Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie na części zaplecza błędy wywala i deaktywuje strony, będę musiał póki co dodać nowe zaplecze by zabezpieczyć transfery ale moglibyście zrobić jakiś mały bufor jak u konkurencji (chociaż ze 20min i dopiero wtedy zrywać transfery) bo przez beta instalkę szybko można stracić wiarygodność w oczach klientów. Zresztą już teraz zastanawiam się by przejść na stara instalkę póki nowa się nie ustabilizuje.

Wszystkie wasze uwagi odnośnie nowej instalki są brane pod uwagę na bieżąco, niestety nie mieliśmy czasu na prowadzenie beta testów, pracujemy wyjątkowo na żywym organizmie stąd te problemy ale myślę z jesteśmy na finiszu, nowa instalka jest samo aktualizująca się wiec jak już bedą kolejne poprawki nie musicie się martwić na sapas system sam ją uaktualni, jeżeli komuś nie odpowiada samo aktualizująca się instalka to stara będzie zawsze aktualna

Marketing internetowy dla firm

Jeszcze propozycja, by ujednolicić informacje o dodanej stronie, gdy ją wyszukamy (lub klikniemy z listy Ranking serwisów, co jest de facto wyszukaniem serwisu) z tym co widzimy podczas przeglądania stron w projekcie.

Obecnie mam więcej informacji o serwisie (wersja skryptu, ikonka przy adresie, gdy skrypt jest w starszej wersji) gdy przeglądam strony, ale bardziej użyteczne jest jednak jego wyszukiwanie by uzyskać potrzebne informacje (głównie chodzi o wersję skryptu).

Coś nie działa ten 1k gratis - wrzuciłem stary skrypt, pokazuje 3k pkt., dałem nowy - też 3k pkt...

To w końcu działa ta premia czy nie :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Coś nie działa ten 1k gratis - wrzuciłem stary skrypt, pokazuje 3k pkt., dałem nowy - też 3k pkt...

To w końcu działa ta premia czy nie :D

Działa :)

Widzę, że jest już skrypt w wersji 2.04 info z stron dodanych. Skąd można pobrać skrypt 2.04 ? Na stronie macie tylko 2.03 BETA.

VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności