Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

@xan nie chce mi sie przedstawiać sposobu bo sam go pewnie znasz, na pewno wymaga nieco czasu, ale i jakosc bedzie wyzsza.

3000 różnych - a ile rożnych klas C i w ilu mozna juz kupić link? czy 10 kredytów to maks i co w momencie gdy dana strona w czasie tychże 30 dni zostanie skasowana z systemu i w innej opcji zgarnie bana

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Xann, blake i vortex ci zobrazowali, że dajesz 1000 punktów ZA NOWĄ INSTALKĘ, a potem zaraz zmieniasz, że zrobisz na tym kasę. Miałem napisać o inflacji, ale vortex idealnie to napisał:

Dasz z powietrza wymyślone 1000 pkt, system się osłabi, nastąpi inflacja, ale jednocześnie zabierzesz miejsce na nieswoich domenach, na które wrzucisz linki i za te linki na stronach użytkowników zgarniesz tylko i wyłącznie Ty pieniądze.

W obecnych czasach (przy tak dużej dostępności softów seło) kupowanie punktów w takich systemach jest całkowicie bezsensowne.

Nie opłaca się.

Wystarczy zestaw GScraper plus GSA SER nawet bez VPS-a.

Taniej, lepiej i dłużej.

No i tam nie ma arogancji.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Szkoda czasu na rozpisywanie się. Dziwne jest tylko to, że jedyną osobą, która nie rozumie co się do niego pisze jest tylko Xann, no ale może nie chce tego pojąć, bo $$$ przysłania mu oczy. To co ostatnio pisałeś, że mogłeś system sprzedać za dobrą kasę może byłoby dobrym rozwiązaniem? Może ktoś kto ma rzeczywiście łeb na karku i pomysł na to rozwinąłby system? Z takim podejściem, które masz teraz to tylko przybijasz mu gwoździa do trumny i niedługo pewnie nikt nie będzie chciał dać za niego złamanego grosza. Szkoda, bo działał dobrze i robił swoją robotę (nawet pomimo tego, że pewnie miałeś ustawione złodziejskie ratio - ale o tym zwykły user nie może wiedzieć, bo było to dobrze ukryte). Może nie jestem potentatem w ilości domen w systemie, bo na pewno są "więksi", ale zrozum w końcu to, że ci, którzy wypowiadają się w tym temacie nie chcą na złość puścić Cię z torbami a chcą, żeby system działał dalej skutecznie i na "w miarę" uczciwych warunkach a warunki, które wczoraj przedstawiłeś nie są ani normalne ani tym bardziej UCZCIWE.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Rozumiem że Wy robicie SEO charytatywnie a Ja na was zarabiam otóż niech Wam będzie wszyscy CI co będą robić dla mnie SEO charytatywnie otrzymają też kredyt Charytatywnie, no chyba to jest uczciwa propozycja

Teraz za kredyty można:
- katalogować w webmini (bardzo dziwne że nikt nie drze się tutaj ze Xann płaci pkt za webmini a kredyty sam sprzedaje wpisy hmmmm.... dziwe )
- preclować w webmini
- blokować domene na okres 30 dni
- kupować linki stałe na 10 różnych IP lub 5 różnych C

I to wszystko za darmo dla każdego kto charytatywnie będzie robić dla mnie SEO - to panowie uczciwa oferta

Po drugie proszę przestańcie płakać bo to trochę żenujące jest przecież drzwi są cały czas otwarte nikt nikogo na siłe nie trzyma

ps. statystyki są widoczne tylko dla nielicznych pozostali mają podkręcać ciśnienie i wzbudzać emocje żeby o ewebie było głośno kto tego jeszcze nie rozszyfrował do marketingu sie nie nadaje.

Jak chcecie podyskutować to zapraszam na SeoBiba Party jutro w Katowicach będzie można pogadać przy piwku o współpracy

@xan nie chce mi sie przedstawiać sposobu bo sam go pewnie znasz, na pewno wymaga nieco czasu, ale i jakosc bedzie wyzsza.

3000 różnych - a ile rożnych klas C i w ilu mozna juz kupić link? czy 10 kredytów to maks i co w momencie gdy dana strona w czasie tychże 30 dni zostanie skasowana z systemu i w innej opcji zgarnie bana

Tak sposób o którym mówisz wymaga troszczę czasu, dodajemy tego samego linka 100 razy za każdym razem wybierając inne IP

Ilość dostępnych IP oraz klas C będzie niebawem widoczna dla użytkowników systemu.

Najlepsze jest to ze taką usługę sprzedaży linków na IP https://telesystem.com.pl/ mam juz od roku teraz wpoiłem ją do systemu i wielki krzyk :D

Marketing internetowy dla firm

Co my z tego mamy, że ty zarobisz na kredytach ludzi kupujących stałe linki na naszych stronach?

1k pustych punktów w rotacji, o tym już było wcześniej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dzięki stałym linkom szybciej namierzy się zaplecze :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Co my z tego mamy, że ty zarobisz na kredytach ludzi kupujących stałe linki na naszych stronach?

Dokładnie to samo co macie z webmini na których ja zarabiam sprzedając wpisy

Zauważyłeś ponadto ze masz możliwość wyboru instalki ? przecież jak Ci nie odpowiadają nowe zasady możesz śmiało korzystać na starych zasadach wiec w czym problem ?????

Dzięki stałym linkom szybciej namierzy się zaplecze :)

aaaaaaa to dlatego wszystkie pozostałe systemy oferujące stałe linki są szybko na mierzalne :)

....

Święte słowa nawet wiem o którym systemie mówisz faktycznie pamiętam jak dziś jak tam przybyło z dnia na dzień 60 mil pkt po przeliczeniu bonusów a ani jednej domeny

I co się zmieniło dla użytkownika? Nic. Moc systemu w danej chwili jest stała. Nastąpiła inflacja (dodruk pustych punktów) i po prostu żeby osiągnąć taką sama liczbę pobrań trzeba było przeznaczyć procentowo więcej punktów. ...

To jest genialny komentarz , wlali 60 mil pustych pkt i nic sie nie stało, a umnie za mini bonus 1000 pkt za nowy skrypt ktory powoduje wyświetlanie mniejszej ilosci linków jest willllkie larum to sie nazywam moralność Kalego :)

Marketing internetowy dla firm

nie wiem po co dalej drążycie temat XANN i tak zrobi jak postanowił, jak komus nie odpowiada dane zasady w tym systemie może korzystac z innego, ta decyzje każdy musi podjąć indywidualnie

ja juz wiem co zrobię, decyzja zapadła i na chwile obecną napewno nie ulegnie zmianie

system będzie działał nadal bez względu na to czy my w nim bedziemy czy nie - Xann ma dobra tubę propagandową to mu wychodzi idealnie - w sumei zasada jest znana z showbiznesu - nie ważne czy dobrze czy źle wazne aby o mnie mówili

kolejna rzecz

W każdym razie dla mnie zamrożenie statystyk systemu daje wiele do myślenia i raczej są to czarne scenariusze, i ta decyzja o ich niewidoczności tez bedzie miała wpływ na decyzje niektórych osób co do tego jak z systemu należy korzystać

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Xann mi statystyki systemu są do niczego nie potrzebne na chwile obecną, raczej mi chodzi o fakt ich wyłączenia - można to róznie odbierać, a że nastąpiło to po banach google mozna róznie to rozumiec, a wyłączając je dajesz pole dla czarnego pijaru w stosunku do SWL

SWL działają i dzialąc bedą jednak na chwile obecną (zreszta od dłuższego czasu) systemy trzeba stosować trochę inaczej, a niestety wiele osób stosuje je wg starych zasad które były dobre kilka lat temu

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Cytując " Sorry to nic osobistego ale biznes is biznes " :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności