Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Uruchamiamy program "Stawiamy na jakość" w telegraficznym skrócie będą mocno premiowane strony z dużym stażem, Jak wiecie jestem mocno niechętny dokładania bonusów gdyż są one niczym więcej jak wlewaniem pustych puntów do systemu ale postanowiłem trochę ustąpić i mocno nagradzać "stare" strony w systemie, bo skoro przeżyły takie ataki oznacza że mają one wartość

O detalach niebawem

Marketing internetowy dla firm

sorry że się wtrącam bo to nie moja piaskownica , ale z tym stazowym bym poczekał tylko do odbudowy systemu. Xann z zewnątrz to wygląda jak byście chcieli zajechać eweba świadomie , są teraz takie możliwości programistyczne że system mógł by łamac konwenanse :)

btw, zostawili pare domen żeby wiedzieli co muszą zbanowac nowego ;)

wiecej, na waszym miejscu zatrzymał bym linkowanie albo przyjmował wszystko jak leci do systemu (banując wszystkie domeny które już byy w systemie ) bez site nawet wywalając to co zostało od zera albo to co jest w poczekalni i przez miesiąc albo 3 miesiące konta free

ale pewnie macie wieksze doświadczenie poparte już testami

i jeszcze doza pomysłowości - olał bym ilośc stron w indexie i dawał bym wszystkim równo jak za komuny :P po 1000 czy tam ile macie pkt niezaleznei od ilości bl

edyta znów po dwa tyś ( czy sie stoi czy się lezy 2000 się ... )

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

tak jak kolega wyżej pisze :) użyspamerzy pracują nad linkowaniem i site swoich domen a nie nad nowymi domenami :) wiadomo dobrze że dla każdej strony można wygenerować dowolną ilość bl tyle że to nie jest constans i na pewnym progu trzeba wrócić do pierwszej domeny - dla tego google ma w d ten faktor , niech użytkownicy w Twoim systemie pracują nad nowymi domenami . będa efekty będą chętni - tak na serio to nie uderzyli w eweba tylko ludzi ze stronami w systemie tak samo z site - po co to ? i tak szpieg przeleci wszystko .

mówie - komuna rulez :D wszyscy równi heh

btw robicie dokładnie to czego się od oczekuje że zrobicie

Podaruj 1% Oli Borwik

sorry że się wtrącam bo to nie moja piaskownica , ale z tym stazowym bym poczekał tylko do odbudowy systemu.....

Nie wiem co rozumiesz przez odbudowę systemu? padło 20% domen z czego większość już wymienione nie jest też tajemnicą ze 10k jest z stażem powyżej 1 roku

Propagandą o całkowitej destrukcji systemu działa ;)

a wiec wszystko spoko ?

padło 20% domen z czego większość już wymienione nie jest też tajemnicą

i to bedzie działac jakieś 3 miechy, czyli macie 20% przerobu, potem pytasz o mrożace wyniki

i jeszcze pytanie "kto przedłuża domeny wpięte w rotację ?"

po roku sam powinienes je banować :) system by się Tobie oczyszczał :D

alegoria:

jedziecie na starej kozie i co jakiś czas naoliwicie to tu to tam ale ciągle to ta sama koza

Scigacie sie z konkurencja ale zupełnie nie potrzebnie.

Ale to moja opinia z która możesz się nie zgadzac oczywiście - mogę się mylić całkowicie. Nie jestem w systemie od dawna, chciałem tylko coś może.. poradzic czy coś

i nie jest to żadna moja uszczypliwość

przy okazji , to nie jest (te bany ) akcja w celu oczyszczenia indeksu bo w indeksie nie taki syf siedzi .. czy pogrożeniu palcem zrobiona, to akcja mamiąca oczy w innym celu - ale to tez moja opinia :D

Podaruj 1% Oli Borwik

• 2 tygodnie później...

Dodane 00:09, 18.07.2014:

~600pkt 6 pobrań

~400pkt 4 pobrań

~200pkt 2 pobrań

Więc jak dla mnie w normie ale jeśli jest spowolnienie to może skutek odblokowania sprawdzania site i czyszczenia się systemu.

Proszę o poprawę linku w dolnej nawigacji E-Weblink do forum E-Weblinka bo nie działa.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

UWAGA:

Uaktualniliśmy pewne funkcje w systemie od tygodnia:

• linki nie wychodzą na domeny z site = 0
  • linki są pobierane na domenę co 3 dni
  • zmniejszona 3 krotnie paczka pobieranych linków

Dla najczęstszego pytania

- sugerowana min ilość pkt to 1000

ps. Po mały będziemy wywalać całkowicie domeny które zostały porzucone

• 1 miesiąc temu...

Co by uprzedzić pytania innych odnośnie małej afery w innym systemie to: W naszych instalkach nie robimy backdoor'ow jak inni i nie wszywamy proxy żeby móc dowolni korzystać z serwerów naszych użytkowników bez ich wiedzy.

O jakim systemie mówisz?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności