Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

PS. Black jak się czujesz jako celebryta na pudelku? https://blog.seo-prof...pozycjonowania/

Taki ten pudelek jak i właściciel tego pudelka, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem i wycina wyrwane z kontekstu zdania, które odnosiły się nie do mocy systemu (a o tym właśnie on tam czynił swoje wynaturzenia wyssane z palca) a do podejścia do użytkowników systemu i dotyczyły wprowadzenia linków stałych.

Co do mocy systemu to nigdy tego nie negowałem, bo jaką ma moc to widzi każdy, który potrafi myśleć. Co do jednego to zgadzam się z szanownym panem Miśkiewiczem:

Bardzo mnie cieszy, że coraz więcej osób preferuje drugi styl optymalizacji i pozycjonowania stron

Drugi.... czyli ten bez używania linków w pozycjonowaniu :) Też mnie cieszy, że coraz więcej osób preferuje ten styl.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

mozna kupic wiecej niz 10 pakietow tych ip?

PS. Blake jak się czujesz jako celebryta na pudelku?

za linkowanie do tego debilnego bloga powinny być bany

xan czym sie teraz bedziesz zajmował bo juz ten 'bloger' napisal ze nie masz przyszlosci w seo

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

mozna kupic wiecej niz 10 pakietow tych ip?

Obecnie nie, sprzedaż linków stałych będzie ograniczona chyba że powiększymy do jednej podstrony wgłąb ale na razie są prawdzone testy

Temat stałych linków w ewebie będzie rozwijany

xan czym sie teraz bedziesz zajmował bo juz ten 'bloger' napisal ze nie masz przyszlosci w seo

Za pierwszy zarobiony milion na eweblinku kupiłem apartamenty (myśląc o przyszłość) wiec teraz po upadku eweblinka zajmę się wynajmem, szczególnie polecam ten apartament w Szczawnicy (uwaga dla panów od SQR link to jest link naturalny ) ;)

Marketing internetowy dla firm

link to jest link naturalny

Nie jest i kto jak kto ale Ty powinieneś o tym wiedzieć. W końcu znasz Tomasza Stopkę i robiłeś setki testów ;)

PS. Zrobienie testów nie jest problemem, ale wyciągnięcie z nich dobrych wniosków, co jak widać może być problemem, jest sprawą kluczową.

PS2. Czy wprowadziłeś już możliwość dodawania synonimów przy dodawaniu do webmini?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Sam apartament ładny, ale już na pierwszy rzut oka brak bidetu, co w takim miejscu powinno być czymś oczywistym (zwłaszcza standardzie,), do tego niewielka odległość między WC a umywalką, choć co do ceny 500 zł za 4 osoby w takim miejscu wydaje się ciekawą ofertą, to tak apropo zbędnej dyskusji :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

JA się przyczepie że większość zdjęć jest słabej jakości (w połowie są jakby przesunięte), nawet tytułowe, a jedno na dodatek prześwietlone:) Poza tym wyświetlanie zdjęć po kliknięciu na samym dole strony (tak mam w FF) zamiast w lightboxie to jakiś dziwaczny pomysł :)

Plus za responsywność ale górne menu nie działa właściwie, ma zły styl css chyba:)

Coś mi się wydaje że to tak jak z e-weblinkiem, z pozoru super, wewnątrz sporo niedoróbek:)

Ps. autor wątku sam się prosił, wystawiajac ta ofertę, o komentarz i zrobił oftop:)

Strony www, sklepy internetowe, pozycjonowanie.

Agencja interaktywna Toruń -

https://e-infonet.pl

Zaktualizujcie sobie regulamin bo jeszcze takie informacje w nim znalazłem

Bonusy w systemie przyznawane zostają za:

• domenę główną z PR > 0 (+1000 pkt.)
  • PR > 0 (PR x 1000 pkt.)
  • "małą stronę" dla domen głównych z site w Google od 5 do 100 oraz BL >= 1000 (+1000 pkt.)
  • unikalne IP dla domeny (+40% punktów)
  • staż domeny głównej (+30pkt. za każdy miesiąc, max. 1000pkt)

VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności