Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, coś czuję że bardzo szybko nastąpi powtórka tego co było...

A jak mam znowu odbudowywać wszystko i ponosić koszty to dochodzę do wniosku że nie chce mi się... :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może jakaś dziura jest w systemie.

Jaka dziura ?

System został całkowicie przeliczony i odświeżony obecnie jest stan faktyczny po statystykach sami możecie zobaczyć jak to wygląda.

ps. gdyby komuś zerowało SITE a domena nie była zbanowana istnieje prawdopodobieństwo ze padło nam jakieś PROXY, w ostatnim czasie musieliśmy je mocno nadwyrężyć

Marketing internetowy dla firm

Skryp SWLa czy strona pod nie, nie ma znaczenia bo nawet na prywatnym SWL (rotacja) banuja domeny. Dziś też troche domen polecialo ledwno nowe domeny kupione juz w piach.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

wystarczy zapytać

:D

Bez API jak widać też dają radę.

Szkoda że system nie udostępnia API, Google miało by mniej pracy :)

Czytanie ze zrozumieniem nie boli.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

zyga, pewnie chodzi o to, o czym sam się ostatnio dowiedziałem a nie było o tym nigdzie oficjalnie napisane. Zrobili (jak to Max nazywa) "przywiązke" skryptu do konta. Czyli, jeżeli instalkę pobrałeś z konta A to musisz ją instalować na domenach podpinanych pod konto A, jak podepniesz sobie pod konto B to już nie zadziała, bo pod domeny, które podpinasz pod konto B musisz mieć instalkę z konta B.

Skończyło się też harvestowanie jeleni, którzy wrzucali skrypt na stronę a nie podpinali jej w panelu. (co akurat będzie ze stratą dla systemu, bo były tam fajne domenki, które teraz przestaną wyświetlać linki).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zaciekawiony sprawdziłem i kilka banów rzeczywiście wpadło. Nie chce mi się teraz sprawdzać dalej, ale pewnie kilka kolejnych się znajdzie.

W gotlinku też mi poleciało kilka stron.

no to czyli nie jestem sam. U mnie tylko 2 strony w gotlink a reszta e-weblink. Zgłaszasz strony przez google.pl/addurl czy linkujesz i czekasz aż same się zaindeksują ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności