Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No chyba, że ręczna moderacja dodawanych serwisów.

I co to da? Wpłynęłoby to na niekorzyść systemu a nie na plus. Strona ma spełniać parametry jakościowe (i nie chodzi tutaj o piękne teksty pisane dwuzgłoskowcem) tylko o to, że ma mieć site, BLki i mieć mało linków wychodzących (to są właściwie 3 rzeczy które wpływają na jakość strony pod względem SEO). Gdybym chciał robić strony pisane dwuzgłoskowcem to wrzuciłbym tam adsensa a nie swla.

jak obecnie wiadomo jest już przyjął na robocie

A teraz bez mieszarki - o co chodziło?

opublikujemy wraz z najnowszymi testami

Kto to testuje? Ty? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

z tego co JA wiem to klasa C jest jedna ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jeżeli nie jest to żart Prima Aprilisowy to jest to zwykła kpina z użytkowników.

Napiszę tylko tyle: NIE ZGADZAM SIĘ NA EMITOWANIE LINKÓW STAŁYCH NA DOMENACH KTÓRE PODPIĄŁEM POD SYSTEM.

Domeny podpiąłem pod system rotacyjny i taki system ma się na nich wyświetlać (za to dostaje punkty, które mogę odsprzedać albo wykorzystać) a jeżeli będą wyświetlały się linki stałe to za wyświetlanie tych linków chcę mieć możliwość dodania swoich linków stałych na innych domenach lub otrzymania odpowiedniej ilości kredytów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności