Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po jakim czasie widać pierwsze efekty użycia e-weblinka? Dzień, dwa, tydzień?

Do pierwszego twitnięcia Matta.

Dzięki za odpowiedź, ale napisałeś tutaj do jakiegoś czasu to działa. A ja się pytałem od jakiego momentu/po jakim czasie widać jakieś efekty pierwsze :pada:

sprowadzisz na siebie kłopoty używając e-weba, a później będziesz tworzył temat jak długo czeka się na odpowiedź google w sprawie ręcznego filtra(lub ile trawa zdjęcie algo) poczytaj wpierw o linkach, przeanalizuj algorytm googla, po swoim doświadczeniu i userach na forum.

SEO nie polega na dodaniu domeny do e-weba i po 2 miesiącach będziesz w topach.

tu nie ma guzika START/STOP

sygnaturka.png

Jutro zacznie się:

- wymiana instalalki w wersji beta

- odmrożenie systemu

- przeliczanie pkt

No sorry faktycznie się zapędziłem, wczoraj miałem taki dzień że nie wiedziałęm jak się nazywam, 1000 spraw na raz odpaliło.

- Odmrożenie systemu będzie za tydzień w poniedziałek

- Dziś (jeszcze nie wiem o której) wypuścimy instalkę BETA

W drodze wyjaśnienia nowa instalka wprowadzi cały szereg nowych rozwiązań o których powiem później ale najważniejsza jest taka ze obecnie będzie można samemu decydować o ilości wyświetlanych linków od 1 do 5 wiec nie będzie to juz stała ilość oraz sami zdecydujemy o miejscu wyświetlania każdego z nich z osobna.

Marketing internetowy dla firm

Czy jeśli podmienię skrypt na stronie znajdującej się w systemie cały czas, to system sam sobie zidentyfikuje, że skrypt jest w nowszej wersji i doliczy dodatkowe punkty, czy konieczne jest odłączenie strony z systemu i ponowne jej dodanie?

Bonus naliczany jest za aktualną wersję instalki. Dzisiaj niestety musiała wyjść kolejna poprawka (v2.03), gdyż użyta nazwa funkcji do pobierania linków (get_links()) kolidowała z nazwą funkcji ze starych wersji skryptu wordpress. Domeny które mają zainstalowaną wersję 2.03 mają już naliczony dodatkowy bonus resztę zapraszamy do aktualizacji. Jeśli wersja beta się sprawdzi dojdą nowe opcje do jej obsługi z poziomu konta użytkownika w systemie.

500x62.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności