Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Oj Xannie, Xannie - w robieniu ludziom wody z mózgu nie masz równych.

Masz tylko pecha - bo m.in. dzięki moim wpisom ludzie są bardziej uświadomieni.

A to, co zwraca moją uwagę to fakt, że stali userzy z PiO zmieniają podejście co do Ciebie - o czymś to świadczy .... zamiast śmiać się głośno Panie Kolego, usiądź spokojnie i oceń, czy warto, aby było "u mnie" o Tobie głośno...

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I nic?

No to te Twoje szkolenia są tyle samo warte - widzę, że e-weblink przestał działać, to przerzuciłeś się na szkolenia.

Jednego nie rozumiem - jak osoba taka jak Ty może firmować te z zakresu WHS - przecież to parodia jakaś.

Co do printscreena - jako TC mam kontakt z pracownikami Google - dzięki temu jak coś nie działa jak było np. z disavow toolem, bo każdy user niezależnie od przyznanych uprawnień mógł wgrywać pliki, jeden email do Johna Muellera załatał dziurę.

I dobrze o tym wiesz - Paweł też jest modem na Forum Google. Nie wciskaj tylko kitu publicznie, że o tym nie wiesz i że go nie znasz :)

Więcej CI nie powiem - jak szkolisz ludzi z Google, sam wyszukaj odpowiedzi. A jak nie potrafisz, co zresztą potwierdziłeś, jak napisałeś wyżej , że NIC o mnie nie znalazłeś, to chyba mamy dowód na to, że Xanie stałeś się "dinozaurem SEO" - kurczowo trzymasz się weblinka, liczysz, że tego g... ktoś sensowny się jeszcze tknie - ale już idziesz w nowe tematy: GA, Adwords, usability chyba - kolejna firma, która się zna na wszystkim i ...

Szacun, kolego, szacun - ale w cudzysłowiu.

@blake - Ty zawsze stałeś murem za kolegą - nieźle musiał nabroić, skoro na PiO stali bywalcy go pogrążają...

@blake - Ty zawsze stałeś murem za kolegą

??? Pierwsze słyszę ;) Ja tylko jestem uczulony na ludzi, którzy twierdzą, że pozjadali wszystkie rozumy a ich dokonania można napisać w jednym, niedługim poście (Tobie też się nieraz oberwało a jesteś dla mnie takim samym "kolegą" jak Xann). A jeżeli ktoś mi wmawia, że czarne jest białe (i nie chodzi tutaj bynajmniej o sposoby pozycjonowania) to mi trochę gul skacze.

A wracając do tematu to czy ktoś się zapyta właściciela systemu dlaczego od kilku miesięcy nie jest odświeżany site stron i dlaczego linki dodawane przez użytkowników wyświetlają się na zbanowanych stronach? Mi jak widać nie odpowiedział, bo nie mam w systemie żadnych stron, ale w sumie mam tam jeszcze i to nawet PRO opłacone jeszcze na 65 dni.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności