Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

No w sumie może poprzeczka faktycznie zbyt wysoko podniesiona niech będzie 2000 bl ;)

E-weblink od dziś przez okrągły tydzień prowadzi akcję oczyszczania systemu z dupiatych domem wiec proszę się nie dziwić jak komuś polecą transfery

[koniec komunikatu]

Marketing internetowy dla firm

Podnoszenie limitów BL nic nie zmieni - nie poprawi. To można było wprowadzać za czasów Yahoo site explorera...

Stworzenie teraz 2k bl to się robi jednym linkiem site-wide.

Ja raczej zadbał bym o domeny, które mają wyższy TF - np. powyżej 15, ponadto zadbał o równowagę BL do RD, czyli czym bliżej 1:1 tym lepiej punktowana domena. Ponadto narzuciłbym minimalne ilości RD - np. 50.

Zapewne Tomek możesz posterować w panelu i zrobić symulację ile domen się kwalifikuje według powyższych wytycznych i będziesz wiedział na czym stoisz.

Osobiście wolałbym, żeby moje linki rotowały po np. 200-300 domenach z takimi parametrami jak podałem, aniżeli na "dupowatych" 5000 domenach...

Aha Panowie handlarze PKT kasa leży tylko trzeba się po nią schylić kupcy czekają wiec proszę się streszczać a z tego co widzę za chwile ich znowu przybędzie

https://www.forum.e-weblink.info/punkty/

yhy.. szkoda że same Świeżaki kupują. Może lepiej po prostu poproś aby każda osoba na pio wprowadziła 2 domeny do systemu. 20 zł nikogo nie zabije a może wszystkim pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności