Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A czy Ty wiesz kim jest Tomasz Stopka??!!

Coś czuję, że zaraz memy z tym hasłem powstaną :D

PS. Xann a tak na serio to jaki sens jest znać Tomasza Stopkę, jeżeli on od 3 lat z swli nie korzystał? Co to za wielki fachowiec, który nie testuje na bieżąco rożnych możliwości? Takich fachowców to na tym forum jest cała masa.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

PS. ZGRED tez upublikowal test sponsorowany :-D

A kto to jest ZGRED?

Też chętnie się dowiem ... bo pewnie tez wziąłem punkty które miałem z własnego zbanowanego (chlip) zaplecza ... Teraz tez mam punkty ale już kupione.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

....

PS. Xann a tak na serio to jaki sens jest znać Tomasza Stopkę, jeżeli on od 3 lat z swli nie korzystał? Co to za wielki fachowiec, który nie testuje na bieżąco rożnych możliwości? Takich fachowców to na tym forum jest cała masa.

Dla jednych nie ma sensu wiedzieć kto kim jesteś dla innych takich jak ja ważne kto kim jest co potrafi i jak można z nim razem kasę zarobić, ja wiem ze większość z was to filantropi zajmujący się pozycjonowaniem swojej strony i spoko ale mój profil działania jest inna a dużą kasę robi się na znajomosciach i układach to ze znalazłem się w TOP 10 najlepiej zarabiających firm w Polsce to nie dla tego że sprzedaje punkty ale wiem kto kim jest i z kim warto robić interesy

A Tomasz Stopka to typowy White SEO wiec którego poprosiłem o przetestowanie systemu jako osoby nie mającej nic wspólnego z BHS i efekty przeszły moje oczekiwania a także profity jakie zdobyłem po tym teście

No ale panowie jak juz mówiłem Wy nie musicie wiedzieć kto kim jest i z kim się opłaca robić interesy

Marketing internetowy dla firm

to ze znalazłem się w TOP 10 najlepiej zarabiających firm w Polsce

:lol2:

ja też :)

:tancze:

Ale obydwaj w swoich branżach o czym zapomniałeś wspomniec :)

Xann - mam duży szacunek do Ciebie .Siedzisz w seo duzo dużej niż 90% forum.

Dla jednych nie ma sensu wiedzieć kto kim jesteś dla innych takich jak ja ważne kto kim jest co potrafi

Ależ oni odkryli że w 2014 roku trzeba będzie optymalizować strony o czym Zgred i Lexy pisali już lata temu. Oni się podniecali linkiem z wiki jak murzyni bateryjką. Ten cały hangout został wyśmiany przez całe PIO i tylko Ty go broniłeś ... bo wspomnieli i ewebie . Poźniej lansujesz Tomka Stopkę na guru seo . Oglądnij to jeszcze raz . Człek z małym pojęciem jak ja oczekiwał czegoś nowego a tu lypa .... u Zgreda i Lexy chociaż przykłady były . Twoja współpraca z Tomkiem Stopką jest aż za nadto widoczna.

Sęk w tym ze ja nie współpracuje z Tomaszem Stopka, tu nie ma żadnej współpracy to była zwykła prośba do osoby nie związanej z BHS o test eweba bo to daje mi jakiś obraz, poza tym profity jakie odniosłem z tytułu tego testu to nie dalsza współpracą z Tomkiem a wręcz z innymi osobami czytających jego bloga pochodzącymi z całkiem innych środowisk jak PIO

Środowisko PIO powiedzmy ze juz mam zdobyte i więcej tutaj nie wyciągnę jak też nie znajdę tutaj klientów a ciągle polecenia i nowe znajomości w środowiskach dają zyski

Tak oczywiście ja broniłem ich bo to co robią to czysta reklama sobie samego która wisi cały czas w necie i owocuje

Ogólnie to jutro jest SeoBiba Party wiec zapraszam na piwko pogadamy o interesach ;-)

Top10 zarabiajacych firm w Polsce ? Dobry żart.

Opublikujesz swoje oświadczenie podatkowe za ubiegły rok ? Skoro jesteś w top10 to nie ma się co wstydzić.

Twoje informacje co piszczy w branży są cienkie wystarczy poszukać na PIO https://interaktywnie.com/biznes/artykuly/raporty-interaktywnie-com/raport-interaktywnie-com-agencje-interaktywne-247721

Panowie moze juz czas konczyc bicie piany, bo mi sie telefon zagrzal od brzeczenia z subskrypcji wontku :)

Wskoczyliscie na Xanna jak muchy na woła, jego system wymyslil zmiane dajcie jej zyc wlasnym zyciem.

Suma sumarum wybierajac skrypt (nowy stary ) macie wybor a od strony kleinta nikt nei kaze wam kredytow kupowac wiec koniec koncow jak zawsze rynek zweryfikuje, dajcie juz spokoj w tym watku bo mi bateria padnie a wymiane mam dopiero za pol roku ;)

Xann pomysł moim zdaniem bardzo dobry bo linki rotacyjne/stałe unaturalnia stronę w oczach Google

Wierzysz w te bzdury ktore piszesz ? :D

To nie kwestia wiary tylko testów :) Bany kiedyś w setkach szły więc mogłem wyciągnąć kilka wniosków. Ale skoro twierdzisz że rząd 5 linków rotacyjnych nie różni się niczym od np. 1 rotacyjnego i 1 stałego to gratulacje.

Jednym słowem istny KABARET :D

znalazłem się w TOP 10 najlepiej zarabiających firm w Polsce

Na podstawie wypełnionej ankiety :D

Wy nie musicie wiedzieć kto kim jest i z kim się opłaca robić interesy

Każdy musi, inaczej by interesów nie robił tylko zapierdzielał na etacie, ale uwierz mi, że są większe "szychy" w tej branży niż Tomasz Stopka z którymi biznesów nie ubijesz, bo zamiast prowadzić przedziwne szemrańce robią swoją robotę i nie wypełniają ankiet dla interaktywnie.com

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Annmedia: na swoich domenach robionych SWLem miałeś setki banów? I po tych banach wyciągnąłeś wnioski, że jak dorzucisz SWL statyczne, to będziesz bardziej "naturalny" dla google? Nic tylko pogratulować budżetu i samozaparcia. IMHO SWLe, w tym e-weblink dalej działają, ale obecnie dużo bardziej trzeba wiedzieć jak z nich korzystać.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Wskoczyliscie na Xanna jak muchy na woła, jego system wymyslil zmiane dajcie jej zyc wlasnym zyciem.

Jak muchy na woła :D Dajcie już spokój chłopakowi niech sobie dorobi, przecież pierwszy milion (pkt) trzeba ukraść :D

A tak poważnie to żenujące już jest takie publiczne bicie piany, przecież Xann to sobie pewnie wszystko na tej swojej kartce poobliczał i doskonale wie ze jak moc odejdzie ludzie tez się rozejdą, niech system popracuje może nie będzie źle :) Oszczędźcie Xanowi piekących uszu a Kilerowi baterii.

@shRon w ostatnich latach trochę domen przewinęło się przez moje ręce (nie tylko na rzecz SWL) dlatego wiem, ze każde inne rozwiązanie niż schemat 5 linków rotacyjnych w stopce to już sukces. Oczywiście nie ma mowy o jakiś gwarancjach tutaj dużo więcej czynników decyduje, ogólnie rzecz biorąc wałując Gogole na systemach nigdy nie możesz czuć się bezpieczny, jeśli masz trochę umiejętności i SZCZĘŚCIA możesz odraczać bana nawet latami :)

....

Każdy musi, inaczej by interesów nie robił tylko zapierdzielał na etacie, ale uwierz mi, że są większe "szychy" w tej branży niż Tomasz Stopka z którymi biznesów nie ubijesz, bo zamiast prowadzić przedziwne szemrańce robią swoją robotę i nie wypełniają ankiet dla interaktywnie.com

Piotrze a czy pochwalisz się kim są te większe szychy w branży z którymi nie ubije interesy czy jest to taki sobie przykład żeby coś powiedzieć ?

ps. rozumiem ze ci co wypełniają te ankiety to leszcze a prawdziwą kasę robią ci co nie wypełniają tych ankiet :)

Proponuje wrzucić na luz i nie być zazdrosnym o kolegów z branży jest tylu klientów do obrobienia że dla wszystkich starczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności