Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu konkurencja się tylko wtedy pieni jak dogonić nie może

Ciekawe jest postrzeganie uzytkownika swojego systemu jako konkurencji, przy okazji te rewolucyjne zmiany w pieniącej się konkurencji były bodaj od roku.

ps. Od ilu domen mozna pisać?

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@vortex jak Cie piecze tzn ze jest bardzo dobrze. W końcu konkurencja się tylko wtedy pieni jak dogonić nie może, w innym przypadku nawet nie zwraca uwagi, wiec dzięki za Twoją piane, cieszy mnie twoja krytyka, jak i to że nadal jesteś z nami :)

Ale mnie drogi Xannie nic nie piecze, ani nie pali. Ba, nawet nie krytykuje. Opisuje jedynie fakty. To Ty to odbierasz jako krytykę, czyli jesteś świadom tego, że z systemem jest coraz gorzej.

Co do konkurencji, to nie jestem z niej. Jesteś Xannie strasznie zaszczuty, bo wystarczy coś nie tak powiedzieć na system, to każdego oskarżasz o bycie z konkurencji. Ale niestety musisz przejżeć na oczy, bo póki co to Ty jedyny gonisz konkurencje. Wszystko to co wprowadzasz konkurencja ma już od daaaawna. Ba, nawet w podstawowej wersji, gdzie Twoja wersja PRO dopiero zaczyna zmierzać w tym kierunku. Ojjj Xanniku drogi, kolejny strzał w stopę. Ile można pogrążać samego siebie? :)

Równiez mnie to cieszy i chętnie pozostanę w systemie do jego ostatniego tchnienia. Mam nadzieje, ze w dalszym ciągu będziesz gonił konkurencje i to ostatnie tchnienie nie nastąpi za szybko.

@vortex

Chyba już nie bedzie pokazywał ewentualnie bedą dostępne dla kotno PRO jeszcze myślimy nad tym

Dzięki Bart, jakoś to przeoczyłem. Myślcie, myślcie, chociaż w sumie ja też bym nie udostępniał prostych statystyk, gdyby wskazywały że system z każdym dniem ma się gorzej. A może Xann byś troszkę "upiększył" te statystyki? Albo wprowadź je jedynie dla kont super-hiper-pro. Oczywiście każdorazowo za 1 kredyt będzie można wpisać sobie dowolną liczbę domen dla jakich ma system wygenerować statystki ;)

..

Ciekawe jest postrzeganie uzytkownika swojego systemu jako konkurencji, przy okazji te rewolucyjne zmiany w pieniącej się konkurencji były bodaj od roku.

...

A to ciekawe nie zauważyłem żeby kto kol wiek inny oferował taką usługę jak :

- 10 stałych linków na różny IP w cenie 3 zł

Możesz pokazać kto ma jeszcze taką rewolucje ? czyt tylko tak sobie powiedziałeś żeby dorzucić coś do tematu ?

Marketing internetowy dla firm

10 stałych linków na różny IP w cenie 3 zł

Żeby oferować usługę umieszczenia jakiegoś linka na stronie trzeba posiadać te właśnie "strony". Ile domen masz podpiętych pod swoje konto? Jak to jest, że nie wkładając kompletnie NIC będziesz pobierał opłaty za dodanie linków?

System od początku miał niejasne zasady, nie było wiadomo co oznacza "pobranie" linka, ile linków dostajesz za określoną ilość punktów, na ilu domenach itd. ale przynajmniej próbowałeś to maskować, teraz już się nie pierdzielisz widzę i na żywca chcesz ciągnąć kasę z jelenii.

Nie wiem czy znasz, ale jest takie powiedzenie: lepiej małą łyżeczką a do syta, chochlą możesz się zachłysnąć.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

- 10 stałych linków na różny IP w cenie 3 zł

poczytaj w innych tematach z tego działu, może słyszałeś o czymś takim jak seopilot ewentualnie prolink w miare znane systemy ...

A takie funkcjonalnosci jak nofollow, tittle, tekst przed i po są znane sporo czasu więc muszę Cie zmartwić - koła nie wynalazłeś.

tak sobie powiedziałeś żeby dorzucić

tak sobie powiedzialem zeby dorzucic

Żeby oferować usługę umieszczenia jakiegoś linka na stronie trzeba posiadać te właśnie "strony". Ile domen masz podpiętych pod swoje konto? Jak to jest, że nie wkładając kompletnie NIC będziesz pobierał opłaty za dodanie linków?

A po czym sądzisz ze nie mam podpiętych swoich domen ?

poczytaj w innych tematach z tego działu, może słyszałeś o czymś takim jak seopilot ewentualnie prolink w miare znane systemy ...

Widzisz jak byś choć troszeczkę się znał to wiedział by ze nikt dotąd nie oferuje 1 linka na 10 róznych IP w cenie 3 zł a to że słyszałeś ze w jakimś kościele dzwoni nie znaczy że wiesz co pisze ja mi pokażesz gdzie mogę sobie wybierać stałe linki nie patrząc na domen a na roznice w klasach IP czy C to pogadajmy a nie mów o czym o czym nie wiesz albo ci sie wydaje

..

System od początku miał niejasne zasady, nie było wiadomo co oznacza "pobranie" linka, ile linków dostajesz za określoną ilość punktów, na ilu domenach itd. ...

Dla mnie to jest nie pojęte nic nie pasuje a jednak jeseś w tym systemie i nie zamierasz z niego zrezygnować. Dlaczego ?

Dlaczego ?

Dlatego, że czekam aż wystartują 2 kolejne, jeden jest już na ukończeniu a drugi będzie do kilku miesięcy i uwierz mi, że będzie w czym wybierać, oj będzie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Widzisz jak byś choć troszeczkę się znał to wiedział by ze nikt dotąd nie oferuje 1 linka na 10 róznych IP w cenie 3 zł a to że słyszałeś ze w jakimś kościele dzwoni nie znaczy że wiesz co pisze ja mi pokażesz gdzie mogę sobie wybierać stałe linki nie patrząc na domen a na roznice w klasach IP czy C to pogadajmy a nie mów o czym o czym nie wiesz albo ci sie wydaje

Nie wszyscy są ograniczeni na tyle by nie potrafić sprawdzić sobie IP domeny i zaznaczyc checkboxem kupna danego linku.

A nawet masz screena

6j1vsm.jpg

4. Czy może się zdarzyć tak, że użytkownik kupi link stały na swojej domenie lub domenach które mają takie same IP jak jego podpięte zaplecze?
ad 4/ tak może się zdarzyć taka możliwość
Dodatkowo nie kupie linka na swojej domenie - to dopiero rewolucja, kto by sie spodziewał ze tak mozna
Edit: to psujące się quote zaczyna byc denerwujace :/

@Jechowy widzę ze jednak kolega nie rozumnie wiec zapytam jaśniej

Jak chcesz kupić linka na 100 rożnych IP to co tam musisz zrobić ?

Bo w eweblink podać fraze adres i wybrać na ilu różnych IP od 10 do 100 ma się ona wyświetlić a teraz powiedz Ty co musisz ta robić zeby ten link się wyświetlił na 100 róznych IP ????

.....W systemie nie przybywa domen, tylko przybywają puste punkty. W efekcie żeby uzyskać taką samą liczbę pobrań/moc będzie trzeba przeznaczyć większą ilość punktów na linki......

Święte słowa nawet wiem o którym systemie mówisz faktycznie pamiętam jak dziś jak tam przybyło z dnia na dzień 60 mil pkt po przeliczeniu bonusów a ani jednej domeny

Nawet osttnio nie przybyło domen a ilość PKT wzrosła pięciokrotnie

0fc8c217e87d3c2242654572f0d46260_1.jpg

Co jak co ale z tym wlewaniem pustych pkt to muszę Ci przyznać racje moc słabnie przez taki przyrost pustych punktów

A ja tam będe bronił Xanna - widać, że człowiek myśli jak tu zarobić na upadającym systemie (jak widać w gotlinku ludzie odbudowali w domeny - ewebie tego nie widać ).

Kilka pytań : czy jak kupie link to jest to link stały (forever) czy na jakiś okres czasu ?

Ile obecnie jest róznych klas ip / domen jako link stały ?

..

Kilka pytań : czy jak kupie link to jest to link stały (forever) czy na jakiś okres czasu ?

Ile obecnie jest róznych klas ip / domen jako link stały ?

Ogólnie stały link jest tylko w katalogu albo w preclu do czasu aż właściciel opłaca domenę albo i nie postawi innego skryptu bo się mu znudził precel.

ad1/ Opłata jest za 1 link na 10 różnych IP (tylko na stronach głownych) na okres 30 dni z możliwością przedłużenia w nieskończoność

ad2/ Obecnie ponad 3000 rożnych IP ale statystyka dostępnych miejsc będzie dostępna dla użytkowników

Xann, nie jestem rzecznikiem/prawnikiem jakiegokolwiek, no ale skoro wyciągasz mnie do odpowiedzi... No to jedziem i tłumaczym właścicielowi SWLa jak działa SWL... Smutne

Święte słowa nawet wiem o którym systemie mówisz faktycznie pamiętam jak dziś jak tam przybyło z dnia na dzień 60 mil pkt po przeliczeniu bonusów a ani jednej domeny

I co się zmieniło dla użytkownika? Nic. Moc systemu w danej chwili jest stała. Nastąpiła inflacja (dodruk pustych punktów) i po prostu żeby osiągnąć taką sama liczbę pobrań trzeba było przeznaczyć procentowo więcej punktów. Więc z punktu widzenia użytkownika kompletnie nic się nie zmieniło. Ba dodatkowe punkty nie były przyznawane od tak sobie, ale za odpowiednie parametry strony dodanej do systemu. I podkreślam najważniejsze, dodatkowe punkty trafiły do użytkowników i można było z nich linkować.

U Ciebie dostanie się z xxxx wzięte 1000 pkt. Nieważne jakie parametry ma domena. Każdy jak leci, wystarczy że nowa instalka. I spoko, wszystko by było OK, nastąpiłaby inflacja, spadek cen na giełdzie, trzeba by było przeznaczyć na linki więcej punktów, żeby osiągnąć taką samą moc jak przed zmianami. Za to by były punkty tańsze na giełdzie, lub więcej punktówt za dodane strony. Suma summarum nic by się nie zmieniło.

Ty jednak wpadłeś na pomysł z tytułu "jak wydymać własnych użytkowników". Dasz z powietrza wymyślone 1000 pkt, system się osłabi, nastąpi inflacja, ale jednocześnie zabierzesz miejsce na nieswoich domenach, na które wrzucisz linki i za te linki na stronach użytkowników zgarniesz tylko i wyłącznie Ty pieniądze. :) Czyli jaki to system wymiany linków, skoro jedynym beneficjentem jest właściciel systemu? :)

Nawet osttnio nie przybyło domen a ilość PKT wzrosła pięciokrotnie

Łyknąłeś populistyczna gadkę. Widzisz, że na wykresie sytuacja dotyczy konkretnego przypadku - domeny o site 100? Sugerujesz, że dla domeny że w listopadzie za domenę o site 1000 czy 10 000 dostawało się odpowiednio 1000 i 10 000 pkt, a teraz 5 000 i 50 000 pkt? :) Naiwny jesteś, albo nie wiesz o czym mówisz. To tylko taki przykład w tym jedynym przypadku.

Po drugie to nie jest dosłownie dodruk pustych punktów, tylko przesuwanie. Konkurencja nie przyjmuje subdomen, za każdą subdomene masz cięcie punktów, za dużą liczbę linów wychodzących masz cięcie. Jest skąd przesuwać. U Ciebie tego nie ma :) 1000 pkt z powietrza wzięte i luz w du**e! :)

Co jak co ale z tym wlewaniem pustych pkt to muszę Ci przyznać racje moc słabnie przez taki przyrost pustych punktów

Bzury!!!! O zgrozo, że takie bzdury wypisuje właściciel systemu. Moc systemu w danej chwili jest stała. System słabnie w przeliczeniu punkt/moc. Ale skoro masz więcej punktów, to masz więcej mocy i wychodzisz na zero. System da więcej punktów, ale nie da więcej mocy, bo zamiast na domenach użytkowników wyświetlać się linki systemowe(innych użytkowników) będą się wyświetlać Twoje prywatne linki, za które zgarnąłeś realne pieniądze od innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności