Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A to niby dlaczego? Tak dbasz o byznesy? Niech poleci co ma polecieć, odrobi się w cenie za punkty. W końcu nie na darmo płacę 30 pln miesięcznie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No ja rozumiem pobudki, ale... na kiego wuja mi linki na zbanowanych domenach? Klienci za punkty zapłacili i pojadą sobei teraz linkami ze zbanowanych miejscówek :D Na pewno odczują "moc" systemu.

Takie posunięcia tylko zniechęcają klientów do kupowania/przedłużania transferów, bo kupi paczkę, zobaczy że gó**o daje i już więcej nie wróci. Niech zapłaci więcej za punkty, ale przynajmniej będzie zadowolony (będzie wiedział, że system jest tak mocny, że mu domenę zafiltrował :D )

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W koncie standardowym będzie możliwość robienia transferów punktów?

zegary zostały zatrzymane na okres 14 dni

To może wyłączyć na zawsze?

Dopiero co były zatrzymane, teraz znowu - wybacz ale to bez sensu.

Jak moje domeny dostają bana to wymieniam i mam z powrotem punkty, a linków ze zbanowanych domen nie potrzebuje z swl - jak bym chciał takie to bym powiesił na swoich zbanowanych domenach, które czekają na wygaśniecie.

Rozumiem, że jak nie chce mieć linków na zbanowanych śmietnikach to mam teraz wszystko wyłączyć a za 14 dni ewentualnie włączyć bo może nie będzie kolejnej fali i przez parę tygodni mogą powisieć?

W koncie standardowym będzie możliwość robienia transferów punktów?

Nie, nie mogę patrzeć jak się meczysz dlatego nasza współpraca kończy się za 19 dni, czyli masz Tyle czasu na załatwienie swoich spraw. Na pewno jest to z korzyścią dla Ciebie a ja juz przeżyje tą stratę 30 zł jakoś.

Marketing internetowy dla firm

nie przedluzaj konta PRO na kolejny okres

kończy się za 19 dni

Ja tam widzę 49, ale bez obawy, nie będę przedłużał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności