Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Droga administracjo, system deaktywuje strony ze starym skryptem, co gorsza nie da sie ich aktywowac spowrotem - krzyczy blad 104.

Prosba o sprawdzenie tego bo przez noc deaktywowalo mi kilkadziesiat stron a takiej pomocy to ja teraz nie potrzebuje :(

@Kiler, proponuję zgłosić przez formularz kontaktowy z listą domen do naprawy (moje są przywracane)

Taka luźna propozycja co do zmian: Obecnie bonus za unikalne IP (+40% punktacji) jest przyznawany jeśli na danym IP stoi tylko jedna domena. Jeśli jest więcej to wtedy bonusu nie dostaje żadna. Wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem byłoby procentowe przeliczanie bonusu, czyli jeśli na danym IP:

- 1 domena + 40% bonusu każda

- 2 domeny + 20% bonusu każda

- 4 domeny + 10% bonusu każda

- 40 domen + 1% bonusu każda

- 41 i więcej - brak bonusu.

Order IP przyznawany tylko jeśli jest 1 domena na 1 IP.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Radeq - to nie jest rozwiązanie - jak coś jest nie tak lepiej aby zpbaczyli i naprawili juz wczoraj na to zwracałem uwagę, jak nagle 1000 osob bedize im pisać to zamiast wprowadzic nowa instalkę, przygotować ja pod webmini, i inne rzeczy o które pisano beda zajmowali się aktywowaniem domen

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Wszelkie uwagi na forum @Xann przekazuje do supportu, więc jesteśmy na bierząco :)

@sttorm, poniekąd masz rację z tym wysyłaniem maili, ale weź pod uwagę, że gdy robi się gorąco po prostu nie odpisujemy na bierząco, a z większej ilości zgłoszeń szybciej można zdiagnozować usterkę. Problem to się robi jak ludzie zaczynają dzwonić :)

Problem z weryfikacją domen został rozwiązany. Deaktywowane strony już się regenerują.

500x62.gif

Webmini będzie zaktualizowany jako ustani bo sam widzisz ze jeszcze docieramy skrypt instalacyjny,

Odnośnie wyświetlania 3 linków to jest to jedna z naszych nowości,od teraz w nowych instalkach nie będzie na stałę wyświetlana liczba 5 linków tyko już różna, 3 , 4 lub 5 na każdej domenie inaczej - od taka zmyłka ;) po za tym jak widać linki można od razu umieszczać w każdy osobno w innym miejscu a to dopiero początek naszych nowości

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności