Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem o co chodzi, ale jak próbuję zmienić ilość wyświetlanych stron na podstronie to mnie wywala na parking.

Ponadto nadal występuje błąd zgłaszany wieki temu. Jak wyszukam nieaktywny serwis i chcę go aktywować, to system zgłasza, że nie odnaleziono strony w systemie. Aktywować serwisy można tylko w widoku podstawowej listy po wejściu w projekt.

I jeszcze na liście wyszukanych serwisów często staż serwisów jest wyzerowany.

Ale tak ogólnie, to takie zmiany wypadałoby zapowiadać przed faktem, a nie po. Lepsza informacja, że coś może nie działać, i zróbcie to i tamto zawczasu, niż potem nerwy, że nie wiadomo o co chodzi...

Ponawiam uwagę o złym kodowaniu plików z linkami. Mam to na większości stron.
Od czego to zależy, że raz plik jest kodowany w ANSI, a innym razem w UTF-8?

Mam nawet taki dziwny przypadek, dla pewnej strony i jej subdomeny (obie w systemie). Dla strony plik ma kodowanie UTF-8, dla subdomeny ANSI, mimo tego, że znajdują się dosłownie "2 foldery" od siebie. Ten sam adres IP, to samo konto hostingowe. Ale i w jednym i drugim pliku są krzaki zamiast ogonków.

Ile to minimum BL wynosi zatem? Bo już sam nie wiem. Proszę o tym pisać w postach dla jasności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności