Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ar4 -> a co to za problem ominąć tak drobną przeszkodę jaką jest blokada danej strony w swlu' ?

Chyba nie wiesz ze teraz większość ludzi kupuje/stawia eweba właśnie pod depozycjonowanie.

Xann - taka propozycja drobna, może zlitował byś sie i obniżył kryteria BL do 500 sztuk, choćby na tydzień. Mocne blasty w ilości xxx różnie się kończą dla domen(na pewno spada indeksacja) :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Xann bądź tak dobry i wytłumacz mi dlaczego w e-Weblinku lecą po kolei wszystkie zaplecza a w pozostałym systemach jak Gotlink czy Seomatik nie?

Mam dokładnie takie samo zaplecze tu i tam, z tą zasadą, że weblink linkuję weblinkiem a gotlinka gotlinkiem.

Teraz mam problem, bo moja ilość rezerwowych punktów okazała się zbyt mała i transfery dla moich klientów zaczęły być automatycznie deaktywowane.

Jak wyszukam jakiś serwis, który nie przeszedł aktywacji i chcę go aktywować, to po kliknięciu na ikone wykrzyknika mam błąd Nie znaleziono podanej strony w naszym systemie.

Muszę odnaleźć taką stronę przeglądając listę serwisów by ikona aktywacji działała poprawnie.

Xann możecie dorobić możliowść wstrzymania wyświetlania się linków do momętu kiedy ja sam nie zdecyduje kiedy domena ma wyświetlać linki? Przydział pkt następuje w momęcie włączenia domeny do systemu, a jeszcze lepiej gdyby było widoczne ile pkt ma już dana domena i czy opłaca się ją wlączyć, wystarczy dać szarym kolorem ilosc pky by nie mysliło się z normalną punktacją

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

@cinmar na koncie PRO masz takie coś jak kalkulator PKT, tam sprawdzisz czy opłaca Ci sie dodać domenę do systemu czy nie, jeżli nie masz konta PRO nic nie szkodzi kogoś poprosić o przysługę przy wycenie

Ha Xann jak chcesz sprawdzić np 200 domen ręcznie ? Teraz trzeba 200 domen usuwać w systemie zeby linki się nie pojawiały albo wywalać kod bo Eweb odrazu wrzuca linki jak tylko zacznie liczyć PKT - wiem że nie korzystać na codzien ze swojego sysytemu dlatego nie wiesz jakie masz w nim ograniczenia - założ sobie konto PRO i spróbuj korzystać ze swojego systemu jako normlany user to zrozumiesz utrudnienia - NP do dziś nie ma wprowadzonej informacji o typie formatu w imporcie linków a to wystarczy dać 1 linijke kodu - ale po co...

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Xann bądź tak dobry i wytłumacz mi dlaczego w e-Weblinku lecą po kolei wszystkie zaplecza a w pozostałym systemach jak Gotlink czy Seomatik nie?

Bo my sprawdzamy domeny.

Powiedz mi jeszcze jak mam zapewnić klientom teraz transfer skoro nie mogę kupić punktów od innego handlarza i przetransferować ich do mojego klienta, ponieważ nie ma takiej opcji?!

Punkty w systemie mają swoje pokrycie w dodanych domenach do systemu skoro domeny dostały bana wiec nie ma punktów, nasz system nie generuje fikcyjnych punktów żeby zachować stabilność transferów dlatego też nasz system jest najmocniejszym i najpopularniejszym systemem. Sam mi powiedz co ci z punktów jak nie ma domen na których będą wyświetlane linki. Wiec jak możesz klientowi sprzedawać punkty bez pokrycia ? Zwróć uwagę na wykresy statystyk na nich widać że coś sie dzieje nie są fałszowane tylko codziennie rano odświeżane

@"cinmar" - polecam ci robić tak jak wszyscy inni przez ostatnie 8 lat, dodają domeny do systemu i zapominają, system sam sprawdzą i aktualizuje informacje.

Marketing internetowy dla firm

@"cinmar" - polecam ci robić tak jak wszyscy inni przez ostatnie 8 lat, dodają domeny do systemu i zapominają, system sam sprawdzą i aktualizuje informacje.

No widzisz to ja nie chce robić jak wszycy, ale nie ważne nie ma sensu dyskutować i dawać pomysłów z mojej strony to wszystko.

znajde gdzies jakis poradnik/artykuł traktujący o najefektywniejszym tworzeniu serwisow pod e-weba?

Ile serwisow i o jakich mniej wiecej parametrach trzeba wykonac zeby uzyskac 100.000 punktow?

pytam tutaj gdyż Ci, którzy mają swoje serwisy w weblinku mniej wiecej wiedza jakie parametry musza byc zachowane dla uzyskania konkretnej liczby punktow

Xann jeszcze jednak mała uwaga w pytaniach ( webmini) i odp 12 +15 to nie 29 tylko 27 [edit]

eweblinkj_ereqhxe.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności