Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

....

Co do linkowania - jak miałem domeny w filtrach, to nie pamiętam już, kiedy widziałem weblinka - ten system jest już tak uwalony, że napisz w RRce, że masz linki w weblinku, ale nie zamierzasz płacić za blokadę, bo to jest sprzeczne z poliutyką Google (płącenie za takie coś)

I tyle.

Dokłądnie dobrze Sebastina mówi nie trzeba ściągać linków z systemu wysarczy napisać że ktoś do ciebie linkuje i odpuszcają filrra, i nadal można po legalu linkować :)

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Publikujemy wyniki testów systemu, tego systemu któremu wróżbici wróżyli rychłą śmierć przykro mi że ich zawiodłem ale takie jest życie :/

https://www.seoparty.net/news/artykuly/wyniki_testow_na_zamrozonone_wyniki

Jak widać system ma się bardzo dobrze i nadal działa

Kolejny test z cyklu komedia na obcasach :D

Po pierwsze primo:

Autor:
Dodano w kategorii: Artykuły
Data dodania:08.10.2014
Ilość komentarzy: (0)

Autor AVATAR

Po drugie primo

frazy jedno i dwu członowe w większości przypadków są zamrożone.

Na dodatek leszcz.

I po trzecie primo

R523lyT.png

Coś Ci się w statystykach popsuło, że nie pokazujesz zbanowanych domen :D A widzę, że do teraz na zbanowanych domenach linki się wyświetlają i oczywiście punkty naliczają ;) Zainteresowanych zapraszam na PW, podam przykłady.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blake - a czemu nie zrobisz tego w formie PDFa?

Ja nie mogę tego opisać, bo mi potem zarzucą, że nie zweryfikowałem :)

Załóż bloga np. na blogspocie i opisz to w odcinkach

Jak tego nie zrobisz, to będzie słowo przeciwko słowu....

Dla tych, co przeczytali pierwszy artykuł - podziwiam autora za to, że idzie w zaparte kosztem własnego nazwiska - no cóż, widocznie nic ono nie znaczy... Myślący człowiek zamilkłby, a nie wyrywał jak paparazzi zdanie z kontekstu i pisał, że powiedziałem, że coś jest czarne, w sytuacji, że jest białe.

Dla tych, co czytali drugie - no cóż, podziwiam, po raz kolejny.

Pokazywanie efektów działania systemu po paru dniach to tak, jakby Xann skoczył z dachu domku parterowego, krzycząc głośno: "Ludzie, kur... ja umiem latać!"

Google wycina takie ilości domen z e-weblinka, że jestem po stronie blake'a - i mam nadzieję, że coś napisze :)

Nie mam czasu na pierdoły, Jak chcesz mogę dać materiał to sobie popiszesz. Xann będzie zadowolony bo mu pewnie znowu klientów nagonisz :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

że to początek niekończącej się opowieści...

Uwierz mi, ta opowieść się już kończy. Skończyły się czasy swli, ale to chyba lepiej, bo widzę, że dużo luźniej się zrobiło w serpach. Gimbaza, która potrafiła tylko linka ustawić w swlu wymarła (niedobitki jak widać po powyższym teście jeszcze w agonii kończą).

Nie mam czasu na pierdoły, Jak chcesz mogę dać materiał to sobie popiszesz. Xann będzie zadowolony bo mu pewnie znowu klientów nagonisz :D

Sorry, ale tak nie piszę u siebie - każdy artykuł jest tak napisany, aby był nie do podważenia - mając materiały od Ciebie ryzykuję tym, że ktoś powie, że nie mam dowodu, że to dobre dane...

Jak widać system ma się bardzo dobrze i nadal działa

ehe - frazę "grzejnik dekoracyjny purmo" nie wyszukiwaną w ogóle (wg keyword planera ) "wcisnął" na 11 pozycję :). A nie wziąłeś pod uwagę że system nie działa a zadziałała optymalizacja ?

Strona nie była optymalizowany, a jak wiemy linki nadal są czynnikiem pozucjonujacym jak widać pięknie działają

Najbardziej mnie cieszy to zainteresowanie :-)

.....Xann ja już kończę z Tobą dyskusję,.....

No jednak myślałem że Twoje słowo coś wiecej znaczy, no nic pomyliłem się :/

Wiem że piecze że system z którego zostałeś wywalony ma się bardzo dobrze nadal przynosi efekty mimo tego że ma milon zbanowanych domen jak to mówisz ale może czas już wydorośleć otrzeć łzy i dać sobie spokoj ? Bo na razie zaczynasz osiagać poziom miśka a to nie jest komplemet

a jak wiemy linki nadal są czynnikiem pozucjonujacym

to trochę jak twierdzenie że krowa składa się z ogona ;). Linki są jednym z czynnikow pozycjonujących ( ale nie jedynym ) i w tym przypadku nie można wyciągnąć żadnych wniosków gdyż frazy nie należą do trudnych a osiągnięte pozycje "szału nie robią" ;).

@unnamed, wrzuć to w Adwords i po krzyku, wyjdziesz na swoje. Albo odpal komu trzeba działkę w Google za odpowiedni wynik w naturalnych ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności