Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie jak ktoś prowadzi firmę nie pod swoim nazwiskiem to jest niewiarygodny.

A to "Nie" to dodatkowy element, który powinien wzbudzić niepokój....

Artykuł, jak to zauważyliście, sponsorowany - kolejny, gdzie widać początek skali i pierwszy dzień/dwa efektów - a nie widać tego, ze po kilku dniach pewnie wszystko leci.

PS Nie zdziwi mnie, jak od tej uwagi od następnego testu będzie widać większy zakres dat ...

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może się w końcu skuszę, aby przetestować weblinka... Jakby co, to da mi ktoś krótką instrukcję? ;)

Hmm, aż dziwne, że nigdy nie wpadłam na przetestowanie SEO katalogów, np. tych Sebastiana. Może dostanę jakiś rabat na kody? ;) Chyba że już są pobanowane i z nich zrezygnowałeś?

Można być osobą współpracującą i nie ma wtedy dodatkowych wpisów w CEIDG. Na takiej zasadzie można współpracować z rodziną.

Dla mnie jak ktoś prowadzi firmę nie pod swoim nazwiskiem to jest niewiarygodny.

Znaczy się żona, partnerka życiowa czy matka dzieci właściciela tego swla, jest niewiarygodną osobą dla was?

Odbijając od tematu, gorszych bredni dawno nie czytałem

Z tego co widać to mądra, atrakcyjna i wykształcona kobieta, dlaczego to ona nie może stać na czele firmy, którą prowadzi ktoś, kogo nie trawicie? co to ma do pozycjonowania? Nie wiem czy to jakaś obsesja już czy paranoja

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

ZUS w przypadku osoby współpracującej jest standardowej wysokości. Co więcej, nie można nawet skorzystać z ZUSu preferencyjnego przez 2 pierwsze lata. Nie ma też znaczenia, czy taka osoba wykonuje pracę na pełnym etacie czy tylko pomaga od święta, bo nie ma wtedy standardowej umowy o pracę, która mogłaby ten czas regulować.

Herkules, po prostu takie argumenty w dyskusji pojawiają się wtedy, kiedy nie ma nic innego, czego można byłoby się przyczepić.

jak to się robi topy, ewebem to tutaj jest dobry przykłąd https://www.zarobmilion.com/testy-swl/test-skutecznosci-rotacji-suplementach/

Żałosne.

Amen.

M

Może się w końcu skuszę, aby przetestować weblinka... Jakby co, to da mi ktoś krótką instrukcję? ;)

Tak.

Spalić przed "przeczytaniem."

M

Ps. Młodość nie wie co napisałem. Może G... pomoże, chociaż to coraz bardziej wątpliwe.

Jakby co, BING służy pomocą. Coraz częściej tam można znaleźć to czego się szuka.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Xann pokaż mi frazy bo dłubiemy się aktualnie z frazami tabletkowymi (erekcja potencja) i odbijamy się od top10 (mówię o metodach tego typu SWLe itd)

mówię o frazach typu tabletki na potencję itd.

oczywiście nie mam do nikogo pretensji lecz chcę podkreślić że stare metody nie działają tak jak Ty piszesz obecnie (lub nie działają prawie wcale)

pokaż frazy bo pewnie je znasz albo podeślij na priv jeśli to wielka tajemnica

chyba że jest to mega mega nisza która weszła po samej indeksacji i dobrej optymalizacji strony w top3-8

@up -przypomniałeś mi i bardzo dobrze że to zrobiłeś

frazy tego typu są zakazane Tomek nie chciał mi wyjaśnić dlaczego (znaczy wyjaśnił ale bardzo pokrętnie....)

w takim razie co to są frazy skoro większość tematycznych fraz które wymieniłem jest zablokowana w systemie ??

Pozdrawiam

Nigdy nie zrozumem że ludzie którzy nie używają ewelibnka mają najwięcej o nim do powiedzienia :D

Hmm, aż dziwne, że nigdy nie wpadłam na przetestowanie SEO katalogów, np. tych Sebastiana. Może dostanę jakiś rabat na kody? ;) Chyba że już są pobanowane i z nich zrezygnowałeś?

Każdy kto chce przetestować system otrzymuje konto PRO oraz pkt na oraz pomoc w wyjaśnieniu działania testy wiec zaraszam na PW

Obenie system idealnie spisuje się przy dopalaniu artykułów , komenetarzy , choć jak widać można też nim samym pozycjonować

Marketing internetowy dla firm

Każdy kto chce przetestować system otrzymuje konto PRO oraz pkt na oraz pomoc w wyjaśnieniu działania testy wiec zaraszam na PW

Jak instrukcja też jest to OK, bo nie chciałabym przeprowadzać testu, który z góry byłby skazany na porażkę przez moje nastawienie do takich systemów. Test byłyby robiony na zasadzie ciekawości (jak łatwe/trudne frazy można nim wbić na zapleczu i czy przy zachowaniu podobnej ostrożności, jak w innych działaniach, nie wpakuję się łatwo w filtr), a nie w celu dłuższego korzystania z niego.

Myślę, że mniej więcej do Nowego Roku ogarnę się z innymi sprawami i wtedy się odezwę.

Nigdy nie zrozumem że ludzie którzy nie używają ewelibnka mają najwięcej o nim do powiedzienia :D

Jeśli to do mnie :) to fakt, nie używam, bo dokładnie przez kilka ostatnich miesięcy (wcześniej też) sprawdziłem. I Ty powinieneś wiedzieć dlaczego dalej z niego nie korzystam. A nie wiesz? Wiesz, tylko kroisz jeleni.

Gówna gównem nie popchniesz do przodu. Wiem że tego nie wiesz. Dlatego w pierdylionie pozycjonowanych i monitorowanych fraz masz "mrozy" i szukasz podwykonawców.

Pozdrawiam,

M

Lexy

Mocno mnie dziwią Twoje próby testu nieboszczyka. Szkolenia jakieś robisz...

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Czemu Cię dziwią? Testowałam już prolinka, seopilota i podobne systemy, ale z SWLi korzystałam tylko z linkme (chyba na statlinku miałam też konto), na którego opisanie nawet szkoda mi było czasu. Zawsze to coś nowego ;)

Wiesz, to jest tak jak z papierosami. Jako kilkunastolatka zapaliłam kilka razy (powiedzmy, ze je "testowałam" przez krótki okres), więc teraz mogę przekonywać innych, że to jedno wielkie wiadomo co. Nikt mi nie powie - nie wypowiadaj się, bo nigdy tego nie próbowałaś. Dotychczas o systemach wypowiadałam się głównie od drugiej strony (również jako wydawca, co jednak długo nie trwało) widząc jakie efekty dały na innych stronach, więc może to czas na samodzielne sprawdzenie, jak to wygląda od środka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności