Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Lol, nawet nie wiedziałem, że jestem w top5 "potentatów" systemowych. Czyli co? Postawię sobie 5x więcej spamów i mam własnego swla ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Vortex nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, moze napisałem to nie zrozumiale troche, xann jak raz podjął decyzję to jej nie zmieni - i czy my bedziemy mówić ze ma zrobić inaczej czy nie to jego decyzja

my możemy się dostosować, ale zmienić system, gdzie pasuja nam zasady tam panujące, parametry jakie musi mieć strona i tym podobne

to my wybieramy narzędzie z którego korzystamy

nie martwi mnie czy spadną mi zyski ze sprzedazy punktów w weblinku, gdyż niżej juz upaść nie mogą i za kilka dni bede tylko zwykłym użytkownikiem korzystającym akurat z weblinka na swoje małe potrzeby, testy i kilka jeszcze rzeczy

weblink będzie się miał dobrze (jak długo tego nigdy nie będziemy wiedzieli - wiele zależy od googla ) - chodź nie da się ukryć efektywność systemu to nie wszystko, liczy sie tez łatwość obsługi systemu, a w wersji darmowej weblink nie nadaje sie do obsługi wielu fraz, wielu stron, i tu stanowczo przegrywa z konkurencją jakąkolwiek

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Co my z tego mamy, że ty zarobisz na kredytach ludzi kupujących stałe linki na naszych stronach?

Dokładnie to samo co macie z webmini na których ja zarabiam sprzedając wpisy

Zauważyłeś ponadto ze masz możliwość wyboru instalki ? przecież jak Ci nie odpowiadają nowe zasady możesz śmiało korzystać na starych zasadach wiec w czym problem ?????

Przecież webmini to co innego - generowanie site. Napisz konkretnie o wydawcach stron. Przecież tutaj nie generuje site to, że ktoś umieści link na mojej stronie.

No i mam możliwość wyboru i proszę, żebyś napisał co będę z tego miał, jak wybiorę nową instalkę. Bo jedyny zysk w tej nowej instalce, to widzę dla Ciebie.

Powiedzmy, że zostaję na starej instalce. Z nowej korzysta połowa - oni dostali bonusowe punkty, powiedzmy 10mln. Te 10 mln. znikąd powoduje, że punkty są tańsze. A zyskiem nowej instalki jest co? Że te bonusowe punkty pokryją obniżkę cen, czyli wyjdzie mniej więcej na zero. Zyskiem starej jest to, że nie będzie pustych punktów. Ale z drugiej strony to strata, bo ta połowa naprodukuje bonusowe punkty, więc oni będą mieli więcej, a kto na starej, to mniej.

Wiadomo, że zrobisz jak chcesz. Twój biznes przecież. Chodzi tylko o to, żeby korzyść ze zmian była dla wszystkich. Jak widzisz korzyści z używania starej i nowej instalki, to pisz.

@fajnygrabarz @blake i inni chętni do zarobku na mojej nowej ofercie stały link na 10 IP za 3 zł mi tak dyskusja odpowiada z wiadomych powodów ale proszę weście sobie kartkę do ręki policzcie ile musicie zapłacić za pakiet 10 różnych IP przy czym sprzedacie tylko na nich 20 linków

I teraz moja propozycja jest taka pójdę na ugodę i zapłonce każemy kto wniesie taki pakiet 10 unikalnych IP do systemu za 1,5 netto od warunkiem ze klient kupi na tym linki stałe

Teraz wejście sobie kartki do ręki i policzcie czy wam się opłaca ten miesięczny zysk 1,5 netto za użyczenie systemowi 10 IP

Jak widzicie moja oferta jest uczciwa zyskiem dziele sie po połowie , fifty fity

Tu jest chyba przykładowa oferta https://lokoz.info/ na IP tyko warunek ze takich IP nie ma juz w systemie

Ktos teraz chętny ?

Marketing internetowy dla firm

Vortex nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, moze napisałem to nie zrozumiale troche, xann jak raz podjął decyzję to jej nie zmieni - i czy my bedziemy mówić ze ma zrobić inaczej czy nie to jego decyzja

Być może. W takim razie sorrka. Tyle, że widzisz... Weź pod uwagę konkurencje, którą Xann tak wiernie kopiuje i goni. W temacie kultura, życzliwość, otwarci na zmiany, bo wiedzą, że system nie tworzą oni, tylko użytkownicy. System ma moc, nie muszą zatajać statystyk, wszelkie zmiany są wprowadzane ze stosownym wyprzedzeniem i uprzedzeniem użytkowników. Odnieś to sobie do tego co prezentuje swoją osobą Xann. I w sumie oczywiście, że nic nie zmienimy. Ale za to niech przypadkowe osoby, które będą chciały skorzystać z systemu niech wiedzą otwarcie w jakie bagno się pchają, a nie zawierzają ochom i achom właściciela.

Jak widzicie moja oferta jest czciwa zyskiem dziele sie po połowie , fifty fity

Chcesz uczciwej oferty? Dziel się zyskiem z każdego stałego linku jaki sprzedaż na nieswojej domenie z użytkownikiem, który jest właścicielem danej domeny. To jest uczciwość!

Chociaż w sumie ta cała paplanina wydaje mi się o nic. Trzeba być jeleniem, żeby kupować stałe linki w eweblinku. Próbujesz dymać swoich użytkowników, wrzucając na ich zaplecze linki, na których zarobisz tylko Ty, więc się nie dziwie, że będziesz dymał swoich klientów. Zwłaszcza, że podajesz tylko IP na jakich teoretycznie znajdują się dane linki. Wszystko opiera się na zaufaniu. Zaufaniu osobie, która sama podkreśla, ze liczą się dla niej tylko i wyłącznie pieniądze... ;)

...Weź pod uwagę konkurencje, którą Xann tak wiernie kopiuje i goni. ....

Ciężko kopiować system który powstał długo długo po e-weblinku myślisz ze informacje były od wrózki ? Młody user jesteś pewnie dlatego Cie wyobraźnia ponosi :)

Chcesz uczciwej oferty? Dziel się zyskiem z każdego stałego linku jaki sprzedaż na nieswojej domenie z użytkownikiem, który jest właścicielem danej domeny. To jest uczciwość!

Dokładnie to zaaportowałem nic innego

Rozumiem ze wchodzisz w ten interes ?

Widzisz wiem żę nie wejdziesz bo ciebie to piecze a ja sie ciesze jak konkurnecje piecze :) i jak konkurencja się pieni to dobrze świadczy o systemie :)

proszę weście sobie kartkę do ręki policzcie ile musicie zapłacić za pakiet 10 różnych IP przy czym sprzedacie tylko na nich 20 linków

Wg mojej kartki wychodzi tak: 500 domen podpiętych pod konto to 5 miejsc na każdej domenie na link stały (na głównej) i nie licz tutaj IP bo to jest bez sensu :) Nie wiesz dlaczego? Dlatego, że linków nie będzie kupował tylko jeden klient dla jednej domeny. Popatrz na statystyki ilości dodanych linków do systemu, później popatrz na statystyki użytkowników i wyciągnij z tego tylko 30% (załóżmy, że tyle wykupi linki stałe).

Wracając do kartki - udostępniam 500x5 = 2500 miejsc na linki, cena linka 3 zł, więc wychodzi mi 7500 netto w przypadku gdyby był full wykorzystany. Jak chcesz im płacić miesięcznie 3750? Raz w miesiącu podsyłać fakturę?

O wiele prościej byłoby zrobić tak, że "płacisz w punktach" - 2 dodane linki na mojej stronie = możliwość dodania 1 linka mojego na innej, czyli doliczenie mi odpowiedniej ilości punktów (tych 50%). Oczywiście muszę mieć możliwość zrobienia z tymi kredytami co chce, czyli wykorzystania dla siebie lub odsprzedania innemu użytkownikowi.

Jak widzicie moja oferta jest uczciwa zyskiem dziele sie po połowie , fifty fity

No to zobaczymy jak się będziesz dzielił.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake chciałbym tak zarobić jak ty wyliczyłeś ale ja mam inną ofertę niż ci się wydaje i pewnie dlatego się denerwujesz otóż system sprzedaje tylko dwa stałe linki na jdnym IP a nie pięc na domenie jak mówisz oznacza to ze jak srzedam dwa linki na jednym IP to pozostae strony bedące na tym IP już nie sprzedadzą linka

Mając to na uwadze skoryguj swoje wyliczenia dla 500 IP a nie 500 domen

który system powstał pierwszy

linkujpro

linkme

linkor

linkorn

livelink

to tak na szybko z polskich ktore powstały przed najlepszym we wszechświecie SWLem - tak z przymrużeniem oka;)

W każdym razie ja z chęcią skorzystam z opcji tych linków, bo od strony kupca jest ona atrakcyjna ( pomijam fakt jak to wyglada od strony użytkownika-wydawcy )

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

...

W każdym razie ja z chęcią skorzystam z opcji tych linków, bo od strony kupca jest ona atrakcyjna ( pomijam fakt jak to wyglada od strony użytkownika-wydawcy )

Wiem ze jest atrakcyjna bo inni już korzystają sprawdziła się wcześniej na telesystemie zresztą niebawem morze udostępni testy jak ładnie wchodzą pozycje

otóż system sprzedaje tylko dwa stałe linki na jdnym IP a nie pięc

Ok, nie ważne ile sprzedasz, sprzedasz 10 linków które wyświetlą się na moich domenach za 10 kredytów to ja dostanę 5 za to, tak? Jeżeli tak to doszliśmy do sensownego rozwiązania. I nie zapomnij tylko o możliwości sprzedaży tych kredytów tak samo jak punktów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności