Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak to jest, że na większości stron, na których emitowany jest ten link z błędem "Najta?sze", po odświeżeniu strony rotują wszystkie linki emitowane z weblinka a akurat ten jest ciągle wyświetlany?

W teście nie było wspomniane, że na domenę szły też linki stałe z weblinka.

Publikujemy wyniki testów systemu, tego systemu któremu wróżbici wróżyli rychłą śmierć przykro mi że ich zawiodłem ale takie jest życie :/

https://www.seoparty....rozonone_wyniki

Ojj Tomku Tomku... po 1. to Ty najgłośniej krzyczałeś o zamrożeniu wyników i co? Nagle wpadłeś na pomysł, żeby spróbować odmrozić je weblinkiem? A co było wcześniej? ;)

Po 2., termin tych "testów" przypada na moment wprowadzania 2 aktualizacji (Panda i Pingwin), kiedy ZAWSZE widać większe ruchy w SERPach. Jakichkolwiek technik byś teraz nie testował, nie dadzą w takim okresie rzetelnych wyników. Ja mogę Ci pokazać podobne efekty na stronach, które w ogóle nie były w ostatnim czasie linkowane, co nie znaczy, że siedzenie z założonymi rękami daje efekty w postaci odmrożenia wyników.

Po 3. wystarczy 1, max 2 przeciętne linki na takie frazy, aby wbić się do top 100 ;-)

Tak jak Lexy pisze, mam mnogość domen, na których nic nie jest robione i można obserwować spadki, wzrosty od nic nie robienia - szczególnie przy updateach, to moje alarmy, że coś się dzieje.

poza tym umówmy się, wzrost o jedno oczko.. really?

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

po 1. to Ty najgłośniej krzyczałeś o zamrożeniu wyników i co? Nagle wpadłeś na pomysł, żeby spróbować odmrozić je weblinkiem? A co było wcześniej? ;)

To że ja o tym napisałem pierwszy to nie znaczy że sobie to wymyśliłem jak wiesz są też sygnały od innych osób

np: tutaj

....

Po 2., termin tych "testów" przypada na moment wprowadzania 2 aktualizacji (Panda i Pingwin), kiedy ZAWSZE widać większe ruchy w SERPach.....

Nie wiem czy się orientujesz ale test był publikowany na bieżąco jeszcze zanim pojawiły się wzmianki o Pandzie i Pingwinie {tutaj} wiec pkt jest bezpodstawny :)

....

Po 3. wystarczy 1, max 2 przeciętne linki na takie frazy, aby wbić się do top 100 ;-)

W mojej opinii pewnie wystarczy zaindexować stronę żeby wejść do top100 ale tu nie chodziło o zdobycie top100

ps. jak przeczytasz to test był przygotowany dla uczestników szkolenia ale reszta w komentarzach wymusiła obietnice jego publikacji

Test trwa i nie zamierzam go w tej chwili jeszcze ujawniać, choć dla uczestników szkolenia Optymalizacja i usability stron - SEO cz I oraz Black Hat SEO - poziom zaawansowany - SEO cz III zostanie on zaprezentowany w całości wraz ze wszystkimi elementami, które mogły mieć wpływ na wzrost pozycji.

Marketing internetowy dla firm

Powtórzę najważniejsze pytanie - czy w trakcie nagłaśniania tzw. zamrożenia wyników, używałeś weblinka? Bo jeśli tak, to aktualnie prowadzone testy nie znaczą, że nagle weblink zaczął w tym pomagać.

ale tu nie chodziło o zdobycie top100

Chodziło o wskoczenie na 9 pozycję :D

wykres_1.JPG

PS. O ile tysięcy wzrosła sprzedaż z 9 pozycji? Bo z tego co się orientuję (a orientuje się nieźle) to jak na frazy sprzedażowe nie ma cię w top3 to zgarniasz ochłapy.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Powtórzę najważniejsze pytanie - czy w trakcie nagłaśniania tzw. zamrożenia wyników, używałeś weblinka? Bo jeśli tak, to aktualnie prowadzone testy nie znaczą, że nagle weblink zaczął w tym pomagać.

Nie używam ewelibnka do pozycjonowania stron tylko do dopalania wszelkiej maści linków z katalogów, precli , szeptanki , aryków sponsorwanych ale jak widać można go też używać do pozycjonowania

Marketing internetowy dla firm

• 4 tygodnie później...

jakim cudem prowadzisz firmę?

Żadnym cudem, bo to nie jego firma.

KAISER MARIOLA XANN INTERNET SOLUTIONS
Przedsiębiorca: MARIOLA KAISER
NIP: 6461020995 , REGON: 278166995

Małżeńska wspólność majątkowa nie

Pewnie zajmują się jakąś inną działalnością pozarolniczą, bo na SEO to od czasów mrozów same straty pewnie.

Co do tego pożal się boże testu... :hahaha: - nic więcej nie trzeba dodawać.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności