań. Sam zresztą mam strony na subdomenach które wiszą w necie już ponad 4 lata (w e-weblinku około 3) i maja się całkiem dobrze, przetrwały wiele czystek Google i idę o zakład że maja większą moc niż nie jedna domena główna w systemie.

linki są emitowane na zbanowanych domenach

i jeszcze podobno cena punktów wzrosła 300% ;) (źródło: https://www.seoparty.net/news/artykuly/nalot_bombowy_google)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

xann sukces otrąbisz po tym jak odblokujesz sprawdzanie site i bedzie widac ile domen jest w systemie, ile domen ludzie musieli dodac i ile wypadło

co z tego że ktoś napisał aktualnie najlepszy jak po skali uderzenia google ja wiem że nie odrobie punktów które miałem i pewnie wiele osób tez - chodź znajdą się osoby które znajda w tym swoja szanse

ja czekam co zostanie wprowadzone przez was, na razie skończyłem analize, juz wiem w co było uderzenie google - po swoich stronach - i dzis mam czas na przemyślenie co dalej

BANERY REKLAMOWE

Szanowni użytkownicy systemu dzięki Wam chwalą nas w Ameryce :) "...E-Weblink is actually the best system in Poland....." Dziękuję Wam za ten sukces bo to wasza zasługa :) ( źródło: polish-link-networks-penalized-by-google )

Szczególnie że blog prowadzi Polak Bartosz Góralewicz... Lepiej zaktualizujcie site, wyświetlanie linków na zbanowanych stronach napewno jest w interesie użytkowników...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności