Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy błędy w wyświetlaniu polskich liter na sporej ilości stron zostaną kiedyś naprawione? Zgłaszałem już kilka razy, ale nic, zero odzewu. Więc piszę tutaj.

Prawdopodobnie dotyczy to nowej wersji skryptu. Pliki nie są zapisywane jako utf-8 i już ich zawartość ma krzaki zamist ogonków.

• 2 tygodnie później...

Jako, że Xann wybanował mi strony w e-weblinku chciałbym przestrzec kupujących punkty, bo może nie wszyscy zdają sobie sprawę z tego co kupują.

Od około 2 miesięcy nie są w ogóle odświeżane statystyki sajta w google. Na koncie miałem 1,5 mln punktów z czego 90% tych stron była zbanowana w google od co najmniej miesiąca. Teoretycznie powinienem mieć około 100k punktów, praktycznie linki są rozdawane na zbanowanych domenach.

Nie dziwcie się, że nie macie efektów z linkowania tym swlem, chyba, że to jest jakiś grubszy masowy test czy linki ze zbanowanych domen coś dają... nie mam pojęcia.

Prawda jest taka, że odmrażając teraz sprawdzanie sajta z eweba zostanie tylko cień a Xann pójdzie z torbami. Google walczyło i wywalczyło zniknięcie swli, bo nie ma już sensu stawiać spamów pod publiczne swle (na 80% stron bany lecą do 30 dni). "Moc" z systemu wyparowała jakieś 6 miesięcy temu i nie przewiduję, żeby kiedykolwiek tam powróciła.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake nie spodziwam się pochwal systemu od osoby zbanowanej i wyrzuconej stystemu. Zdaje sobie sobie spawę że bedziesz teraz ujadać. Jakoś przeżyje te twoje żale jaki to ewelbink jest cienki i nie ma mocy. Ale zobacz nie muszi się już martwić ewblinkiem :)

Marketing internetowy dla firm

Testowałem niedawno e-weblinka, część stron zdobyła top10, a część dostała filtry - czyli wszystko zgodnie z algorytmem - generalnie system działa.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ale zobacz nie muszi się już martwić ewblinkiem :)

Z tego powodu bardzo się cieszę, kamień z serca. Co do reszty mam nadzieję, że wypowiedzą się klienci jak u nich ze skutecznością w ostatnich miesiącach. Wątpię żeby sprzedawcy punktów opisali swój punkt widzenia, bo dla nich to na rękę, że dajesz punkty za zbanowane domeny, siedzą cicho bo też z tego mają korzyści. A ja... tak jak już Ci kiedyś napisałem po tym jak się oburzyłeś, że podcinam gałąź na której siedzę, że jest to tylko wątła gałązka, której nawet nie zauważę jak się złamie. A, że ogólnie jestem uczulony na robienie ludziom wody z mózgu i piszę co myślę to zdaję sobie sprawę z tego, że nie wszystkim musi się to podobać. Z drugiej strony może teraz sam sobie konkurencję robię większą, bo ludzie zamiast dalej korzystać z swli i twierdzić, że google zamroziło im wyniki zaczną bardziej kombinować, ale konkurencja jest akurat dobrym bodźcem do wybijania się jeszcze wyżej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przecież to handlarz napisał, po co to komentować :)

Dziwne, że Xann nie raczył skomentować zamrożenia site, to miało być chyba po cichu i po kryjomu zrobione, no ale nie wyszło...

Fajny temat na wpis na blogu.

Do tego, co wyżej dodam coś od siebie - Xann robi szkolenia z optymalizacji SEO, a na Seoparty wypisuje takie bzdury, że zastanawiam się, za co Ci ludzie płacą, co chodzą do niego na szkolenia z optymalizacji stron

Przykład?

" Wiemy już, że większość witryn po usunięciu linków nie wraca na swoje pozycje, bo jak ma wrócić skoro usunęliśmy właśnie te pozycjonujące, myśląc że usuwamy te syfiaste (choć nikt nie potrafi wskazać dlaczego właśnie te syfiaste linki wypozycjonowały domenę na topowe pozycje)."

Jak się siedzi w SEO to się wie - a jak się nie wie, to się nie pisze...

Domyślam się, że blake nie dowie się nic konstruktywnego tutaj - ja pod zapytanie "blog seo" mam link witryny do tagu _e-weblink" - to, co jest tam napisane chluby systemowi nie przynosi.

A twórca uważam, że super, że dostałem tego linka. Totalny idiotyzm - przypomina mi to wypowiedzi Putina o tym, że na Krymie nie ma żołnierzy - a wszyscy wiedzą, że są. Zann - masz nasz za durniów czy taki jesteś, że pitolisz głupoty?

Przecież to handlarz napisał, po co to komentować :)

...

To dziwne do wczoraj w nocy byłeś handlarzem i jakoś z tym żyłeś a po banie w systemie mowisz takie słowa. "przecież to handlarz naspiał..."

Wiem że ban w systemie piecze, ale licze na to że się podniesiesz.

@Sebastian -mój Ty skrybo dzieki Twojej rekamie system dorobił się samochodu firmowego nikt tak nie rozlekamował systemu w ostanim roku jak Ty :)

10419451_953703607988423_601371720990781

Za co Ci jesem niesłomnie wdzieczny

Nie rozumiem tylko jednego po co tyle gadać i pisać o czym to nie ma mocy ? Chyba że ..... :)

byłeś handlarzem

A Ty dzisiaj z rana strzeliłeś sobie w kolano :)

EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności