Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu w linkach stałych nie mogę przejść na drugą stronę wyników albo wyświetlić 50 wyników na stronę ? Pomijając fakt, że część takich linków, za które zapłaciłem, nie działa już od kilku dni, zdążyły się tylko zaindeksować i zniknąć..

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@UP rozumiem, że to prowokacja..

Jak powiem że specjalnie napisałem pingwin zamiast pandy żeby się zagotowało to i tak mi nikt nie uwierzy, dlatego powiem ze to przejęzyczenie ;;)

Czemu w linkach stałych nie mogę przejść na drugą stronę wyników albo wyświetlić 50 wyników na stronę ? Pomijając fakt, że część takich linków, za które zapłaciłem, nie działa już od kilku dni, zdążyły się tylko zaindeksować i zniknąć..

Dziękuję za info, postaramy się jak najszybciej napawić znaleziony błąd

Marketing internetowy dla firm

Trzeba jeszcze trochę poczekać. Po każdej aktualizacji (a teraz w maju mieliśmy dwie) jest okres zamrożenia wyników - bynajmniej takie wnioski wyciągam po własnych obserwacjach, rozmowach z innymi i ostatnim dużym apdejtem październikowym - wtedy też był okres 2-3-4 tygodni gdzie nic nie klepało. Skończą mieleć, przeliczać i pewnie znów wszystko co linkowane zacznie pięknie wypływać ;)

@mwrona

zgadza się - co prawda o samym e-weblinku się nie wypowiadam, bo akurat nie używam, ale faktycznie nic nowego nie chce wchodzić w topy; co tam topy, nie ma żadnych wyraźniejszych ruchów - jakby faktycznie wszystko przymroziło;

i nie dotyczy to tylko stron linkowanych SWLami - inne metody są w tej chwili tak samo nieskuteczne, a co najwyżej mało skuteczne

@mwrona

......, ale faktycznie nic nowego nie chce wchodzić w topy; co tam topy, nie ma żadnych wyraźniejszych ruchów - jakby faktycznie wszystko przymroziło;

i nie dotyczy to tylko stron linkowanych SWLami - inne metody są w tej chwili tak samo nieskuteczne, a co najwyżej mało skuteczne

Wreszcie ktoś faktycznie zauważył co się dzieje

Marketing internetowy dla firm

Wreszcie ktoś faktycznie zauważył co się dzieje

100k na 10 dni mamy przyrostu 200 domen.

Chyba to do tego było, bo co do świeżych domen to wchodzą jak zawsze.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności