Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

ręce mi opadają kiedy ktoś lansujący się na profesjonalistę w branży opowiada o przekierowaniach 301 ze zbanowanych domen. Moc "CZYSTEGO SPAMU" z całą pewnością będzie dalej mocno siać swoją potęgę.

....

Masakra, i jemu ręce opadają :-D Nie wiem czy śmiać się czy płakać,

Kolego 301 z zbanowany domen robi się w innym celu, ale w jakim to może juz koledzy Ci powiedzą

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tomek: lubię CIę ale pi..l głupot że wiesz, które domeny w systemie masz oflagowane :D

edit: a do kolegów z multikontami - nie ukazujcie się :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tomek: lubię CIę ale pi..l głupot że wiesz, które domeny w systemie masz oflagowane :D

....

Stop stop, Zgred nie chodzi o to że wiem które, nie mam zielonego pojecia które ale fakt jest faktem że cześć domen zostanie wymieniona na nowe jak dla mnie idealnie było by jak by wszsstkie zostały wymienione a nie 1/3 ale dobre i to a na pewno w śród tych wymienionychznajdą sie jakieś oflagowane tymbardziej ze plotka głosi ze to wywaliło domeny z dissalov wiec te ofagowane

Bez względu na to czy google oflagowuje domeny (to tylko teoria) to prawda jest taka ze domeny zostają wymienione na świeże.

Xann co nie zmienia faktu, że teraz z premedytacją dopuszczasz, aby na zbanowanych domenach wyświetlały się linki. Poszedłeś na rękę osobą sprzedającym punkty, ale strony linkowane masz już w poważaniu.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

Xann - napisz jasno i wyraźnie że e-weblink jest też wykorzystywany do depozycjonownia bo piszesz i piszesz a ludzie nie mogą się domyślic jaki "pozytywny aspekt z linkowania ze zbanowanych domen" . Dla strony linkowanej żaden ale dla osoby zainteresowanej takim linkowaniem bezcenny ;)

ps. ten temat się juz ciągnie od 2 stron - odnoszę wrażenie że nie wszyscy używający SWLi wiedzą jak ich używac :/

A który system nie służy do depozycjonowania ?

A która grupa precli nie służy do depozycjonowania ?

A jak rozróżnić link który depozycjonuje a który nie ?

Czy jakiś system/katalog/forum cokolwiek prowadzi weryfikację typu umieść plik txt w folderze ftp domeny z zawartością "tą i tą" ?

sygnaturka.png

A który system nie służy do depozycjonowania ?

Pozycjonując swoją demenę depozycjonujesz inne więc każdy służy do pozycjonowania i depozycjonowania.

A która grupa precli nie służy do depozycjonowania ?

j.w.

A jak rozróżnić link który depozycjonuje a który nie ?

j.w

Czy jakiś system/katalog/forum cokolwiek prowadzi weryfikację typu umieść plik txt w folderze ftp domeny z zawartością "tą i tą"

wiele teraz wymaga weryfikacji własciciela domeny. Niestety e-weblink nie :/ ( tak wiem ...Xann tłymaczył 301 itp ale do mnie to nie przemawia )

Podsumowując - SWL to system uniwersalny ale we właściwych łapkach :) . W niewłaściwych może narobić problemów

wiele teraz wymaga weryfikacji własciciela domeny. Niestety e-weblink nie :/ ( tak wiem ...Xann tłymaczył 301 itp ale do mnie to nie przemawia )

Który system WYMAGA weryfikacji nim będę mógł linkować ? podaj przykład bo wyjątkowo żadnego nie znam.

Podsumowując - SWL to system uniwersalny ale we właściwych łapkach :) . W niewłaściwych może narobić problemów

A to nie tylko swl, tylko każdy link i wiadomo o tym nie do dziś, tylko dziwi mnie ta nagonka że tylko e-weblink służy do depozycjonowania.

Pozycjonując swoją demenę depozycjonujesz inne

Bzdura, mam pełno zapytań o depozycjonowanie SWOJEJ domeny na wybrane hasła, które nie są im na rękę.

sygnaturka.png

A to nie tylko swl, tylko każdy link i wiadomo o tym nie do dziś, tylko dziwi mnie ta nagonka że tylko e-weblink służy do depozycjonowania.

Gdzie widzisz nagonkę na e-weblink z mojej strony ? Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Dziwi mnie tylko że ludzie zadają durne pytania tylko w tym temacie - nasuwa się tylko jedno skojarzenie :nie_powiem:

......

Bardzo dobrze powiedziane.

Odnośnie ogłoszeń duszpasterskich to:

- wyleciała 1/4 systemu (kto chce może sobie policzyć ile)

- w środę (5.marca) będzie udostępniona nowa instalka

System nie będzie wymagał obowiązku przeinstalowywania domen na nową instalkę ale nowa instalka dostanie 1000 pkt bonusu

Co bedzie zawierała nowa instalka?

Instalka (beta) wprowadzi przedewszyskim możliwość wyświetlania na stronie różnej ilości linków , przy następujących parametrach 1 link (20% pkt) , czyli przy 5 wyświetlanych linkach będzie 100% otrzymanych punktów za domenę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności