Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

zaraz ci podam,

choc nie sadze by - jezeli masz curla na serwerze ktos ci tego zabranial

zaraz dam e w edycji posta kawalek kodu

<?

function get_content($url)

{

$ch = curl_init();

curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $url);

curl_setopt ($ch, CURLOPT_HEADER, 0);

curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 30);

curl_exec ($ch);

curl_close ($ch);

}

$content = get_content ("https://www.e-weblink.com"); ?>

oczywiscie to nie jest calkiem taki kod jak powinien ale zadziala.

Wstaw to do jakiegos pliku testaaa.php i odpal sobie na serwerze.

Sprawdzimy czy curl dziala.

Jakiego hostingu uzywasz ?. Jak sie nie polaczy z domena e-weblink.com wpisz np. adres PIO itp. moze tylko na trasie cos siedzi.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok

na hostingu xxl-web dziala piknie ladnie

na cyberdusku niestety nie

mysle ze cos z ta funcja jest nie tak function get_content

Używaj Cuilla i Hakii

tzn nie jest idealna.

Ale jezeli curl dziala poprawnie to dziala.

Wiec jezeli nie dziala na jakims hostingu to problem hostingu.

Spotkalem przypadki ze maja zle zainstalowanego curla i wali timeouty.

Tzn widzi curla zainstalowanego i nie idzie na fopen wiec robi zwisle procesy do timeouta.

Pogadac z adminem ze curl zle dziala.

Bo to co dalem nie jest idealne :) ale dziala na kazdym serwie z dobrze zainstalowanym curlem.

Ja moge ci dac idealnengo curla nawet z reply. Ale skoro to nie dziela to znaczy ze cos nie tak z serwerem.

Zagadaj do adminow

Moze mi sie tylko wydawac, bo dopiero od krotkiego czasu testuje ten system - ale jak dla mnie ma bardzo mala moc. Dalem 10k na bardzo prosta fraze, ktora byla 18 i od ponad tygodnia nie drgnela, tak samo dzieje sie z nieco trudniejsza przy 20k.

Linki wyrzucone w bloto?

tydzien to troche za malo zeby cokolwiek zobaczyc jezeli dales tak malo punktow

Używaj Cuilla i Hakii

Z biegiem czasu jezeli nie dba sie o przyrost stron na wlasnym koncie porownywalny procentowo z przyrostem stron, podstron w calym systemie to punkty traca na wartosci.

Dzis 10 tys nie jest warte tyle co kiedys.

Teraz 10 tys pkt mozesz kupic za okolo 20 zl a kiedys musiales dac 40 zl

Używaj Cuilla i Hakii

z tymi pkt bywa roznie,

Polegac na samym systemi nie mozna,

Dawalem tutaj przyklad zaskakujacej dla mnie skutecznosci systemu,

Domena martwa 2 lata, ale w indkeksie tematyczynym po 3 K punktow wbilaj sie na haslo EN na 220 mln wynikow.

Czy to system ?

Bez niego byla stara wartosciowa domena, on jej pomogl odswiezyc sie w google.

Czy gdyby to byla nowa domena staloby sie tak samo nie sadze.

To jednak pokazuje ze system jest skuteczny tylko Pozycjonowanie to nie tylko systemy.

A linkor skuteczniejszy :jezyk1: to chyba rok temu :soczek:.

Bez obrazy ale statystyki linkora :) to sobie moga wsadzic w majty.

Skanuje domeny PL i swiatowe dla porowniania.

https://83.19.186.28/detector.php

i widze czym dysponuje linkor/linkuj/weblink.

Wiec niby czemu ma miec skutecznosc ? z wymyslonym SITE :)? na stronie glownej.

O ile mozna bajki wkladac userowi liczbami to nie botowi skaczacemu po PL domenach :) wzgledem ilosci domen, ilosci situ i lacznej wartosci PR.

Choc linkor w dotychczasowych statystykach wychodzi super :) to zadziwijaco nisko przy linkor i weblink wypada LINKUJ :) az dziw ze tego ktos uzywa, LINKUJ wg. zbadanych domen ma 10% zasiegu weblinka i 6% zasiegu linkora.

Narazie zbadalem 300 tys domen PL nie podstron :). Ale za 2 tygodnie przeskanuje all :) i bede mial wiecej danych na temat tego czym dysponuje dany system.

Na chwile obecna w systemach rotacyjnych kroluje dla mnie Linkor i Weblink a reszte to jakies niszowki ktore nawet nie wymagaja skupienia.

Bez obrazy ale statystyki linkora :) to sobie moga wsadzic w majty.

Wiec niby czemu ma miec skutecznosc ? z wymyslonym SITE :)? na stronie glownej.

O ile mozna bajki wkladac userowi liczbami to nie botowi skaczacemu po PL domenach :P wzgledem ilosci domen, ilosci situ i lacznej wartosci PR

Bez urazy, ale nikt nie wspomnial o statystykach linkora :) wsadzaj w majty co wolisz ;]

Skutecznosc linkora widze na wlasnej skorze, a raczej na linkach (w porownywalnych cenach za punkty w innych systemach, albo jak kto woli na proporcjach ile pkt za dana strone i ile mocy z ich uzyskuje), a na statystyki nigdy nie patrze, bo zawsze maja to do siebie ze sa nie reprezentatywne.

I co pozniej jak zbadasz caly Polski internet ile faktycznie ma kazdy system? Nic.

tzn akurat analize robie w celu poznania zaplecza emitującego w danym systemie, jak i fraz które są pozycjonowane i warte zainteresowania.

Zawsze coś się z tych danych da się zrobić, mniej lub więcej ale zawsze. Choć dokładnego celu to chyba raczej nikt nie poda na tacy.

Ja nawet napisałem że linkor wypada dość dobrze po zeskanowaniu tego 10% kawałka polski, zobacze jak będzie dalej. Najmnieszy zasięg ma Linkuj co mnie zaskakuje bo myślałem że większy no i fakt że ludzie mają 30 linków własnych, 10 dmoza, 4 systemy naraz czyli jakieś 50 linków na podstronie z czego treść stanowi 20%.

Bardzo mało domen jest innego typu i jak systemy piszą że mają bardzo wartościowe zaplecze to mnie chyba ten widok który widziałem raczej skłania do innego zdania - i tutaj bez różnicy jaki system.

Zapewne ci co mają DMOZ/WIKI mirrory i systemy wymiany na tym zauważyli ostatnio znaczne zmiany w google.

Pewnie już było ale nie znalazłem - co dokładnie oznacza stwierdzenie Pobrań ?

Jeśli można prosić o dokładne wyjaśnienie tego parametru.

Liczba pobrań określa ile razy Twój link został wysłany na inne strony w systemie, na których będzie rotowany spośród innych linków pobranych w danym cyklu.

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Wiecie co jest lipa? Że do tego systemu trzeba koniecznie dodać stronę z www. A jak wiadomo google osobno nadaje PR dla stron z www i bez www. Ja osobiście pozycjonuję swoją stronę na bez www (jakoś ładniej wygląda :) ). A przez to nawet jak będę miał jakiś PR to i tak w systemie nie doda mi punków, bo z www moje pr wynosić będzie 0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności