Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie same dinozaury lecą.Znaczy się te najstarsze, stawiane 1-2 lata temu, które przetrwały niedane bany.

Stron nigdzie nie zgłaszam, linkuje e-weblinkiem albo gotlinkiem.

Widzę, że w seomatiku też mam czyszczenie. Chyba wszystkie z 2012 (moje najstarsze tam) wyrżnięte.

ed. ale ten seomatik to może być i za rotację, bo oba systemy działały na tych domenach.

Może by tak e-weblink zmienił zasady na jakieś bardziej ludzkie powiedzmy BL 500. Na chwilę obecną, każdy podpina strony pod rotację aby jak najszybciej zaindeksować nabić BL i zdobyć 3 ordery co jest zgubne, na dodatek linkujemy strony w kółeczko.

VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj

UWAGA:

Rozumiemy zaistniałą sytuację i obniżamy dolny próg wymaganych linków zwrotnych na 500 BL na okres 2 mc od dnia dzisiejszego

@"Kiler" jeżeli strony się poprawnie walidują i nadal występuje ten błąd o którym mówisz podrzuć na PW jakąś przykładowa domeny

Marketing internetowy dla firm

Xann co jest grane mija 24h a tu link nie pobrany rAkld.jpg,

link w systemie od ponad tygodnia RYdYk.jpg

ostatne pobranie 24h temu i raptem 75 pobrań

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

oj będzie sie działo w e-webie

Będzie znowu wywalało ordery i zerowało projekty?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak wiecie do tej pory było tak ze system wyświetlał 5 linków rotacyjnych w stopce co jak obecnie wiadomo jest już przyjął na robocie, zmieniamy to, ale to dopiero początek rewolucji, nowe możliwości opublikujemy wraz z najnowszymi testami, jedno jest wiadome e-weblink.com przełamuje granice i wyznacza nowe ścieżki ale o tym już wkrótce ;-)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności