Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

xann sukces otrąbisz po tym jak odblokujesz sprawdzanie site i bedzie widac ile domen jest w systemie, ile domen ludzie musieli dodac i ile wypadło

.....

Ale to już przecież wiadomo każdy kto dostał jakiegoś bana to już o tym wie, dlatego daliśmy im czas na wymianę domen na nowe.

Szczególnie że blog prowadzi Polak Bartosz Góralewicz...

A to coś złęgo ? ze niby jak by prowadził mexykaniec to lepiej ?

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

....

No dokładnie ;) Blog jednej osoby wyznacznikiem hehe no dobre.

Nie wiem na jakim świecie żyjesz ale obecnie jeden mały Tweet jednej osoby może wywołać panikę, hehe

Siła rażenia ostatniej akcji Google jednak była znaczaca o czym można się przekonać w tym filmie dokumentalnym

Siła rażenia ostatniej akcji Google jednak była znaczaca o czym można się przekonać w tym filmie dokumentalnym

Film dobry uśmiałem się, chociaż końcówka słabsza ;)

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

.....

Szczególnie że blog prowadzi Polak Bartosz Góralewicz... ...

Widzisz nie wiem jak Twój blog ale jego podlinkuje Christoph C. Cemper

Przechwytywanie.JPG

Po raz drugi wywołujesz mnie do przysłowowiej tablicy, więc odpowiadam, może go linkować nawet Bill Gates, a to nie świadczy o mocy systemu, po prostu oberwaliście zdarza się, trzeba się przyznać, a nie gadać głupoty o mocy, popularności itp., a zamrożenie sprawdzania site świadczy o tym że oberwało co najmniej 50 % systemu, sam korzystam z e-weba, ale w tym momencie zrezygnowałem, bo po co mam płacić za wyświetlanie linków na zbanowych stronach. Pozdro

@janekszeryf gdybyś pomyślał nie musiał bym robić coś czego nie powinienem mówić ale Google się tylko przysłużylo nie tylko systemowi ale całemu BHS, porostu trwa wymiana domen wcześniej zgłoszonych do dissalov czyli oflagowanych, teraz dzięki Google są domeny noweczki nieoflagowane, nie mam zamiaru dalej tłumaczyć ale jeżeli chciałbyś się więcej dowiedzieć na temat mocy to zapraszam na nasze szkolenia na których pokazujemy na żywych testach moc systemu, depozycjonowanie jak i obronę przed

janekszeryf gdybyś pomyślał nie musiał bym robić coś czego nie powinienem mówić ale Google się tylko przysłużylo nie tylko systemowi ale całemu BHS, porostu trwa wymiana domen wcześniej zgłoszonych do dissalov czyli oflagowanych, teraz dzięki Google są domeny noweczki nieoflagowane

Jestem ciekaw czy ktoś te teksty jeszcze łyka bo przez kilka dni czytanie o tym jak fajnie że system jest pod lupą G. było nawet zabawne... Wypowiadanie się w ten sposób oznacza że po prostu ludzi masz za nic a najbardziej żal tych którzy się nie znają.

ale... co ja tam wiem.

ręce mi opadają kiedy ktoś lansujący się na profesjonalistę w branży opowiada o przekierowaniach 301 ze zbanowanych domen. Moc "CZYSTEGO SPAMU" z całą pewnością będzie dalej mocno siać swoją potęgę.

@fortunately102 o dziale dla początkujących zgodzę się w stu procentach. Ale przecież XANN oferuje szkolenia silesia sem z pozycjonowania dla początkujących :) Ciekaw tylko jestem czy tam tez doradzają o trzystajedynkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności