Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trzaskacie jakąś produkcję postów?

Na to wygląda. Klakierzy pracują, żeby niewygodne posty zepchnąć w otchłań zapomnienia, ale moje pytanie jest nadal aktualne i jak będzie taka potrzeba to trzeba będzie założyć wyodrębniony temat w tym celu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ktoś mi blokuje co chwile IP ... po restarcie Neostrady, pod którą jestem akurat, przestaje działać blokada, po czym na nowo coś się dzieje...

Blokada usera? :)

Już odpisuję

TC - poczytajcie -

https://blog.seo-profi.pl/kim-jest-tcnw-top-contributornajlepszy-wspoltworca-i-jak-nim-mozna-zostac/

@blake - sorry. Ale teraz widzisz, jak to jest, jak rozmawiasz z kims, kto nie odróżnia białego od czarnego, ba - moim zdaniem odróżnia ale wstyd mu się przyznać do tego, że ... nie odróznia :)

Mnie się podoba Total Commander :D znam też kilk ainnych, które tutaj nie padły :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

moim zdaniem odróżnia ale wstyd mu się przyznać do tego, że ... nie odróznia :)

Tak dokładnie jest, no ale cóż taka robota, jeden nagania ludzi do MLM (parę dni temu biedaczynie temat usunęli i nie ma gdzie piramidy promować) a drugi do swla. A co do stania murem o którym wcześniej pisałeś to tak, jak działało to stałem murem, bo nie chciałem żeby stało się z tego to co mamy teraz. Proponowałem nawet nowe rozwiązania, ale nikt nie chciał słuchać. A jak ktoś na własne życzenie chce doprowadzić swój biznes do ruiny, bo on wie lepiej to już na to nic nie poradzę. Nie chce mi się szukać, ale parę stron wcześniej w tym temacie pisałem, że mrożenie situ do niczego dobrego nie prowadzi. I niestety spełnił się czarny scenariusz - są linki na zbanowanych domenach, site od miesięcy nie odświeżany - co tu ma mieć moc? Niema, zero, null a było tak fajnie...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake,

no jak siedziałeś w tym, to na pewno uwagi miałeś dobre. Ja się dziwię, że Google tyle czasu potrzebowało - bo namierzyć poprzedniego weba był pikuś. No ale może o to chodziło - uśpić czujność twórcy i dac mu po d... - jak na razie z tego co widzę to dwa razy - ale tak mocno, że nawet site został zamrożony (konkurencja się na to nie zdecydowała - no ale oni pewnie nie lubią robić z siebie idiotów "w blasku fleshy")

Aby była jasnośc - co osoby Xanna nic nie mam. Ale podobnie jak Ty nie lubię, jak ktoś publicznie pitoli głupoty. Podobno promuję weba - jak to slyszę, to się śmieję :) - czy ten tekst to promocja, oceńcie sami -

https://blog.seo-profi.pl/e-weblink/

Pozycja 3 na "e-weblink" - w pelni naturalnie :) - wyżej niż ten wątek :)

Potraficie odnieść się do dyskusji, czy tylko @blake potrafi trzymać poziom.

Napisałem Wam, co znaczy TC :)

PS Ton wypowiedzi wygląda mi na a la Xann - pewnie teraz z fakeowych kont pisze uwagi, bo zamilkł, jak go przygwoździłem konkretami....

Ten typ tak ma - nic dziwnego, że eweba uwalili...

...

Pozycja 3 na "e-weblink" - w pelni naturalnie :) - wyżej niż ten wątek :)

Stary pełen szacun w branży , pozycja 3 na e-weblink :) nie ogarniam , jak tego dokonałęś ??? moze mały case na blogu ? Prawidzy Total Comander

Na usta przychodzą mi tylko słowa - sukces i uznanie :)

Marketing internetowy dla firm

Ja się dziwię, że Google tyle czasu potrzebowało

A Mueller nic nie odpisał na maila ?

Ty akurat masz najwięcej do powiedzenia. W kazdym wątku jest ciebie pełno - gorzej niż troll...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności