Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Nie Xann, miej jaja i napisz prawdę. Osłabiasz system dając puste punkty z powietrza (1000 pkt za nową instalkę) w systemie rotacyjnym. W systemie nie przybywa domen, tylko przybywają puste punkty. W efekcie żeby uzyskać taką samą liczbę pobrań/moc będzie trzeba przeznaczyć większą ilość punktów na linki. Jak ktoś chce linkować linkami stałymi, to musi kupić kredyty za realne pieniądze, które wpłyną tylko i wyłącznie do Twojej kieszeni. Więc suma summarum ZYSKASZ TYLKO I WYŁĄCZNIE TY!!!!!!!!!

A najlepsze z tego wszystkiego, że wszyscy przeciwni, a Ty i tak swoje. W sumie się nie dziwie. Już przeliczyłeś te mljony jakie wpłyną do Ciebie dymając użytkowników. Jedyne pocieszenie jest takie, że trzeba być jeleniem, żeby w tej formie od strony kupującego kredyty używać systemu stałego na wątpliwej jakości zapleczu. A jako jedyny plus dajesz unikalne IP... TO się nie uda. Konkurencja daje więcej w lepszych cenach. ;)

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

3 zł za jeden link na stronie głównej gdy nie wiadomo gdzie on jest, jak domena dostanie BANA to co wtedy, zapłacone za link a linku nie ma,

trochę to nie tak powinno wyglądać jak chodzi o linki stałe

nie XANN w seomatiku mam możliwości wyboru jak chce link, na jakiej domenie, czy tematycznej czy nie, jakie ma miec parametry, czy ma byc na głównej czy na wszystkich podstronach, i jak link mi sie nie podoba bo jest na tych samych IP czy strona mi sie wizualnie nie podoba to usuwa sie ten zbędny i jest przydzielony nowy na innej domenie, mamy pełną moderacje linków

więc tutaj jesteś w błędzie ze swoim stwierdzeniem, w każdym razie juz z doświadczenia wiem że zdania za bardzo nie lubisz zmieniać więc pewnie tak zostanie, a czas zweryfikuje czy Twoje decyzje były słuszne, w każdym razie każdy sam podejmie decyzje ja juz podjąłem, napewno z tej opcji nie bede korzystał w obecnym kształcie, a co do decyzji stary nowy skrypt aby nie wyświetlać stałych linków to powiedzmy .... nie lepiej nic więcej nie mowię

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Ale z drugiej strony nie ma się co napinać skoro xann daje wybór można korzystać z systemu po staremu, oby tylko znacząco nie przełożyło się to na jakość systemu. Jedyne o co bym prosił to zmianę w starej instalce ilość linków i ich rozmieszczenie, jeśli jest to możliwe.

Mam parę pytań:

1. Czy nie miało być tak, że za każdy miesiąc aktywnego konta PRO dostaje się 1 punkt kredytu? Bo mam 2 kredyty i nie wiem skąd one są.

2. Na jak długo kupuje się link stały oraz co się dzieje, gdy domena na którym mamy link stały zostanie zbanowana/usunięta z systemu?

3. Czy użytkownik który kupił punkty stałe widzi w systemie na której je ma domenie?

4. Czy może się zdarzyć tak, że użytkownik kupi link stały na swojej domenie lub domenach które mają takie same IP jak jego podpięte zaplecze?

5. Czy dla linków rotacyjnych również zostanie wprowadzona możliwość nofollow, title, tekstu za i po (oraz uwzględnione w API)?

ad 1/ Posiadacze konta PRO otrzymują co miesiąc jeden kredyt który mogą przeznaczyć na: adderka, blokowanie domeny, lub 10 linków stałych

ad 2/ 1 kredyt daje jednego linka stałego na 10 różnych IP na okres 30 dni , gdy domena zostanie usunięta link leci na to samo IP na inną domene

ad 3/ użytkownik widzi tylko i wyłącznie listę IP na których leży link

ad 4/ tak może się zdarzyć taka możliwość

ad 5/ dla linków rotacyjnych nie przewidujemy takiej możliwości głównie dla tego ze połowa systemu nadal używa starej instalki

@Vorex myślałem ze już sie wyproawdziłęś z systemu a jednak zostałeś czy dlatego że nie masz dokąd iść ?

Marketing internetowy dla firm

@Vorex myślałem ze już sie wyproawdziłęś z systemu a jednak zostałeś czy dlatego że nie masz dokąd iść ?

A coś bardziej rzeczowego? Może jakieś argumenty? Czy nie potrafisz? Zostawiłem sobie jedną domenę i mam prawo pisać w tym temacie jako dumny użytkownik tego systemu :) Więc Xann dodatkowa rada. Jak już kopiujesz inne lepsze systemy, to skopuj też od nich podejście do użytkownika bo z tym u Ciebie lipnie.

I jak ze statystykami? Wyłączyliście celowo, bo wstyd podawać, czy to znów niedziałający babol?

....Zostawiłem sobie jedną domenę i mam prawo pisać w tym temacie jako dumny użytkownik tego systemu :) ....

UUUUU no jedna domena to gruby zawodnik z Ciebie, jednak nadal nie rozumiem co takiego zajebistego jest w naszym systemie ze się go tak kurczowo trzymasz ?

Xann pomysł moim zdaniem bardzo dobry bo linki rotacyjne/stałe unaturalnia stronę w oczach Google

Wierzysz w te bzdury ktore piszesz ? :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

UUUUU no jedna domena to gruby zawodnik z Ciebie, jednak nadal nie rozumiem co takiego zajebistego jest w naszym systemie ze się go tak kurczowo trzymasz ?

Właściciel, który ma przeolbrzymie mniemanie o sobie i swojej wiedzy. Właściciel który cwaniakuje i wymądrza się, drwiąc z innych i ich propozycji zmian, a po jakimś czasie jak pokorne ciele wprowadza te zmiany u siebie. To mnie Xannie trzyma w tym systemie. Nie moc, bo ta drastycznie spadła. Nie jakość zaplecza, bo ostatnie bany zweryfikowały jakie do zaplecze było w systemie. Jedni mają kabaret, inni chodzą do cyrku, a ja mam Ciebie super super Xannie :)

No gruby gruby. Z jedną domeną u Ciebie w systemie nie sposób nie być grubym. Bany lecą aż miło, niewiele Ci tego tam zostało. Musiałeś się ratować zamrażaniem sprawdzania SITE, dopisywaniem punktów z powietrza, obniżaniem progów. Wiec drogi Xannie takimi prztyczkami sam sobie strzelasz w stopę. hehe...

Ustosunkujesz się dlaczego nie działają statystyki? Czy dalej będziesz omijał niewygodne pytania?

@vortex jak Cie piecze tzn ze jest bardzo dobrze. W końcu konkurencja się tylko wtedy pieni jak dogonić nie może, w innym przypadku nawet nie zwraca uwagi, wiec dzięki za Twoją piane, cieszy mnie twoja krytyka, jak i to że nadal jesteś z nami :)

Dla mnie mistrzostwem świata są odpowiedzi właściciela systemu. :)

PS.

Mogę pisać w temacie ponieważ mam jeszcze 4 domeny w systemie. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności