Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

odp 12 +17 to nie 29 tylko 27

No nie wiem ... chyba, że to jakaś nowa matematyka :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Panowie też macie nowe fale banów ?

Czy tylko ja dostałem.

Poleciało prawie 100 domen - nie wiem czy to znowu mistrz matt coś kombinuje czy coś innego...

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Może to tylko chwilowe wyindeksowanie. Szczególnie nowo postawione katalogi PKSI potrafią się wyindeksować.

A napiszcie, czy wyleciały strony, które po banie 2 tyg. temu poszły online na inną domenę (kopia 1:1), czy bana zarobiły nowe strony, które jeszcze w indeksie (przed wspomnianymi banami) nie siedziały albo siedziały, ale z zmienionej (przybliżonej, ale nie identycznej) formie.

U mnie 80% to strony które przeszły z całą zawartością na nowe domeny z przekierowania 301 zbanowanych domen, wiec to chyba nie jest najrozsądniejszy sposób - zbanowane domeny mogą być dalej monitorowane przez Google. Dodam że domeny były zarówno nowe jak i co najmniej roczne, skrypty różne. Swoją drogą e-weblink powinien się mniej afiszować co do stron w nim uczestniczących, każdy może łatwo sprawdzić czy dana domena jest w systemie czy nie. Szkoda że system nie udostępnia API, Google miało by mniej pracy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności