Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Marcin zależy ile przyłożysz, jakie listy ja średnio na 100 domen puszczam 2 scrapy na 50 watkach na koment + 1 GSA z CS tez na 50 wątkach na same księgi gości i dość szybko załapuje BL. Rumerem nie jadę żal mi pary.

Wystarczy postawic otwartego webminiacza i idą takie blasty na wpis jak na domene walczącą o chwilówki, inna sprawa, że takie domenki w ciągu mniej niz tygodnia zgarniaja bana

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Xann dlaczego tak mało pobrań ? Jak mnie statystyki moje nie mylą to ilośc spadła do dość duży % w stosunku do tego co było jeszcze nie dawno

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Pobrań na dobę dwa miesiące temu było

1000 pkt = 30 pobrań na dobę

5000 pkt = 155

10000 pkt = 311

To obecnie po dwóch miesiącach mamy

1000 pkt = 23 pobrań na dobę

5000 pkt = 114

10000 pkt = 229

Porań jest mniej bo były duże zmiany w tym temacie też a czynniki które na to wpłynęły to:

a/ mniejsza ilość adresów statystyka systemu

b/ zmiana instalki która obecnie pobiera duuuuużo mniej linków chyba ok 100

c/ pobieranie linków przez domenę co 3 dni

Marketing internetowy dla firm

dlaczego tak mało pobrań ?

Narobiło się pustych punktów + Xann bierze dla siebie coraz więcej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Wychodząc na przeciw waszym próbom w systemie został uruchomiony drugi system płatności PayPal

PS. Jak by kogoś interesowało instrukcja jak zarobić pierwszy milion z ewebem jest tutaj https://www.zarobmilion.com/testy-swl/14-dni-testow-e-weblinka-sa-efekty/

Marketing internetowy dla firm

• 2 tygodnie później...

@UP rozumiem, że to prowokacja...:( żal takiej kompletnej ignorancji od osoby, która organizuje szkolenia...

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

@up

?????????????

Google wprowadziło Pandę w odpowiedzi na słabej jakości treść na stronach internetowych. Słaba jakość treści oznacza zarówno skopiowaną treść, treść która nie wnosi nic wartościowego oraz taka, która może być generowana przez synonimizatory treści.
Algorytm Google Panda stara się ocenić strony tak jakby oceniał je prawdziwy człowiek.

pingwin rąbie nas za linki panda za jakość serwisów /content

@ no właśnie a Xann napisał Pingwin 4.0 który patrzy na jakość witryny a nie na linki, pomylił Pingwina z Pandą

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności