Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dalibyście radę jakoś oznaczyć domeny, które dostały bana? ....

Niestety nie :/

Tak na prawdę nie wiemy ile poszło domen czy 100 czy 1000

Zamroziliśmy zapobiegawczo żeby sprzedawcy mieli czas na posprawdzanie sobie i ewentualną komunikacje z kupującymi o potencjalnej przerwie w dostawie

Oskarze się za dwa tygodnie

Jedno jest wiadomo zarobią handlarze domen i ceny pkt pójdą jak zawsze w górę od cała akcja Google

Marketing internetowy dla firm

Zamroziliśmy zapobiegawczo

Zapobiegawczo to możesz uzupełnić pkt. ze swoich rezerw a nie wyświetlać moje linki na zbanowanych domenach, a cudze na moich nie zbanowanych.

Jak mogę czasowo wyłączyć swoje strony z systemu? Mam usunąć domeny czy po prostu mam na te 14 dni zdjęć linki e-weba tylko?

....Mam usunąć domeny czy po prostu mam na te 14 dni zdjęć linki e-weba tylko?

Nie wypada mi decydować za ciebie ale jeżeli nie będziesz wiedział jaką decyzje podjąć to mogę CI podpowiedzieć ze szybciej będzie jak zdejmiesz linki potem szybciej się je dodaje niż domeny

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności