Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

@zgred - Ty do mnie? :)

@Xann,

powtórzę drukowanymi, chociaż wiem, dlaczego tak piszesz - ANI JEDNEGO LINKA.

To jest optymalizacja, kolego, podobno o niej szkolisz - mocno się reklamowałeś ostatnio - nie rozumiem, co Ciebie tak dziwi? :)

Bo jak piszesz to poważnie, to zastanawiam się, po co robisz ludziom szkolenia z optymalizacji, skoro w nią nie wierzysz. Chłopie, kompromitujesz się na maksa jako szkoleniowiec - bo wychodzi na to, że nie znasz tematu, o którym szkolisz....

Brawo :)

BTW - uważasz, że to co jest to laurka systemu? Napisz proszę bo się chcwaliłeś widziałem na G+, że Ciebie promuję - napisz zatem, czy to jest powód do dumy, co tam jest napisane :)

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozmywacie sedno sprawy. To jak jest w końcu z tym e-weblinkiem?

Działa !!! Zależy komu i jak :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@D_S,

przeczytać te posty na spokojnie i wybierz osobę, która ściemnia na maksa - i jej nie słuchaj.

Skoro tyle napisałem prawdziwych informacji o weblinku, to znaczy, że wiem cos o nim, nie sądzisz?

Xann uprawia marketing jak mediamarkt - tyle, że nawet mediamarkt nie ma już w reklamie nic o idiotach...

@zgred,

dla mnie działa = działa długo.

Szybkie strzały sie nie liczą - przez Kraków można 200 na godzinę też jechać - pytanie jak długo (kiedy się wyleci z drogi)...

Cudownie się rozkręciło.

Osobiście śmieszy mnie to podwójnie.

Pewnie dlatego, że miałem przyjemność czyścić strony klientów po pewnej agencji z Katowic jak również miałem wątpliwą przyjemność czytać "audyty seo" (a raczej śmieszne dokumenciki za które wstydził bym się brać kasę) robione za fajną kasę przez Pana "wybujałe ego" Sebastiana.

I gdybym miał wybrać jakąkolwiek ze stron to pewnie wybrał bym Czarnego Praktyka zamiast Białego Teoretyka.

W Katowicach jest sporo agencji ... rownież tych https://goo.gl/DGIuFx ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Skoro tyle napisałem prawdziwych informacji o weblinku, to znaczy, że wiem cos o nim, nie sądzisz?

No niestety, teraz i Ty wypisujesz bzdury, bo w teorii to ja mogę wiedzieć jak pilotować śmigłowiec a w praktyce boje się, że nawet bym nie wystartował.

Szybkie strzały sie nie liczą

A liczą się, liczą. Bo na szybkim strzale też można nieźle zarobić. Jak dla mnie to wystarczy mi nawet tydzień w topach i mogę powtarzać wszystko od nowa na kolejny tydzień, ale już nie z tym systemem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jestem tylko facetem :)

@ManiaQ,

czarnego "praktyka" wziąć do promocji dobrej strony?

Zadzwoń do dużej firmy i zapytaj ich o zdanie - coraz więcej firm jest świadomych zagrożeń.

Do dokumenciku się nie odniosę - znam swoją cenę i poziom wiedzy -

firmy, którym pomagam, mają efekty - zobacz jakie

.

@sebastian - strasznie dużo czasu i tematów poświeczasz na niedziałający, bez żadnej mocy, upadający system - to robi wrażenie :) no 3 pozycja na hasło e-weblink jeszcze wieksze :)

W końcu to napisałeś.

Brawo za odwagę - mamy czarno na białym, że e-weblink nie działa.

@D_S - chyba Twoje pytanie nie ma racji stanu....

@Blake - wiem, wiem - ale to nie mój target, ja nastawiam się na spokój i stabilny wzrost kasy. Zauważ, że te szybkie strzały trwają coraz krócej i są coraz trudniejsze w osiągnieciu. A u mnie jest odwrotnie... :)

....jak również miałem wątpliwą przyjemność czytać "audyty seo" (a raczej śmieszne dokumenciki za które wstydził bym się brać kasę) robione za fajną kasę przez Pana "wybujałe ego" Sebastiana....

Też widziałem te "audyciki" - nie zapomniane wrażenie i śmiech w firmie :)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności